Bearclaw

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Vad som händer på vår BLOGG!!

Av Rosie-Marie & Harry - 16 oktober 2009 08:46

Ni som brukar läsa min/vår blogg och som alltid har lämnat kommentarer i den bland annat, och även ni andra som gillar att bara läsa lite. Jag kommer att ha min dagbok/blogg öppen för alla som vill läsa hur allt är, hur jobbigt saker och ting kan vara, och hur glad man verkligen kan bli av att bara få höra att man är en underbar vän. -Tänk om man hade en vän som du. Det är sådant som gör att jag blir stark, och jag ska lova er att jag är en bra vän. Jag ställer upp för mina vänner, för det är så vänner gör.


Jag kommer även att skriva om vårt bygge och våra underbara barn som jag älskar så mycket. De ger mig mening med livet. Våra katter, hundar sen får jag inte glömma mössen som brukar hälsa på ibland annars blir de ledsna om jag glömmer att nämna dem.


Men här kommer jag att ventilera mig om hur jag känner för saker och ting. Tyvärr så är vissa saker kanske dystra och andra glada men det är ju så våra liv är. Jag älskar att vi är olika och tycker olika, jag vill inte ha mer av mig utan alla har ju en egen härlig personlighet vilket jag tycker är toppen.


Ni ska veta att jag är stark motståndare till bland annat barn kvinnomisshandel och allt som har med det att göra. Även om djurmisshandel och jag gör allt JAG kan för att stoppa detta våld och övergrep. Sen om det är folk som tycker att detta okej förstår jag inte, det är ju då det blir obehagligt att läsa det jag skriver på grund av att man känner sig träffad.


Nu vet ni vad som händer på min blogg en gång för alla.


Sköt om er, stora kjamen Rosie

 
 
susanne

susanne

16 oktober 2009 09:23

Hej din blogg dina ord vad den handlar styr du om gardiner hundar ungar eller bara intresanta inlägg vad DU beslutar..
ÅHH så less jag är på dessa livlösa mäniskor som tydligen ska läsa dina ord för att sedan hacka på dig? IDIOTER!
Jag gör så här
kommer det elaka sura inlägg publiserar jag dom inte sparar dom i ett dokument...
Min blogg ska inte vara föremål för tragiska mäniskor som livnär sig på andras olycka diskuterar jag..
sedan lämnar alla ett IP nummer som du kan spåra... till den loka källan, upphör dem inte så kan man kontakta polisen för att få ett stopp DET är olagligt att smutskasta eller förtala någon. OCH Olaga hot är straffbart med upp till 6 månaders fängelse!
Du ska inte ändra dig eller din blogg du skriver om vad du vill skriva om!
Upphör detta inte så kontakta polisen...
KRAM Sus

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

16 oktober 2009 09:46

Oj, här har det hänt grejer!! Vad trist att det ska bli så här..
Det är din blogg och du ska skriva det du känner för. Livet är inte alltid en dans på rosor och det måste man få ventilera!
Håll ut bara..

Ha en riktigt bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

16 oktober 2009 10:22

Man skriver vad man vill i sin blogg,så länge man håller sig till de regler och lagar som finns för bloggar.Och vill man inte läsa så är det bara till att strunta i det.Finns ingen som tvingar folk att besöka din blogg.Tycker du skriver om många problem och annat. Och vill man bara läsa och glättiga ,ytliga ,tankar får man besöka andra bloggar Så det så!!!
Kram Maria

http://ellebackens.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

16 oktober 2009 19:02

Kan inte annat än hålla med de andra som kommenterat här. Och jag gör som du gör. Jag skriver om saker som berör mig och som jag vill skriva om. Det är frivilligt att läsa och det är friviligt att lämna en kommentar. Och man förväntar sig att de som är vuxna ska lämna sitt namn och länk och inte försöka gömma sig bakom ett tangentbord med dolt ip och/eller ett alias.

Men som sagt, de finns de som livnär sig på att sprida skit och smutskasta. Och då kan man inte förvänta sig att det ska komma något annat än skit från dem heller.

En dyngbagge förblir en dyngbagge även om den sitter på en ros.

Ha det bäst min vän
kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards