Bearclaw

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2009

För står inte varför de inte kan planera bättre!!

Av Rosie-Marie & Harry - 23 oktober 2009 08:32

Då var det fredag och när barnen kommer hem från skolan så har de höstlov i en vecka. Vi har inte bestämt vad vi skall göra under lovet än.



Vår ena som hade natt orientering igår det är lite synd att de inte kan få ihop det lite bättre. Vi då som har en son som åker buss är det inte bra. De slutade skolan kl16.00 sen började inte fören kl 18,00 igen bor man i närheten är det ju lugnt med som sagt det är en bit från skolan. Lika dant när de slutade så var de klara redan kl20.00 men fick inte komma från skolan fören kl22.00 och skulle vår son ta bussen så hade han haft 1timmes buss resa hem. Nej detta tycker jag är skit dåligt att man har rätt att kräva 16timmar pass för ungdomarna för det blir det för dem som har en bit från skolan. Då åker sonen redan bussen som går kl07,00. Så hans dag var upp kl 06,00 tog bussen till skolan kl 07,00 sen var han i skolan hela dagen tills kl 22,00 och hade han då även tagit bussen hem så hade blivit 23,00. Men vi hämtade honom tycker inte han skulle behöva vänta i 1timme innan han var hemma.

Detta är jag helt säkert på att de kan planera bättre.



Sen blev arg när sonen även talade om han fick skydda sin kompis från några utlänningar som ville slå hans kompis för att han var Italienare och då var han jude. Vad Fan vi bor i Sverige hur fan har de rätten att göra så. Man får tro på vad man vill här. Sen blir jag lite ledsen för de har själva flytt från sitt hemland på grund av krig men de starta ett här???. Jag har inte något emot utlänningar har många bekanta runt mig som är helt underbara människor. Men detta tål jag inte någon jävla ordning för det vara. Och då vill jag bara säga att det är bara en av hand förälder som är Italienare. Men tyvärr sånt här hörs det väldigt lite om. Hade det varit en Svensk som hade gjort något vilket skrik det hade blivit och vilken rasist man hade varit. NEJ skärp er för katten alla är lika värda vilken tro man än har. Och jag anser faktiskt har man kommit från ett land där man flyr pågrund av krig så ska man inte starta ett HÄR:


Sköt om er, kjamen  

 
 
Sussi

Sussi

23 oktober 2009 09:17

Oj, det blev verkligen sent!!

Så skönt med lite höstlov. Hoppas ni hittar på mycket skoj :-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Yvonne K

Yvonne K

23 oktober 2009 11:11

Ja fy vad jobbigt det låter, och håller med dig i att det borde kunna planeras bättre. Men bussförbindelserna och att folk bor ute på landet det glömmer dom ofta bort.

Hoppas ni får en riktigt härlig helg, var rädd om dig!
Kramar :D

http://yvonnek.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

24 oktober 2009 13:12

Dålig planering från skolan och så sent ska inte skolbarnen ens vara utomhus, då ska de ligga och sova i sin säng för att orka med nästa dag. Skolan bör ju föregå med gott exempel i det fallet åtminstone.
Rashat förekommer i hela världen och tyvärr så smittar det av sig till omgivningen. Tråkigt nog så bär en del flyktingar med sig hatet och rädslan mot dem de en gång har varit tvungna att fly ifrån. Religion skapar krig inte fred, så om alla slutade tro på sin* gud och istället hade en tro på att människor tillsammans kan gör underverk, så skulle vår värld vara ett paradis för alla som lever.
Lev väl, lev gott.
kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards