Bearclaw

Alla inlägg under juli 2008

Av Rosie-Marie & Harry - 31 juli 2008 08:30

Ja då var det fortsättningen av min berättelse ang vår lilla pojk. När min man och vår 16-åringen kommer till akuten med 1 1/5-åringen så sa min man att det bara sprang in folk till rummet de var i. De pumpade i honom medicin mot allergi han hade fått en rejäl allergi chock de satt några timmar för att se om det gick ner, sen bestämde de sig att lägga in honom till morgonen för att se om han blir bättre. Jag blir så arg på mig själv att jag inte förstod att det var det som hände med honom, jag blir själv uppsvullen i visa fall av saker jag inte tål. Man kan ju inte säga att jag var glad nej jag var mycket ledsen över att han får ligga där bara för jag inte kunde tänka till mer en engång. Nu hoppas jag bara att min man ska ringa och tala om att de kommer tillbaka. Ni kommer att f redan på hur det slutar jag hör av mig om mer info.

Sköt om er och ta vara på er.

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 31 juli 2008 00:05

Vi åkte iväg i går kväll min man körde hela natten tills vi kom fram till Skara då var kl.03.30 så vi fick stanna och sova en stund på parkeringen vaknade vid ca 09.00 Plockade ordning allt tog ut hundarna på en kisse tur sen åkte vi och checkade in. Hittade en bra plats både för hundarna och där barnen kunde tälta. Plockade ordning allt åt lite frukost barnen var ute och lekte de var visst och sant trötta men frågade vi dem så var de inte trötta. De stora pojkarna gick in till parken medans vi andra åkte och handlade lite. När väl detta var klart var det att åka tillbaka och ställa bilen och gå in. Barnen lekte på de olika ställena sedan gick vi och bada med dem. Allt var jätte bra tills vi tyckte att vår 1 1/5 börja se lite svullen ut, vi hittade inget stick vi visste inte vad det kunde vara. Men i denna stund så hade vår 3-åring försvunnit vi letade jag kände hur rädd jag började bli. Efter ett tag så hittade min man honom då var han bara en lite bit ifrån oss men hittade inte tillbaka. Jag måste säga jag har aldrig varit så rädd jag målade upp en hemsk bild, men tack alla makter som finns att det inte hade hänt något. Vi kläde på barnen så de fick på sig lite torra kläder sen gick mot campingen igen.

Våra hundar som var i husvagnen hade det svalt och skönt tills vi kom och öppnade upp. Men de blev så glada när vi kom tog de en sväng så de fick göra ifrån sig lite. Sen la de sig under husvagnen medans vi tog fram grillen och grillade lite korv. Och alla åt om bara den det är skönt när man ser de äta. Barnen vill inte äta så mycket när det är varmt de får ingen aptit, men lite så är jag med. Det som är bra är att de dricker. Klockan blev snabbt kvällen så vi gjorde ordning de små för kvällen 3-åringen och 5-åringen somnade mycket snabbt när de väl hade slappnat av så sov de. Det var värre med 1 1/5-åringen och även 8-åringen de ville inte slappna av så de kunde sova. Men till sist så somnade 8-åringen och även 1 1/5-åringen jag och min man tog hundarna en lång runda det var så skönt ute. Kom tillbaka spelade lite kort med 15-åringen och hans kompis. Sen skulle jag gå och lägga mig när 1 1/5-åringen vaknade tog han bort till vår säg när jag tittade hur han såg ut han var så svullen i hela ansiktet och var helt flammig på kroppen. Jag led så med honom min man klädde på sig för han var tvungen att få läkarvård. Väckte vår 16-åringen för han fick sitta men sin lillebror i knäet och min man körde in han till akuten. Är så ledsen över mig själv att jag inte tänkte så långt när jag tittade på honom innan idag. Så nu sitter jag här och är lite ledsen medans min man är på akuten med pojken, och jag hoppas verkligen inte att det är något alvarligt. Tala om för er sen vad som händer.

Va nu rädda om er man vet aldrig vad som händer i morgon.

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 29 juli 2008 17:32

Idag har vi hållit på med husvagn och tvätt, vi ska nämligen ut en runda med vagnen. Vet inte riktigt när vi kommer hem men skönt ska det bli. Barnen är helt till sig de vill ju att man ska åka så fort man bara kan helst igår. Men fy katten vad saker man har att fixa innan man kan åka det ska vara kläder till alla sen har vi hygienartiklar som skall med, och inte tala om maten. För när vi åker iväg så vill jag mer en gärna planera mat m.m man vill ju inte stå vid spisen. Men det ska verkligen bli skönt med en paus från allt hemma.

Hundarna är lika till sig de för de bara älska att få följa med oss. Och för Gaby är det bara bra att komma ut bland andra eftersom hon är inte lika van som Fabian men det skall vi råda bot för.

Ni får ha det så bra och var rädda om er.

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 26 juli 2008 16:52

Då har det blivit värmt tycker det är jätte skönt med värmen men vet inte riktigt hur man skall hantera den. Så nu har det blivit så att man har varit ute på förmiddagen och eftermiddagen, och mitt på dagen har vi tillbringat inomhus. Även barnen har tyckt att det har varit bra de har inte orkat vara ute och lekt. Min man har hålt på att fixa vår bil så hundarna och allt man har med sig ska få plats. Han ska nämligen bygga bur till dem tror att det kommer att bli bra när det blir klart. Även det här med maten är jobbigt för jag blir inte hungrig när det r värmt. Barnen vill inte heller äta något så jag har gjort fika sen har vi ätit senare på kvällen.  

Sköt om er

Kjamen

              
Av Rosie-Marie & Harry - 25 juli 2008 15:37

Ännu en dag med fint väder det är så skönt att sommaren har kommit. I onsdags var vi och hälsade på ett par kära vännen till oss. Det är alltid lika roligt att hälsa på dessa människor de är som de är och inget fjant, och ärliga som bara den är det något så säger de det till en. Och det gillar vi för sådana är vi med inget skit bakom ryggen. Så där tog vi upp deras tid ganska länge men när man träffa dem så rinner bara tiden iväg fast man inte tycker att man har varit där länge. TUSEN TACK FÖR ATT NI FINNS OCH ATT VI HAR FÅTT DEN ÄRAN ATT VARA ERA VÄNNER.

Igår gjorde vi klart vår sons rum det blev så fint och han blev så glad han kunde sova i sitt rum. Han somnade rätt fort och sov till 09.00 i morse lika så de andra barnen sov till nio. Så nu hoppas jag att de inte ska vara lika trötta och inte bråka lika ofta. Idag har de varit och badat i sin basäng  och är ute och lekt det har varit lite bråk men mycket lugnare än i går. Ja igår var vi ute och åt på brunnen där vår äldsta dotter jobbar, och igår jobbade hon. Den portionen vi och barnen var inte nådiga man kunde tro att en portion var till 2st. Men mätta blev vi och mat blev det över, barnen tyckte det var roligt att vara och äta där deras syster har lagat maten. Sen gick vi bort så de fick leka en liten stund innan vi körde hem.

Idag ska jag se till att min man sågar av benen till mitt hundbord så jag fixa hundarna. Tänkte ta dem och bara en runda framåt kvällen. Så blir de lite glada de med för det är ju jobbigt för dem när det är varmt.

Sköt om er nu.

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 22 juli 2008 09:40

Vi höll på i vår sons rum igår fast rummet inte är jätte stort så tar det lång tid tapeterna kom upp igår. Sen testade jag att måla lite på möblerna och det blev jätte bra så nu är det bara att fortsätta med resten av möblerna. Målade klart väggarna i morse det är bara att vänta tills det torka så man kan måla det en gång till. Vår äldsta dotter och svärsonen kom cyklande till oss stannade en liten stund sen cyklade de hem dottern skulle nämligen börja jobba. Vår 8-åring följde med sin mormor och handla han skulle hjälpa henne och lyfta varorna. Han kom tillbaka senare på kvällen, och mormor hade med varsin boll till pojkarna de blev jätte glada. Pratade även med vår andra dotter och allt var bara bra med henne de höll på med sitt hus. Ja det är inte klokt men barnen börja bli stora.

Hundarna har varit lite sura på mig eftersom jag har hålet på med rummet och inte varit ute så ofta med dem, ute är de ju ändå men jag bruka vara ute hos dem. Men jag får ta igen det senare och ta dem på en extra runda.

Har inte varit ute med inlines igår tänkte jag skulle träna lite i kväll, fatta inte att det kan vara så svårt. Jag älskade att åka skriskor när jag var mindre har aldrig haft svårt med det. Men detta var inte lätt vill jag säga bara att hålla balansen var en sak sen skulle man ju stanna och det var allt anat än lätt. Men får hoppas att det ska gå till slut.

Sköt nu om er

Kjamen
Av Rosie-Marie & Harry - 20 juli 2008 10:29

Ja sömnen blir ju inte så mycket med väcker inte lillan mig så är de andra barnen, katten eller Gabby. Man får väl sova när man blir gammal eller något i den stilen. Min pappa var och hälsade på en runda han är iväg och jobba på veckorna, så han titta bara in en liten runda på lördagarna. Allt var i alla fall bra med honom och det känns skönt att se att det är okej med honom. Min man var och handlade lite virke till rummen, och jag höll på med tvätten barnen var ute och lekte. Harry kom hem tog hand om tösen medans jag bakade en kaka, hade satt in den och kakan hade varit inne i 10min så kom vår äldsta dotter och svärsonen på besök. Tror att de hade luktat sig till att jag höll på att baka, vi fikade en liten stund för vår dotter skulle börja jobba. Svärsonen börjar sin semester på måndag vi talade om för honom om han saknade att jobba så var det bara att komma till oss, så fixade vi jobb. Vi ska nämligen även börja med vårt nya sovrum och 1-åringens rum, det skall bli skönt att få undan alla hans leksaker. Och han är lite sur att han inte har något rum ibland får han vara i 3-åringens rum, men när han inte får vara där blir han ledsen. Och jag tror att när han har ett eget ställe där han kan leka och busa så blir han glad. För när han har lekt i tv-rummet så har ju jag plockat ordning efter varje gång han går ut t.ex., annars trampa man på dem. Ja det ska bli skönt.

Var ute i går kväll och testade åka skriskor fy katten vad svårt det var ju så länge sen som jag åkt. Kände mig som Bambi på hall is ingen trevlig syn hade jätte svårt att stanna så jag fick åka in i diket och min man tog tag i mig när jag närmade han. Men jag tror att med lite träning så ska detta nog bli bra (hoppas jag). Vår 15-åring fungerade det lite bättre för han testade Harrys det han hade lite svårt för var att stanna men annars gick det jätte bra.

Idag har hundarna varit hopplösa de skällde så fort de hörde någon i dörren fast det bara var barnen som sprang fram och tillbaka. Men det går bättre i mån kanske lever på hoppet. Det är som med barnen man älska dem ändå ena dagen mer eller mindre.

Skör nu om er och glöm inte att ta vara på er.

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 18 juli 2008 13:18

Vilket väder vi har man vet ju inte om det är sommar eller om det närma sig hösten. Jag längtar så efter att kunna sitta ute en ljummen sommar kväll för det har jag inte gjort än snyft. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på åt barnen, lovade nämligen dem att de skulle få hjälp till och tvätta husvagnen. Och nu när det regna så vill man inte vara ute, får väl kanske plocka ihop deras datorer för det är ju det att alla inne lekar är slut de vill ju vara ute och leka.

Sen måste jag sätta gång min man lite så att han byter fönster i 3-åringens rum så jag kan börja fixa ordning det. Just nu får han sova hos sin ena storebror och det är ju jätte bra förutom att det blir att de håller varandra vakna på kvällarna och väcker varandra på morgonen. Inte bra för de gör inget annan än att bråka för att de är trötta. Så det blir väl att man får elda på baken på maken.

Vi har inte testat på att åka rullskriskor än men jag ska informera er hur det kommer att gå för oss. Jag har i alla fall bestämt att jag ska ha Fabian eftersom han är lugnare än Gaby så hon ger jag till min man (heheehe). Hon är lite mer busigare och livligare än Fabian men lite ska han få jobba att stå på fötterna.

Sköt nu om er och va rädda om varandra.

Kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards