Bearclaw

Direktlänk till inlägg 14 mars 2010

Solen skiner:)

Av Rosie-Marie & Harry - 14 mars 2010 12:32

Solen skiner och det är mycket vackert väder ute det ända som är lite trist är att det är mycket blött så hela vår infart är så blött inte roligt. Gubben har gjort allt vad han kan så att vattnet skall rinna en annan väg. Så nu får man bara hoppas på att det kommer att fungera.


Annars kan man ingen annat än att njuta av fulla drag eftersom det känns som vår ute hade inte snön fortfarande legat på marken. Barnen har varit ute och lekt och kommit in som ja vad ska man säga de har badat ute eller något åt det hållet för deras kläder har varit jätte blöta.


Annars i dag så är det en städar dag och alla plocka lite så det kan bli lite fint här ute och inne. Jag vill ha ordning och reda men det är inte lätt med barn och gubbe som samlar saker. Men nu innan våren kommer så ska det vara ordning överallt. Annars kommer jag att slänga allt som kommer i min väg och det kommer inte spelar något roll vad det än är så blir det tippen.


Ni får ha en underbar söndag och jag hoppas att solen även skiner hos er, kjamen  

 
 
Sussa

Sussa

14 mars 2010 13:44

Undra om jag ska ta efter dig? O se slänga allt skräp som ligger framme menar jag ...

Ha en skön dag i solen!

http://sussasvovvar.blogspot.com

 
Marianne

Marianne

14 mars 2010 16:14

Vi har haft sol och på nollan idag. Här har snön sjukt undan, men det är inte barmark än på ett tag och det finns inga vattenpölar. Så än så länge kan jag glädja mig år rena golv.
Solen ger en energi och städlust och här åker en hel del i sopsäckarna.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Maria

Maria

14 mars 2010 16:24

Ja... viket väder vi har haft hela helgen.Även här har nu numera en smärre insjö i trädgården Och tyvärr går det inte att leda vattnet någon annan väg.Skojade med gubben min om att sätta en pump och pumpa bort det.Tyckte det gick upp ett litet ljus ovanför hans huvud , så vem vet om han klurar ut något.
Ha en go fortsatt Söndag!!

kramen Maria

http://ellebacken.webs.com

 
Marsipanen

Marsipanen

14 mars 2010 18:29

Ja tänk att det kunde vara fint väder en hel helg när så många är lediga! Här har vi njutit i fulla drag och "lapat" sol!
Ha en fortsatt skön söndakväll!
kramisar!

http://marsipan.bloggplatsen.se

 
Yvonne K

Yvonne K

15 mars 2010 00:25

Jo det är förstås ett problem med allt vatten som ska bort, än så länge inga större problem här iallafall. Men det är verkligen en underbar tid vi har framför oss, och jag tycker det är så härligt med de allt ljusare dagarna.

Ha det gott vännen
Kramar

http://yvonnek.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

15 mars 2010 08:47

Vi kommer också behöva gräva ur när all den här snömassan börjar smälta. Annars är det risk att garage och vattenbrunnen ryker. Fast först måste tjälen gå ur..

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

15 mars 2010 08:48

Det var jätteskoj att min familj kom men nu så här i efterhand så kanske det var lite tidigt. Hoppas innerligt att alla får klara sig.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards