Bearclaw

Alla inlägg under oktober 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 14 oktober 2009 21:49

Går var det fullt upp först barntimman sen mina kurser. Och jag älskar att åka till mina kursdeltagare de är helt underbara människor och vi har alltid så trevligt när vi träffas

Fast det är fullt upp från jag vaknar till jag går och lägger mig så gör jag detta för jag älskar att hålla på med min dans och våra underbara barn.


Igår gjorde våra barn en jätte fin tavla som de vill hänga upp vid deras säng. Så det fick bli att pappan i huset fick fixa. För här hemma är det super viktigt att pappa fixa och laga. Sen åkte vår lilla dotter till mormor det var första gången som hon skulle sova hos henne själv. Men dottern tyckte det var mysigt så när hon kom hem idag så var hon super nöjd.


Idag har barnen inte velat gå ut utan de har sprungit runt i pyjamasen jag har tagit på dem sina kläder med de har klätt av sig till pyjamasen så de fick ha den på sig. De har bara myst och njutit hela dagen visst det har blivit ett och annat bråk men det är så som händer.


Blev jätte glad för jag fick lite fina kläder av en vän som var här idag, vännen hade rensat lite så jag fick en son som blev glad över lite kläder. SÅ TUSEN TACK!!


Har även ringt min kära vän och hört så allt är bra med vännen, för det är lite jobbigt för vännen just nu.


Fick även ett samtal från en annan vän som miste sin mormor idag, så jag beklaga verkligen sorgen för hela familjen.


Annars har det rullat på lite här hemma min man har varit snäll och börjat att fixa min fina hundbil så den får in hundburen som har gjort till bilen. SÅ TACK MIN KÄRA.


Och jag vill även tacka ALLA UNERBARA MÄNNISKOR FÖR ALLA FINA KOMMENTARER SOM NI HAR SKRIVIT I BLOGGEN. DET ÄR ALLTID SKÖNT ATT VETA ATT DET FINNS BRA MÄNNISKOR OCKSÅ. SÅ TACK, TACK!


Ha nu en helt underbar skön kväll och va rädda om er nu, kjamisar Rosie

Av Rosie-Marie & Harry - 14 oktober 2009 20:31

Jag kan inte förstå om ni som läser detta och inte vill läsa det jag skriver så ge FAN i att läsa min blogg då. Du som inte ens kan stå för din kommentar utan bara skriva dig vid namn. Ska inte tala om för mig att jag beter mig som en barn unge. För är det något jag är så är det vuxen. Jag springer inte runt och gör andra ila men tyvärr så har min vän blivit det, och jag står för det jag har skrivit på MIN blogg. Och innan jag avslutar detta så ska ni veta att skada inte en annan person.


JAG SKRIVER VAD JAG VILL I MIN BLOGG!!! OCH VILL DU MIG NÅGOT SÅ KAN DU MAILA MIG!!!!

Av Rosie-Marie & Harry - 14 oktober 2009 09:53

Det ska jag säga att jag tänker inte lösenskydda min blogg, och jag skriver precis vad jag vill i den. Och ska även säga att jag tycker det är så dåligt att du inte kan tala om vem du är utan nämna ett namn och inget mer. Vill du något så kan du maila mig det är bara att gå in på bearsclaws hemsida så hittar du mailadress. Att prata i gåtor gör jag inte kan du inte förstå vad jag skriver eller inte vill läsa så är det bara att stänga ner min blogg och inte komma hit mer.

Men DU ska inte tala om för mig hur jag skall göra eller vad jag ska skriva om BARA SÅ DU VET DET!!!!!


Det är nämligen så att varför jag skriver om detta är pågrund av min vän har blivit ila behandlad och det är ett alvarligt brott. Som kan leda till böter eller fängelse.



Min vän har blivit mycket ila behandlad och min vän  är min familj och jag gör allt för dem jag håller av. Så det är därför jag skriver om denna sak. Man ljuger inte om saker och ting och påstår man sig vara uppfödare så gör man absolut inte så, inte som privat person heller. Och som jag har skrivit innan så finns det bevis att det som har sagt om min vän är en lögn. Och ett alvarligt brott enligt Svearikes lagar. Man behöver inte älska varandra men man gör inte så att man smutsa ner den andra för det och tror att man ser bra ut själv. Och när min vän mår dåligt så gör jag det med och nu har det gått för långt, och någon måste ställa sig om och säga att det är bra och detta gjorde jag.


För jag är trött på fega människor som tror sig ha rätten att prata ila om en annan person, FÖR DET HAR MAN INTE. Jag tycker att det är tillräckligt med skit i våran värld ändå så man behöver inte skada varandra med att snacka skit. Vill man något så går man till den personen det berör, man springer inte runt i stugorna.

Det är säkert många som tycker att det är okej men för MIG är det inte okej.

Det går en viss gräns sen är det bra och nu får det bli ett stopp för dessa dumheter.

Och för att kunna gå vidare ibland så måste man ta i tu med det dåliga och så kommer det att bli denna gång kommer att gå i botten med detta för nu är det bra….

Är det något som någon vill eller tycker är det helt okej att skriva en kommentar men kan man inte ens stå för det man skriver så behöver ni inte göra er det besväret.


Ha det gott och va rädda om er, Stora kjamen Rosie..,..Skrattande

Av Rosie-Marie & Harry - 13 oktober 2009 12:48

Jag vill bara informera angående det jag skrev igår först vill jag tacka för den infon som jag fick av de som ringde mig. TACK!


Sen vill jag även tala om att jag personligen har pratat med min advokat och frågat honom angående detta fall. Och han ser mycket alvarligt i saken man kan åka på böter och fängelse upp till 2år om det vill sig ila. Det är lika dant om det finns personer som håller personerna bakom ryggen och vet eller har info om att de vill skada min vän, De enligt lag kan också åka dit tror ni inte mig så är det bara att läsa Svearikes lagar.


Så är det fler som har något att säga i denna sak som jag skrev om igår är det bara att höra av sig till mig. Så får jag höra mera saker som kan skada min kära vän blir det tyvärr inte så roligt för er eftersom ni kan enligt lagar åka dit eftersom det finns bevis på allt.


Jag personligen tar mycket ila vid mig eftersom min vän inte har gjort något som jag har sagt så mycket finns det bevis. Det är en sak om man är ovänner med detta skit snack gör att jag mår ila och min vän betyder väldigt mycket för mig och hon har mitt stöd till 100%. Man skada inte andra på detta sätt för att kunna se bra ut själv det är riktigt dåligt gjort.


Alla underbara människor ha en helt underbar dag och va rädda om er, Stora kjamen Rosie

Av Rosie-Marie & Harry - 12 oktober 2009 20:14

Läs texten här nedan!!!!!!!

Av Rosie-Marie & Harry - 12 oktober 2009 12:19

Nu har jag fått nog av ALLT SKIT!!!!! Skrikandes

Nu gäller det min kära vän och man prata inte skit om min familj och min vän ligger under min familj….

Det finns nämligen personer som anser sig rätten att prata skit om min vän.

Och då vill jag bara förklara för er att denna vän är en jätte omtänksam människa som inte springer i stugorna och prata skit. Personen säger det till dem de gäller.

Men de som går runt och sprider smitta bland hundfolket gillar jag inte.


Jag skall bara upplysa personerna i fråga att enligt Svearikeslag så kan man åka dit på detta.


Och det som är så roligt om man tycker det är roligt är att min vän har bevis på att det som personerna springer runt och snacka inte stämmer. Och att man nyter skryta med sig själv att man är så duktig som hundägare och uppfödare förstår jag inte. När min vän har varit den som har hjälpt till med mycket för personerna som prata skit om min vän. Och de är så jävla fega (ursäkta språket) att de inte kan kontakta min vän utan springer som sagt runt och smitta andra. Jag har tagit ställning i detta pågrund av att jag själv har blivit på hoppad av personerna i fråga de har pratat skit om min familj. Och då skall jag även tala om att personerna känner inte mig vet inte vem jag är, eftersom jag är rätt ny i hundvärlden. Men de tycker att de vet vem jag är och tycker även att de har rätten att lägga sig i vad jag har m.m

Jag dömer inte folk som jag inte känner, men som sagt jag har sett bevis och har blivit själv utsatt av personerna.

Och jag väljer sida och stötta min vän. Det som är lite trist är att det är många som tror på de som prata skit vilket är trist för de kommer att bita sig i foten till slut och stå där och titta på när folk har fått nog av allt. För tror inte att den dagen inte kommer för det gör den. Jag har själv fått nog och jag kan tänka mig att det blir flera som skriker till i denna frågan.


Väx upp nu för fan skaffa er ett liv och spring inte runt i stugorna och prata skit.

Vill ni te.x mig något så är det bara att komma.

Jag personligen är så jävla trött på att folk tycker att de har rätten att skada en annan person.

Och i detta fallet så finns det bevis!!!!

Nej ni fega as kom fram ur era lyor och stå för det ni har sagt man är inte mer mänsklig och kan be om ursäkt för det man har gjort. Men att gå runt att ljuga gör man fan inte mer.


NU ÄR DET BRA MED ALLT:Skrikandes


Ni får förlåta mig men nu är det bra med allt skit som cirkulera runt, ta redan på fakta innan ni prata.


Ni som är vettiga ha en helt underbar dag, ni andra behöver HJÄLP!

Av Rosie-Marie & Harry - 12 oktober 2009 09:10

Ännu en regnig och grå höstdag och en annan blir så trött av detta. Jag vill ha solen så man kan känna sig lite piggare. Men det är bara att ta sig i kragen och göra lite nytta här hemma. Barnen leker och springer runt från det ena rummet till det andra. Kopplade på barnprogram till dem så nu sitter de och titta, så länge det varar. Även de blir lite sega av vädret och då blir det inte så roligt att ha dem hemma (hihihi) då bråkar de och slåss mer än vanligt. Så idag får man se till att underhålla dem lite mer än vanligt.


Det blir även att vi bygger idag så det börjar bli klart med allt som måstes. Vi vill ju ha det klart innan julen närma sig och även snön. Om den kommer till oss det vet man ju inte fast jag hoppas det. Då blir det roligare för barnen det finns mer för dem att göra ute. Men tyvärr så brukar det inte bli så mycket snö där vi bor utan mest regn blask och det är inte roligt alls.


Nu skall jag ta mig lite kaffe och ni får sköta om er, ha det gott kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 11 oktober 2009 22:27

Söndag kväll och det har varit en tuff helg med huvudet som inte ville som en annan. Vi har haft fullt upp här hemma med pojkarnas nya hem och allt som det innebär. Vår stora son har redan flyttat in i sitt nya hem det är inte klart än men det är så klart att han kan bo där. Men den andra sonen kan inte flytta in än men snart har lite till som måste göras innan. Men de kommer få super bra boende när allt är klart och vi har 2st tonåringar som är jätte nöjda. Och då är vi dubbelt så nöjda vad gör man inte för sina barn. Sen har de andra barnen varit jätte glada för de har fått den äldsta sonens leksaker som han rensade ut, det var bättre än jul afton ska ni veta.


Helgen annars har rullat på helt okej igår så hade vi det lite myspys i stora rummet men först så satt de i teverummet och tittade på en film.

Så här ser det ut när 4 killar är inne i det som visas på teven:

4-pojkar  

Och detta tittade de på:

tv  

Det var nämligen Långbens film de såg

När den var slut så flyttade vi in i stora rummet och såg på stor bildstv och åt lite snacks vilket barnen älskar att göra. Tände upp lite ljus och en brasa för det var lite svalt där inne och det är ju så mysigt att höra hur det spraka.

Storarummet 

Här inne sitter vi och myser titta på film och spelar musik m.m Jag bara älskar detta rumSkrattande


Ha nu en underbar söndags kväll, stora kjamen på er ALLA!


P.s kommer att titta in till er alla och se vad ni har gjort i helgen har inte orkat på grund av huvudvärk, men ni blir inte av med mig hihii.Flört

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards