Bearclaw

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

Jobb och åter jobb:)

Av Rosie-Marie & Harry - 8 oktober 2009 00:56

Sitter vid köksbordet med en filt om kring mig har nämligen varit tvungen att vädra vårt hus. Hundarna hade kommit åt spisknappen och deras mat stod på spisen jag måste säga det lukta inte gott här inne, men bättre. Det blev bränd hundmat och det lukta inte alls gott.



Harry och pojkarna jobbar det råkade bli lite sent gillar det inte men detta kunde vi inte göra något åt. Deras nya boende har kommit så de är ju jätte glada. Det blir som en liten lägenhet och jag vill inte säga till dem att de måste lägga sig. De skulle bli så besvikna eftersom de vill känna sig delaktiga i detta. Som tur är så brukar de vara duktiga att lägga sig under veckorna så 1gång skadar inte hoppas jagSkäms. Det är så skönt att vi håller på att få ordning på vår tomt vi har plockat och plockat så snart finns det inget mer att plocka HURRA!! Det är inte lätt eftersom jag har en man och 2söner som tycker att allt är bra och ha saker. Det är 3för mycket som är emot mig när jag säger vi kasta, men de har börjat inse att vi kan inte samla allt på hög vilket jag är jätte tacksam för.

De är snart klara att få husen på plats så det blir lugnet före stormen hihii



Även hundarna ligget här helt utslagna de har sprungit ut och in eftersom jag öppnade även altandörren i hundrummet så frisk luft kunde cirkulera lite. Där emot mitt nystädade golv ser ju inte så bra ut vill jag lova. Men det får jag ta senare idag orka inte torka det nu inse att man har lite gränser tror jag hihi, Idag är det redan torsdag förstår inte vad tiden tar vägen man hinner inte med känns det som.



Nej får väl titta på lite tv så jag känner mig trött igen. Somnade nämligen på soffan innan med det var bara någon timme. Så nu sitter jag här rätt pigg och inser att barnen vaknar snart och mitt dygn är vänt det känns inte så bra eftersom barnen är ju vakna på dagen. Det blir inte så mycket vila över till mig då.



Skrattande Ha det så gott och sköt om er, kjamenSkrattande

 
 
marie

marie

8 oktober 2009 08:49

God morgon!
Nu är det väl dax för steg 2....
Nu när hundarna kan slå på spisen så blir väl nästa steg att LAGA maten... det vore väl toppen!
Ha en skön torsdag!
kram

http://www.mariekjerulf.blogg.se

 
Marianne

Marianne

8 oktober 2009 18:15

Vilken tur att du upptäckte spisen i tid…
Jag har en gammal arbetskompis som råkade ut för samma sak en gång, men det slutade inte lyckligt. Hundarna var ensamma hemma och de dog av rökförgiftning. Tur nog fanns det inga människor i lägenheten, men det är tragiskt nog med att mista sina hundar.
Själv har jag numer en spis som kräver en två olika moment för att gå igång och den har även en extra spärr om man vill vara riktigt säker. Plattorna på spisen stänger av sig själva om något på den kokar torrt mm. Så just spisen känns trygg för mig. Men det finns så mycket annat som kan orsaka olyckor, så det gäller att ha koll på alla sina el-prylar, sladdar mm om man har barn och djur.
Ha det gott. Kram
PS. kommer på visit med fyllda x-burkar och för att spana in det nya DS

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards