Bearclaw

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2009

Fredag och vintern kommer sakta...

Av Rosie-Marie & Harry - 2 oktober 2009 10:20

Fredag och det var riktigt kallt här på morgonen fast det känns lite mer här eftersom vår luft är mycket fuktig. Det får mig att tänka på min biologiska pappa när han flyttade till Blekinge han kom nämligen från början ifrån Övik. Men när han flyttade ner så höll han på frysa ihjäl tyckte han och då var lite mindre än några  minusgrader här nere. Det är så när luften är så fuktig så blir det rått och kallt. Så där ser man hur det kan skilja sig från det ena stället till det andra när man säger att det är kallt.



Blev lite full i skratt när vår 16-åring kom in och såg sin pappa för han tyckte att han kunde vara hemma för vård av förälder. Så jag kunde ju ringa till hans skola och tala om det för dem att han var hemma. Men han ville inte ta hand om sin pappa det skulle han få fixa själv, fast han ville vara ledig pågrund av honom. Ja dessa barn säger jag.

Vi ska även skriva in honom på körskolan han vill ta traktorkort så vi har hittat några A-traktorer som verka intressanta. Sen till sommaren blir det Mc kort eftersom han vill så gärna och jag tänker inte vara den som vill stoppa honom.



Den andra sonen han håller på att fixa sin bil så jag hoppas den ska gå igenom besiktningen. Det var något med bromsarna som han var tvungen att fixa innan den fick godkänd.

Dottern ligger och sover och pojkarna leker med sina bilar. Själv skall jag fortsätta i vardagsrummet och tömma det på kläderna.



Ha en skön fredag och va rädda om er. Kjamen

 
 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

2 oktober 2009 10:27

Vet inte om jag vill påstå att luften här är "rå och kall" men jag är en "fryslort" och tycker att det är kallt vid +5 eller så men det kan absolut kännas mildare vid sol och -11 än vid regn och +11. Men inte har vi något "skönt" vinterklimat när det är som värst HÄR inte!!! Kram

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

2 oktober 2009 10:58

Ja du...det vad regält bister ute i morse.Vi hade 2,5 minusgrader här vid 7-tiden.Och rå och fuktig luft gör att det känns ännu kallare!
Även min son tjatar om att ta traktorkort.Han fyller ju 15 i Januari så vi får se,men visst,vill han ta traktorkort så gärna för mig.Men jag tycker ju att han kan ta Mc-kort istället det kan han ju ha användning för lite senare i livet kanske.

Ha en riktigt trevlig dag och helg ni alla två som fyrbeningar

Kramen Maria

http://ellebackens.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

2 oktober 2009 12:32

hehe...kallt ja...de e de här me =) När jag flyttade från blekinge till småland så tyckte jag att det kändes kallare här uppe. I Blekinge är det typ blåsande kyla, men i småland är det sån bitande kyla så det känns som att isbjörnarna ska komma o äta upp en mitt i vintern =)

http://sanna-85.bloggplatsen.se

 
Linnéa

Linnéa

2 oktober 2009 20:25

Önska din son lycka till med körningen när det väl är dags :) Minns hur förväntansfull jag var första gången. Det var så roligt, och man har verkligen användning för det med :)
Ha det så jättabra, ses snart :)
Många många kramar :)

http://linnea-90

 
Marianne

Marianne

2 oktober 2009 20:42

Vårt fuktiga klimat och de bistra och iskalla vindarna från havet gör att kylan går genom märg och ben. Det är lättare att stå ut med minusgrader ju längre norrut man kommer då det oftast är ett torrare klimat.
Man gör så gott man kan för att se till att ens barn får förverkliga sina drömmar.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Yvonne K

Yvonne K

2 oktober 2009 23:56

Ja visst känns det kallare och råare utmed kusterna, hu vad jag kan frysa här ibland. Men vi åker gärna upp till fjällen under vintern och fast där är kallare så känns det helt annorlunda, jag fryser inte där.

Ha det bra.
Kramar

http://yvonnek.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards