Bearclaw

Alla inlägg under oktober 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 19 oktober 2009 08:22

Ännu en morgon som man lyssna på nyheterna och undrar vad fan vi i Sverige håller på med.

Vi är så duktiga och tala om för andra hur de skall göra med saker och ting. Och vi kan inte ens ge folk som är psykiskt sjuka vård. Utan de får försöka vårda sig själva nu får vi ta mig katten ta oss i kragen och börja säga ifrån. Är det verkligen så här vi vill att Sverige ska vara att vi skiter i att det finns hemlösa te.x eller att vi inte ge vår äldre vård och våra barn de bara är något som man måste ha.


Detta gör mig så jävla arg ( ni får förlåta mitt språk) men detta gör mig arg och irriterad . Hur kan vi låta våra skatte pengar betalar höga löner till våra politiker när de inte ens kan göra något som gör Sverige bra att liva i. Men vi skall stå med våra pekpinnar och tala om för andra länder hur de skall göra.


Och det vi Svenska är duktiga att prata till varandra, vad hjälper det de som blir lidande.

Nej man måste skrika till och tala om att detta stödjer inte vi.

Och ta det här med bloggen som är jätte bra för just detta.

För ju fler vi är som skriver om detta ju fler vågar göra det samma och då visar man att detta stödjer inte vi. Jag vill att mina barn ska få en trygg uppväxt om de vill ha hjälp så ska de kunna få den hjälp de behöver. Och jag vill att de gamla ska få den hjälp de behöver.


Och ni ska veta jag skriker riktigt högt om jag inte få den vården jag eller någon i min närhet inte får. Jag har fått själv kämpa så mycket för att våra barn ska få hjälp i skolan m.m Och jag kan även förstå att det finns folk som inte orka till slut när de bara får motgångar för det har även vi fått med mycket. Men jag/vi har vänt våra motgångar och de har gett oss energi i stället, och vi lyckades med det vi kämpade för. Så det går ju och blir vi fler så tror jag det är ännu bättre.


Vi som lever i Sverige ska inte behöva ha det så här.

Nej man blir rädd när man lyssna på nyheterna och det alltid är något som händer som enligt oss i Sverige inte ska hända. Vi måste gå samman i enad front.


kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 19 oktober 2009 08:09

Igår kunde jag inte använda min dator min dator har nämligen kopplat ner till och från ett tag nu. Så min man var snäll och hjälpte mig med allt som skulle uppdateras. Och mitt förbaskade huvud bultade hela dagen i går.

Den känns fort farande lite jag blir så trött att den inte vill släppa.

Men mina sysslor gör sig inte själv så jag har redan torkat av golvet i hundrummet Saga hade kissat lite där inne och tagit det värsta på golvet. Ska damsuga om en stund min ville bara ta bort lite innan barnen släpade runt över hela huset. Men jag ska ta mig lite kaffe och då passade jag på att skriva lite i bloggen eftersom jag inte kunde skriva något i går.


Alla de stora pojkarna är i skolan de minsta sitter och titta lite på tv ihop med deras pappa. Vad som händer idag är att jag ska sätta fart lite på min man så det blir lite gjort här hemma. Måste själv göra lite mer än mina vanliga sysslor så jag får lite ordning.


Bjuder på en bild av vår lilla dotter.

Lill tjejen  

Hon bara älskar att vara ute och leka.


Ha det så gott kjamenSkrattande

Av Rosie-Marie & Harry - 18 oktober 2009 06:33

Idag är jag inte ensam utan vår 2-åring sitter och titta på barnprogram. Dricker lite kaffe och tagit 2st tabbletter fan (ursäkta mitt språk) men jag blir så trött att mitt huvud inte vill vara med. Det bara bulta men, men det är bara att bita ihop.


Idag är det den sista dagen på kursen lite synd för detta är en kurs som jag gärna hade gått mer dagar på. Den ger super mycket vill jag lova jag gillar när kursledaren vet vad i detta fallet han gör. Och att han kan skämta och bjuda på sig själv vilket han gör. Så handling kursen med Gerhard O´Shea får många, många plus poäng.


Även idag skall jag ta med mig Senyaya hon är super duktig men det är ju en annan som gör fel så vad kan hon vara. Provade lite av det vi hade lärt oss på en av våra andra hundar och det fungera super bra. Så man får ta lite träning varje dag så de förstår vad de skall göra.


Gubben är hemma med resten av familjen. Igår när jag körde hem så pratade vi i telefonen så sa han. Jag förstår inte hur du gör när du får så mycket gjort när barnen håller på som de gör. Tyvärr så tror jag lite på att det är en talang som vi kvinnor har.


Ha det så gott och va rädda om er, stora kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 17 oktober 2009 19:32

  Vi måste hjälpas åt!!

Av Rosie-Marie & Harry - 17 oktober 2009 19:09

Även denna texten bara försvann och jag blir så trött när man har suttit och skrivit.


Men jag ville skriva om våra barn igen för jag är verkligen så ledsen över att det är så många barn som mår dåligt i vår värld. Sen har vi då vårt eget land där vi säger att vi är så duktiga på att ta hand om våra barn. Det gör så ont i mig när det inte är så. Vi måste ta vårt ansvar och hjälpas åt att vis våra barn att vi vuxna finns här för dem.


Vi kan ju börja med våra egna barn när det gäller ta ansvar för tror inte att era barn är några änglar inte. Nej alla barn kan göra saker och ting och vi hjälper dem inte med att skydda dem bakom våra ryggar. Nej man måste ju börja någon stans och det gör man i sitt hem.


Sen finns det andra problem som kanske inte har med att vilja synas. Ett barn ska synas de skall få den tid de behöver ha. Man kan inte ge dem lite pengar och sen tro att det är att visa kärlek. För man inte köpa kärlek.

Skulle man inte kunna finnas där så kanske någon annan vuxen kan vara till hands men för katten vi kan inte låta barnen få råka ila ut.


Sen att det finns sjuka vuxna som gör ila barnen det är rent utav för jävligt. Och att ingen annan vuxen fattar att detta är galet förstår jag inte.


Nej vi måste som sagt ta ansvar låta våra barn få en bra uppväxt där de vet var som är rätt och fel. Annars får vi inte stopp på detta.


Visa att vi finns för våra barn.

Av Rosie-Marie & Harry - 17 oktober 2009 18:32

Denna text var här innan jag sparade när jag gick ut på bloggen så var den inte kvar mmmmmm


Så nu får jag skriva om det igen katten vad sur man blir det är lika dant med bilderna som jag har försökt att ladda upp det vill inte. Är väl trött eller något åt det vägen så jag inbillar mig att jag skrev.mmmm


Det jag hade skrivit här var ang mig som instruktör då vill jag att mina dansare inte ska titta på deras fötter, utan titta rakt fram. Och idag så tittade jag på hunden fast man skulle titta rakt fram. Visst är det lustigt att man inte gör som man själv lär ut. Det är ju rätt logiskt när man väl tänker efter. Men det är ju rätt mycket som man tänker på nu när man sitter här och fundera lite på vad som har hänt och inte hänt. Jag är ju en sådan person när jag går kurser så vrider jag tillbaka lite för att se vad jag gjorde eller inte gjorde. Ha man då tur så kanske man lär sig något hihiih.



Ha det gott, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 17 oktober 2009 16:22

Det var den bästa kurs på länge som jag har gått på. Vad man är dum att man inte förstå att det är en annan som gör saker och ting och inte hunden. När man väl kom hem så är allt lite mera klart. Jag lär ju mina dansare att göra visa saker så varför gör man inte så när man håller på med sin hund. Vi människor säger jag bara ler.


Det var även super roligt att träffa 2goa skåningar som var med på kursen eftersom det var ett tag sen vi träffades.


Sen naturligtvis alla andra som var med det var ett härligt gäng som var där. Och jag längtar tills i morgon och få lära mig lite mer. Det är bara synd att den är så kort den skulle behöva vara längre. Och instruktören är super bra på det han gör och han gör det även roligt.


Så jag bara säger det ska man ha en bra Handling kurs så går för Gerhard O´Shea han är kanon duktig.


Ha det så gott, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 17 oktober 2009 06:11

Sitter vid mitt köksbord och det känns lite som natt ute, det är jätte mörkt.

Idag skall jag på kurs ihop med ett gäng som är lika sjuk på hundar som en annan det skall bli super roligt.

Sen är det ju vissa som man inte har träffat på länge, och då skall det bli ännu roligare när man skall gå på samma kurs. Det skall verkligen bli intressant att få lära sig lite nytt sen är det ju alltid så med kurser i alla fall för mig att jag måste få komma hem och smälta allt och lägga mina egna ord på saken.

En del skyller på åldern jag vet inte om jag skall göra det hahahah men kanske lite.Skrattande


Nu kokade vattnet måste ha i mig lite varmt vaknade med huvudvärk och jag säger bara det, jag ska dit. Min röst är inte så tuff den heller men jag får väl stå i ett hörn hahahaSkrattande. Men dit skall jag har längtat så länge efter denna kurs och han som håller i det är super duktig. Bara det gör ju att man inte kan låta bli en bra lärare är ett måste om jag skall lära mig något. Och han är visst en sådan lärare, nej om jag så ska stupa på kuppen så måste jag dit.Flört


Mitt the var lite för varmt att dricka att man inte lär sig att the är varmt när det har precis kokat.

Det är mycket tyst i vårt hus det känns nästan lite konstigt vill jag lova. Inte ett barn är vaken visst är det skönt att få komma upp lite själv men ändå så är det där tysta.

Nej slut med mitt dravel jag åter kommer senare så får ni veta vad han försökte lära mig.


Ha en underbar dag, kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards