Bearclaw

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2009

Du som tror att du kan tala om för mig vad jag ska göra!!!!!!!

Av Rosie-Marie & Harry - 14 oktober 2009 09:53

Det ska jag säga att jag tänker inte lösenskydda min blogg, och jag skriver precis vad jag vill i den. Och ska även säga att jag tycker det är så dåligt att du inte kan tala om vem du är utan nämna ett namn och inget mer. Vill du något så kan du maila mig det är bara att gå in på bearsclaws hemsida så hittar du mailadress. Att prata i gåtor gör jag inte kan du inte förstå vad jag skriver eller inte vill läsa så är det bara att stänga ner min blogg och inte komma hit mer.

Men DU ska inte tala om för mig hur jag skall göra eller vad jag ska skriva om BARA SÅ DU VET DET!!!!!


Det är nämligen så att varför jag skriver om detta är pågrund av min vän har blivit ila behandlad och det är ett alvarligt brott. Som kan leda till böter eller fängelse.



Min vän har blivit mycket ila behandlad och min vän  är min familj och jag gör allt för dem jag håller av. Så det är därför jag skriver om denna sak. Man ljuger inte om saker och ting och påstår man sig vara uppfödare så gör man absolut inte så, inte som privat person heller. Och som jag har skrivit innan så finns det bevis att det som har sagt om min vän är en lögn. Och ett alvarligt brott enligt Svearikes lagar. Man behöver inte älska varandra men man gör inte så att man smutsa ner den andra för det och tror att man ser bra ut själv. Och när min vän mår dåligt så gör jag det med och nu har det gått för långt, och någon måste ställa sig om och säga att det är bra och detta gjorde jag.


För jag är trött på fega människor som tror sig ha rätten att prata ila om en annan person, FÖR DET HAR MAN INTE. Jag tycker att det är tillräckligt med skit i våran värld ändå så man behöver inte skada varandra med att snacka skit. Vill man något så går man till den personen det berör, man springer inte runt i stugorna.

Det är säkert många som tycker att det är okej men för MIG är det inte okej.

Det går en viss gräns sen är det bra och nu får det bli ett stopp för dessa dumheter.

Och för att kunna gå vidare ibland så måste man ta i tu med det dåliga och så kommer det att bli denna gång kommer att gå i botten med detta för nu är det bra….

Är det något som någon vill eller tycker är det helt okej att skriva en kommentar men kan man inte ens stå för det man skriver så behöver ni inte göra er det besväret.


Ha det gott och va rädda om er, Stora kjamen Rosie..,..Skrattande

 
 
Lena med c

Lena med c

14 oktober 2009 10:07

Håller med du, det är tråkigt med skitprat. På mitt jobb var det mycket prat bakom ryggen ett tag, men vi tog upp det på ett möte så det försvann. Blev bättre stämning sen!
Också jobbigt med folk som hittar på något och sen gör det till en sanning. Och säger det till andra människor som ju i värsta fall tror på det. Det har jag råkat ut för.

http://lenac-son.bloggagratis.se

 
Birgit

Birgit

14 oktober 2009 10:08

När jag läste dina inlägg om din kära vän som blivit utsatt för skitsnack Tänkte jag . oj vilken fin vän du är . Önskar det fanns många som du i denna råa värld .

Håller fullständigt med dig om att folk ska lära sig och gå till den det gäller och inte sprida dynga runt i bygden . Stå på dig

sen vill jag bara säga att du har en fin blogg

http://langtantillnagot.blogspot.com

 
Gunilla

Gunilla

14 oktober 2009 12:41

Jag håller faktiskt med det Lena skriver, för jag har själv råkat ut för det på jobbet. Varför kkan inte vuxna människor acceptera att alla inte behöver vara lika i mångt och mycket. Man ska helst tycka lika, göra saker som alltid har gjorts kan ej se saker från nya sidor etc.
Jag tycker du verkar vara en mycket fin, omtänksam människa som bryr dig om vännerna. Sådana som du skulle det finnas fler av!
Kram, Gunilla.

http://gunibirgit.bloggplatsen.se

 
lollo

lollo

14 oktober 2009 13:39

Du har alldeles rätt ang.böter för elakt förtal m.m
Det är verkligen något jag VET.Så stå på dig du.Man får inte kasta skit hur som helst..då är det dax att tänka oxå på följderna...som den personen tydligen inte tänkt på.
Det är bra att du ryter i.....
Ha en bra dag!

Kramen!

http://lollopettersson.bloggplatsen.se

 
Majsan47

Majsan47

14 oktober 2009 19:28

Det är bra att du säger ifrån på skarpen. Ibland måste man bara ryta till för att försvara sig själv, sin familj och sina vänner. Hoppas det löser sig.
Kram kram

http://www.metrobloggen.se/majsan47

 
MissC

MissC

14 oktober 2009 22:18

Skönt med folk som sätter ner foten!!! Hoppas allt löser sig till det bästa.
Kram

http://misscsus.blogspot.com

 
Marianne

Marianne

14 oktober 2009 22:22

Jag blir mycket förvånad över att någon tycker det är fel av dig att öppet stå för att du stöttar dem som står dig nära. Men förmodligen beror det på att de som tycker det är *fel *att stå för vad man säger är de som drar runt med lögner och förtal. För ha man rent mjöl i påsen så behöver man inte gömma sig bakom ett alias.
Och det är som du säger. Mina vänner är mig lika kära som min familj och dem låter man ingen skada.
kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards