Bearclaw

Direktlänk till inlägg 25 juli 2008

Fint väder:)

Av Rosie-Marie & Harry - 25 juli 2008 15:37

Ännu en dag med fint väder det är så skönt att sommaren har kommit. I onsdags var vi och hälsade på ett par kära vännen till oss. Det är alltid lika roligt att hälsa på dessa människor de är som de är och inget fjant, och ärliga som bara den är det något så säger de det till en. Och det gillar vi för sådana är vi med inget skit bakom ryggen. Så där tog vi upp deras tid ganska länge men när man träffa dem så rinner bara tiden iväg fast man inte tycker att man har varit där länge. TUSEN TACK FÖR ATT NI FINNS OCH ATT VI HAR FÅTT DEN ÄRAN ATT VARA ERA VÄNNER.

Igår gjorde vi klart vår sons rum det blev så fint och han blev så glad han kunde sova i sitt rum. Han somnade rätt fort och sov till 09.00 i morse lika så de andra barnen sov till nio. Så nu hoppas jag att de inte ska vara lika trötta och inte bråka lika ofta. Idag har de varit och badat i sin basäng  och är ute och lekt det har varit lite bråk men mycket lugnare än i går. Ja igår var vi ute och åt på brunnen där vår äldsta dotter jobbar, och igår jobbade hon. Den portionen vi och barnen var inte nådiga man kunde tro att en portion var till 2st. Men mätta blev vi och mat blev det över, barnen tyckte det var roligt att vara och äta där deras syster har lagat maten. Sen gick vi bort så de fick leka en liten stund innan vi körde hem.

Idag ska jag se till att min man sågar av benen till mitt hundbord så jag fixa hundarna. Tänkte ta dem och bara en runda framåt kvällen. Så blir de lite glada de med för det är ju jobbigt för dem när det är varmt.

Sköt om er nu.

Kjamen

 
 
Marianne

Marianne

26 juli 2008 23:14

Måste vara både skönt och praktiskt att ha en bassäng hemma till barnen. Att åka till stranden med flera barn tar för mycket ork från en i denna värme.
Det är alltid lika trevligt att få träffa er och era härliga barn. Och det är skönt att ha uppriktiga vänner som man kan lita på och som kan ta det som det är när de kommer på besök. . Och jag håller med dig att det är bättre med ärliga ord mellan fyra ögon än skitsnack bakom ryggen. Och ingen av oss är fullkomlig och vi behöver alla både råd och stöd istället för illvilja.
Det snackas alltför mycket skit bakom ryggen på folk och de som inte vågar stå för sin mening saknar ryggrad och borde slå igen luckan istället.
Vi ses och hörs inom kort och ha det så gott i värmen.
Kram
Marianne

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards