Bearclaw

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

Vet man inte mer så.....

Av Rosie-Marie & Harry - 13 oktober 2010 09:32

Vad ska man säga om allt som man får var med om mmmmm. Fast jag måste ändå säga att jag blir lite full i grin eftersom  jag är en person som står och tycker för det jag gör och tycker. Och det finns ingen som kan bestämma över vad jag skall göra utan det som känns bra för mig/oss. Och varför jag nu blir lite full i skratt är att en person tror att en annan person kan bestämma över mig/oss. Detta säger rätt mycket att denna person har ingen aning om vem personen har och göra med. Jag har varit med om så mycket i mitt liv och jag har alltid stått och tyckt som jag själv vill.


Sen är det en helt annan sak att man söker råd och stöd av sina vänner det har folk gjort i århundrade och det är ju så man skall göra. Men i slut tampen är alltid valet upp till den som berörs. Vänskap är något mycket fint de som har vänner runt sig vet vad jag menar. Och i vänskap gäller att ge och ta och det är ju inte konstigt med det, så är ju livet.  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Hade kurs igår vilket var jätte trevligt som vanligt att får träffa mina kursdeltagare. Jag skulle ha haft deras kompendier med mig men eftersom jag var dålig förra veckan så hann jag inte med att fixa detta Men nästa gång då ska de få allt som de behöver för att kunna träna hemma.


Barnen var hemma hos pappan i huset och det tycker de är så mysigt för då gör de lite som en extra helg med film eller saga m.m Så i morse när jag steg upp så var det små barn som talade om för mig vad de hade gjort i går. Det är så härligt att lyssna på dem när de prata om allt de har gjort och de vill ju inte missa något utan de har fullt upp och se till att jag få veta allt.


Vad som händer idag ja vet inte riktigt måste först och främst göra alla mina måsten som städning och tvätten. Sen har jag ingen aning vad som jag skall göra men det blir ju alltid något som man kommer att göra. Fundera lite på att baka lite bullar men jag få se vad jag kännes för när man kommer så långt.


Ni får ha en skön dag, kjamen  

 
 
Sussi

Sussi

14 oktober 2010 09:27

Såna människor stöter man alltid på förr eller senare. Dom som tror dom vet och kan allt!
Men vem vet vad som är bäst för ens egen familj om inte mamman. Så det är bra att skaka av dig oh gå vidare..

Hoppas du hittade på nåt skoj att fylla luckan i din onsdag med :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

15 oktober 2010 21:42

Jag tycker det är både barnsligt och omoget att tro att människor med både familj och livserfarenhet låter sig styras av andra.Ingen kan allt, men alla kan mycket. Det är en förmån att ha vänner och bekanta att dela kunskap och glädje med. Drar man åt samma håll, når man sina mål mycket snabbare. Och har roligt under tiden man umgås med sina vänner.
Det är bara den enfaldige som tror att det går att komma i bättre dager själv om man smutskastar andra.
Vi hörs och ses
kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards