Bearclaw

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Tänker mycket!

Av Rosie-Marie & Harry - 21 oktober 2009 14:59

Som ni kanske förstår så är jag en människa som tänker mycket på saker och ting.  

Jag får höra eller saker som jag vet själv.

Är även person med ett stort hjärta vilket innebär att man ofta blir sårad av andra som utnyttja detta. Vilket har hänt rätt ofta i mitt liv att man har fått rätt många smällar på grund av att jag vill alla väl.

Har fort farande ett stort hjärta men däremot så är jag mer försiktig när det gäller vänner m.m

Man orka inte jämt bli besviken på folk runt en. Men de vänner som jag håller av stödjer jag till 1000% och jag delar gärna med mig av det lilla jag har.

En del kanske uppfattar mig elak men det är jag inte men ärlig tycker man ska stå för det man säger.

Och jag är allt annat än fel fri för det är jag inte och vill inte vara heller.

Och jag har varit med om rätt mycket under mina 39-år.


Fick mitt första barn när jag 16-år och det andra i 17 gifte mig när jag var 18år och skilde mig knappt ett år efter. Jag ville inte vara hemma fru medans han skulle vara ute och ränna med andra.

Och detta är bara lite, lite som har hänt under dessa åren. Får se om jag orka dela lite av det en annan gång. För mycket är rätt jobbigt att prata om det är sånt som jag bara vill sopa under mattan.


Det var lite om mig det och det finns mer hihihiSkrattandeFlört

 
 
Maria

Maria

21 oktober 2009 16:17

Den Rosie jag lärt känna är en människa med ett STORT hjärta för sina medmänniskor.En engarerad människa som tycker och tänker om alla de orättvisor,och diverse problem vi har i vårt samhälle.Du har inte haft det lätt ,men det har gjort dig starkare och det är något som jag beundrar.Och du står för dina ord och gärningar ,ännu något som är beundransvärt.Du delar gärna med dig av både glädje och sorg, mot och medgångar,och uppmuntrande ord till människor som kanske har det lite motigt.

Kram på dig ///Maria

http://ellebackens.bloggagratis.se

 
Sussa

Sussa

22 oktober 2009 08:08

Vet du; Folk säger alltid att de uppskattar att människor är raka och ärliga. Men det är oftast skitsnack. För inte finns det många som verkligen kan ta kritik utan att bli sårade.
Det ligger ofta mig i fatet, jag säger vad jag tycker, men numera hinner det gå ganska långt innan jag säger ifrån. Orättvisor på alla plan är bland det värsta som finns tycker jag. Och när man ger sig på andra som är svagare bara för att öka sin egen känsla av makt. Som pedofiler, misshandel etc. Där någon blir illa behandlad av någon de borde kunna lita på ... Sånt gör mig vansinnig!
Folk som behandlar djur illa - även i det "LILLA". Jag mår fysiskt illa när jag sen nån som är ute med sin hund tex. O det enda de gör med hunden är att rycka, slita o dra i halsband o koppel EXEMPELVIS. Jag blir galen ..!
Vi har SÅ KORT TID här på jorden, ingen vet hur länge vi får ha varandra kvar, måste vi då lägga den tiden på att bråka och trycka ner varandra?
Så fortsätt att ta hand om de dina, stå upp för dem o hjälp dem. Även om du får ovänner på köpet. Man kan inte vara älskad av alla - huvudsaken är att de som är nära en förstår! O helst älskar tillbaka :-)

Ha en bra dag!

http://sussasvovvar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards