Bearclaw

Alla inlägg den 17 mars 2010

Av Rosie-Marie & Harry - 17 mars 2010 11:28

Idag är det ingen sol ute man känner sig även lite seg. Nu har det varit så fint väder några dagar och fått lite energi av solen, så nu när den inte vill titta fram så saknar man den.


Idag har barnen studiedag så alla barnen är lediga så det fullt hus kan man säga hihi. Ska rensa upp lite i vardagsrummet idag för det ser ut som en byggplats vilken gör mig lite ledsen eftersom det inte var så länge sen jag städade där inne. Och det är ett rum som inte används varje dag utan vi har gjort det så att det skall vara just ett finrum. Men min kära gubbe har så lätt att lägga in saker i detta rum sen ligger det där ett bra tag. Men nu vill jag ha ordning eftersom det ska bli lite fest för barnen och då ville de vara just där inne.

---------------------------------------------------------------------------------------------------


Sen blev jag lite arg   när jag hörde nyheterna i går. Det är ju så vi inte får använda elchocker till våra hundar, vilken är bra enligt mig. Men vi använder det till oss människor jag får inte ihop detta alls. Vi får inte använda det till djur men människor är det helt okej. Är det riktigt sjukt eller i detta läge så ska man ju inte använda det på människor heller.  Och de använder det i vården på folk som inte mår bra. ÄR DET SJUKT ELLER enligt min åsikt så skulle själv få testa det. Ibland så känns det som vi fortfarande lever i det gamla och att vi inte har lärt oss något av det förflutna. Själv tycker jag det är så grymt att man bara tänker tanken att använda det till sjuka människor.


kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards