Bearclaw

Alla inlägg den 20 juli 2008

Av Rosie-Marie & Harry - 20 juli 2008 10:29

Ja sömnen blir ju inte så mycket med väcker inte lillan mig så är de andra barnen, katten eller Gabby. Man får väl sova när man blir gammal eller något i den stilen. Min pappa var och hälsade på en runda han är iväg och jobba på veckorna, så han titta bara in en liten runda på lördagarna. Allt var i alla fall bra med honom och det känns skönt att se att det är okej med honom. Min man var och handlade lite virke till rummen, och jag höll på med tvätten barnen var ute och lekte. Harry kom hem tog hand om tösen medans jag bakade en kaka, hade satt in den och kakan hade varit inne i 10min så kom vår äldsta dotter och svärsonen på besök. Tror att de hade luktat sig till att jag höll på att baka, vi fikade en liten stund för vår dotter skulle börja jobba. Svärsonen börjar sin semester på måndag vi talade om för honom om han saknade att jobba så var det bara att komma till oss, så fixade vi jobb. Vi ska nämligen även börja med vårt nya sovrum och 1-åringens rum, det skall bli skönt att få undan alla hans leksaker. Och han är lite sur att han inte har något rum ibland får han vara i 3-åringens rum, men när han inte får vara där blir han ledsen. Och jag tror att när han har ett eget ställe där han kan leka och busa så blir han glad. För när han har lekt i tv-rummet så har ju jag plockat ordning efter varje gång han går ut t.ex., annars trampa man på dem. Ja det ska bli skönt.

Var ute i går kväll och testade åka skriskor fy katten vad svårt det var ju så länge sen som jag åkt. Kände mig som Bambi på hall is ingen trevlig syn hade jätte svårt att stanna så jag fick åka in i diket och min man tog tag i mig när jag närmade han. Men jag tror att med lite träning så ska detta nog bli bra (hoppas jag). Vår 15-åring fungerade det lite bättre för han testade Harrys det han hade lite svårt för var att stanna men annars gick det jätte bra.

Idag har hundarna varit hopplösa de skällde så fort de hörde någon i dörren fast det bara var barnen som sprang fram och tillbaka. Men det går bättre i mån kanske lever på hoppet. Det är som med barnen man älska dem ändå ena dagen mer eller mindre.

Skör nu om er och glöm inte att ta vara på er.

Kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards