Bearclaw

Alla inlägg under oktober 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 9 oktober 2009 22:35

Idag vaknade jag med en sådan huvudvärk visste inte om jag bara vågade resa mig upp inget roligt vill jag lova. Men min gubbe var snäll och lät mig vila en stund. Gick upp och duschade sen var det bara att hålla igång.

Fick trevligt besök av min kära vän och som vanligt har vi mycket att prata om. Pojkarna tackade och bugade för de fick lite godsaker som de bara älskade specielt en av våra killar.

Tyvärr så sov dottern för hon bara älskar min vän hon med hon blir alltod jätte glad när hon kommer på besök.

2 av pojkarna har lekt med sina kompisar och har haft jätte roligt 9-åringens kompis de har varit här och lekt och 2-åringen och4-åringen fick vara med dem att leka. Jätte snällt tycker jag.

Dottern och jag var ute en stund så hon fick lite friskluft hon med.

Har varit och hämtat lite saker och handlat ja det blir mycket på en enda gång vill jag lova.


Annars är lugnt just nu ska sätta mig framför teven en stund och gå och lägga mig. Känner hur huvudvärken är och knacka på. Så en tablett så den inte bryter ut igen för det finns inget värre när man har små barn hemma och ha ont i huvudet. För mamma är så mycket bättre än pappa i detta läget det spelar ingen roll vad jag är så hittar de mig Glad


Jag hoppas ni har en skön fredags kväll och ta hand om er, kjamenFlört


P.s jag tittar in till er i morgon vågar inte sitta för länge vid datorn vill inte ha mer ont.

Av Rosie-Marie & Harry - 8 oktober 2009 18:47

Redan mörkt ute det känns så tråkigt vill jag lova.

Är just nu så trött på allt det är för mycket att göra och inget blir klart. Och det börjar bli mycket trist just nu för jag själv är en sådan person som gör klart det jag tar på mig, Men tyvärr min man är inte alls som mig i detta fallet det innebär att det är mycket här och där som görs och i slut ändan så har det inte alls blivit mycket gjort.

Vi brukar diskutera just det här med vem som gör vad. Det är så att jag är den som gör mest här hemma, men så ser han inte på saker och ting. Men det är så här hemma att jag går upp väcker barnen så de gör sig klara för skolan sen måste jag väcka min man annars ligger han och sover.

Sen går visst och han ut med barnen och hundarna på morgonen.

Men allt som har med städning av hundrum barnens rum städning i övrigt är det jag som gör varje dag.

Tvätten är det jag som plockar upp efter ALLA även min man. Laga maten diska bakar fixar med barnen m.m detta gör jag. Min man kan ha samtal som han måste ringa då kan han bara göra det resten får vänta. Sen när jag blir arg så tycker han men du kan ju somna på soffan. Det är bara så att jag är uppe mer än vad han är tar hand om barnen och hundarna. Men han kan sova hur länge som helst om det inte hade varit att jag väckte honom.

Nu då när jag blev lite arg på honom, eftersom det inte hade blivit något uträttat då hade han hur mycket som helst. Men det är inte mitt fel att han hela tiden väntar och väntar med saker och ting. Så nu har han mer att göra än vad han klara av. Men det har jag ofta men jag gör det ändå. Sen kan det reta mig lite för när jag säger att jag vill måla som teve rummet tror ni att jag fick göra det, ånej det gjorde gubben. Fast han hade annat han skulle göra detta gör att allt som han ska göra bara skjuts på framtiden. Ja dessa karlar jag blir så trött på dem ibland det kan väl inte vara så svårt att se till att göra saker och ting klara.


Men konstigt nog älskar jag honomSkrattande


Ha en skön kväll, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 8 oktober 2009 09:54

Är seg idag men får skylla mig själv att man inte gå och lägger sig i tid. Men efter att någon av hundarna kopplat på plattan så hade jag svårt att sova. Huset luktar inte så gott än man känner denna brända doft.

Och jag som hade städat i går dammat och det luktade så friskt men det gör det inte längre ska jag lova.

Vet inte hur jag ska få bort denna doftGråter det är inte trevligt att vara inne.


Idag så är det fullt upp på schemat som vanligt får väl damma lite till fixa lite med allt runt om kring.

Sen har 9-åringen kören idag som han behöver köras till. Gubben skall jobba med huset så det börjar bli lite klart med alla måsten.

4-åringen är på barntimman och 2-åringen sitter och äter lite flingor dottern ligger och sover.


Ska dricka lite kaffe nu ha det så gott och sköt om er, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 8 oktober 2009 00:56

Sitter vid köksbordet med en filt om kring mig har nämligen varit tvungen att vädra vårt hus. Hundarna hade kommit åt spisknappen och deras mat stod på spisen jag måste säga det lukta inte gott här inne, men bättre. Det blev bränd hundmat och det lukta inte alls gott.



Harry och pojkarna jobbar det råkade bli lite sent gillar det inte men detta kunde vi inte göra något åt. Deras nya boende har kommit så de är ju jätte glada. Det blir som en liten lägenhet och jag vill inte säga till dem att de måste lägga sig. De skulle bli så besvikna eftersom de vill känna sig delaktiga i detta. Som tur är så brukar de vara duktiga att lägga sig under veckorna så 1gång skadar inte hoppas jagSkäms. Det är så skönt att vi håller på att få ordning på vår tomt vi har plockat och plockat så snart finns det inget mer att plocka HURRA!! Det är inte lätt eftersom jag har en man och 2söner som tycker att allt är bra och ha saker. Det är 3för mycket som är emot mig när jag säger vi kasta, men de har börjat inse att vi kan inte samla allt på hög vilket jag är jätte tacksam för.

De är snart klara att få husen på plats så det blir lugnet före stormen hihii



Även hundarna ligget här helt utslagna de har sprungit ut och in eftersom jag öppnade även altandörren i hundrummet så frisk luft kunde cirkulera lite. Där emot mitt nystädade golv ser ju inte så bra ut vill jag lova. Men det får jag ta senare idag orka inte torka det nu inse att man har lite gränser tror jag hihi, Idag är det redan torsdag förstår inte vad tiden tar vägen man hinner inte med känns det som.



Nej får väl titta på lite tv så jag känner mig trött igen. Somnade nämligen på soffan innan med det var bara någon timme. Så nu sitter jag här rätt pigg och inser att barnen vaknar snart och mitt dygn är vänt det känns inte så bra eftersom barnen är ju vakna på dagen. Det blir inte så mycket vila över till mig då.



Skrattande Ha det så gott och sköt om er, kjamenSkrattande

Av Rosie-Marie & Harry - 7 oktober 2009 12:00

Då var det onsdag och det ser ut att vädret blir rätt okej fast det har regnat här på morgonen.

I måndag var vi och tittade på bilden som jag skrev och det blev att vi köpte den. Det blev en röd Chevrolet trans sport så nu får vi plats utan problem. Visst och sant så fick vi plats i Volvon eftersom den hade ett extra säte längst bak. Men denna är bättre vi har tittat länge men inte hittat den vi ville ha fören nu.

Vi tog oss även tur till Ullared passade på att handla lite kläder till lilltjejen eftersom hennes kläder hade blivit förstörda i branden. Det blev en hel del kläder till henne så nu slipper hon gå runt i kläder som har varit lite för små.

Sen bar det väg hemåt det blev en resa på ca100mil så man var lite slut när man kom hem.



Igår var det barntimman som vanligt barnen lekte och hade kul det var jätte roligt för vår dotter och barnbarnet kom även dit. Det var jätte mysigt att få gosa lite med mitt barnbarn. Sen var det på väg hemåt la vår dotter och killarna gick ut och lekte jag började fixa inför min kurs. Vid 12.30 så var det bara att packa ihop och åka till Emmaboda, där min första kurs börjar. Hade mina 2kursen sen bar det av till Nybro för min tredje kurs. Men jag älskar det jag gör så därför gör jag detta den dagen jag skulle börja tycka att dansen är trist eller tråkigt att läsa ut då slutar jag som instruktör.



Efter det så åkte jag till en vän för lite fika så jag var inte hemma fören 24,30 så även den dagen blev lång.

Har plockat ordning lite hemma gav barnen lite gröt och nu är de ute och leker. Dottern ligger och sover och jag passade på att skriva lite i bloggen. Ska strax damsuga och torka golvet det blir skitigt när man har barn och hundar. Och jag var ju inte hemma i går så det är rätt mycket hund hår som ligger på golvet nu.



Ska ta mig lite kaffe men ni får ha det så bra och sköt om er, kjamenFlört

Av Rosie-Marie & Harry - 5 oktober 2009 09:00

Just sitter jag i bilen och väntar på min gubbe.Och där vi är så är inte vädret så bra det regnar och det är inte roligt det blir så grått ute. Men det är ju inget man kan göra något åt tyvärr.


Vi är nämligen och titta på en bil så vi körde 03.00 i natt för det var några mil som vi skulle köra. Så är det när gubben hittar något så spelar inte det någon roll var i Sverige saken är. Vi är vana att slänga oss i bilen och åka sen om det är 5mil eller 100 det spelar inte så stor roll.

Nu ska de provköra bilen så jag hoppas den är som gubben tycker. För det här med bilar är Harrys avdelning, han är nämligen den som får fixa bilarna medans jag gör tvätten.



Min mamma är hemma och passa våra barn kom på att det är rätt mycket som vi gör på rutiner. Var nämligen tvungen att skriva en lapp till mamma så hon vet lite ang hundarna och dottern m.m Som tur är så har 17-åringen inte så mycket skola idag så han lovade att hjälpa till med hundarna. Och 16-åringen skulle hjälpa till han med. Jag bara älskar våra söner de är helt underbara för när man väl behöver dem så hjälper de till.

Hur länge vi blir här vet jag inte och hur resan går sen när allt är klart får vi se.



Ni får ha det så gott så hörs vi, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 4 oktober 2009 19:59

Blå Bandet

Blå Bandet symboliserar kampen mot prostatacancer. Symbolen uppstod i USA i mitten av 1990-talet och den har blivit en internationell symbol som tillsammans med Internationella Prostatacancerdagen den 15 september ger stor medvetenhet om sjukdomen.

Cancerfonden tillverkar och marknadsför Blå Bandet nålar.

Blå Bandet nålarna säljs av lokala prostatacancerföreningar. Minst halva försäljningssumman går till prostatacancerforskning.

Blue Ribbon, USA. se:  www.psa-rising.com/ribbons/

  Blåa Bandet!


Kommer påminna er lite då och då för detta är även super viktigt.


Ha det gott, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 4 oktober 2009 18:01


Spöke



som ord har använts i århundraden i den betydelsen att något onaturligt visar sig.

Emellertid syftar ordet i våra dagar vanligen på ett "immateriellt framträdande" av en mänsklig gestalt, som nästan alltid visar sig föreställa en avliden.

Man måste gå oändligt långt tillbaka i tiden om man vill försöka klarlägga spökenas historia. De är en viktig beståndsdel i mycket folktro och religion, de sägs utgöra en förbindelse mellan denna värld och nästa.

Spöken vill i motsats till gengångarna uppnå en viss form av kontakt med den som ser dem. I de allra flesta fall vill spöket ge den som ser det ett viktigt meddelande, särskilt ofta förekommer "sista hälsnings"- fenomen.

Spöken ses inte av alla och vanligen visar de sig bara när iakttagaren är ensam. Trovärdigare fall, till exempel där flera personer haft samma intryck samtidigt, har dock rapporterats tillräckligt många gånger för att en förklaring skulle vara på sin plats.


Ha det så gott, kjamen


Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards