Bearclaw

Direktlänk till inlägg 11 mars 2010

Man blir så arg!!

Av Rosie-Marie & Harry - 11 mars 2010 08:58

Idag är vädret gråmulet och det ser inte ut som att solen vill titta fram, det ligger fortfarande snö på backen och på dagarna så är det småsjöar på tomten och kvällen isbanor. Man vet inte hur man skall göra med allt vatten som har bildas på vår infart men det är inte roligt när det är mildväder ute.

Blev lite arg i går när min dotter ringde till mig (inte på henne) men hennes lilla dotter är mjölk allergisk som vår lilltjej och ena son. Det som är det trista i detta är att hennes dotter har varit detta sen hon ammade. Hon får fula finliknade saker på kroppen och mycket ont i magen. Vår dotter har kämpat så mycket för hennes dotter och ringt och ringt om och om igen, eftersom inget har hjälpt.


Det som gör mig arg var när hon talade om för mig att BVC frågesätter sig att hon har varit inne på barn. Ena gången sa de till henne när de tittade på papperna har du varit inne igen -vad var det denna gången då. Tycker det är mycket dåligt att de gör så mot en mamma som är mycket orolig för sitt barn som har mått mycket dåligt.


Sen har hon skrivit om lite på hennes blogg om detta och då fick hon ännu mer på hoppning. Hon har nämligen givit hennes dotter lacktolos eftersom hennes lilla dotter inte har kunnat bajsa, detta har de gjort i ca 1mån. De skulle hämta en ny flaska så de tittar på vad den innehåller och då finns det mjölksocker i denna.


Och det visade sig att deras dotter inte tål denna produkt vilket även barn har sagt till henne. Men då frågesätter uteliggare BVC vår dotter tro värdighet för så är det inte.


Jag trodde att de visste att ALLA BARN är OLIKA och reagera OLIKA och vår dotter har fått skit för detta även av en vän eller vad man ska kalla det. Detta gör mig skit arg men som tur är så ringde vår dotter igen till barn och de sa även att hennes dotter är mycket känslig och att hon inte får äta detta.


Vill ni veta vad mjölallergi är så hoppa in på hennes blogg där har hon skrivit om detta.


Kjamen  

 
 
lyckans smed

lyckans smed

11 mars 2010 10:06

Hejsan!
Blir ledsen när jag läser detta! Att det är sant att det kan få vara sådan okunskap inom allergi i sjukvården över huvud taget. Hade precis samma problem med var dotter, Agnes. Hon började få förkyldningsastma vid ett och ett halvt års ålder, som blev värre och värre. Vi fick åka skyttetrafik till akuten och inhallera för att hon inte kunde andas nå bra. Det tog längre och längre tid innan hon blev bra och vi fick åka oftare och oftare. Jag sa att jag inte trodde att hon tålde mjölj, men fick inget gehör. Efter att vi även varit in på barnakutenn på Akkis i Uppsala så var det någon som sa där att mjölk faktiskt kunde vara orsak till astma (dem är ju alla fall lite duktigare där än på vårdcentralerna) Vi slutade med mjölken, och tro det eller ej, men eftter det bara försvann det-direkt! Behövde aldrig åka igen, helt sjukt!

Så, man ska stå på sig, tro på sig själv och sin intuision som förälder. Det är inge konstigt med det så man ska inte ta åt sig om dem låter nedlåtande, då vänder man sig bara till någon annan.
Stor kram och lycka till..

http://www.lyckosmide.se

 
Maria &Gänget på Ellebäcken

Maria &Gänget på Ellebäcken

11 mars 2010 10:39

Vad tråkigt för din dotter,och ditt lilla barnbarn.Det värsta som finns är att bli ifrågasatt som förälder.Man känner ju sitt barn, och mår barnen dåligt är klart att man söker vård.
Jag hoppas att det ska ordna sig för dom.
Skickr en liten Krya På Er Kram,till dottern och barnbarnet!

Maria

http://ellebackens.bloggplatsen.se

 
Tigermamman

Tigermamman

11 mars 2010 11:26

Fy vad jobbigt. Ibland kan man ifrågasätta kompetensen hos dom som jobbar på BVC och vårdcentralen. Kram

http://tigermamman.bloggplatsen.se

 
Tigermamman

Tigermamman

11 mars 2010 11:28

Kollade din dotters blogg. Söt dotter och dotterson du har:-)

http://tigermamman.bloggplatsen.se

 
Ann

Ann

11 mars 2010 15:30

Hej!!
Sänder några goa kramar till dig
Ha de så gott
Kram Ann

http://ann.bloggagratis.se

 
marsipan

marsipan

11 mars 2010 16:01

Jag har ju "bara" ett barn som nu är 23 men hon var allergisk mot nästan allt är hon var bebis.
Att som nybliven mamma bli ifrågasatt och anvisad "det-ena-och-det-andra" var så ledsamt och faktiskt förnedrande. Inte nog med att man var orolig, man blev nästan lite illa bemött och fick inte det stöd som man borde fått.
Skönt att din dotter iaf har dej som stöttar och ger sympati/empati!
kramis till er alla!

http://marsipan.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

11 mars 2010 19:03

Vi har inte haft tö så att det blivit vatten, här ligger snön som ett nästan halvmeter tjockt ispansar överallt.
Jag förstår att du är arg över det usla bemötande din dotter och ditt barnbarn fått från BVC. Ett litet tips till din dotter . Vid nästa besök på BVC så kräv att få träffa kompetent personal.. Detta krav brukar fungera bra då ingen vill framstå som inkompetent, utan då brukar den man träffar alltid se till att ha vettiga svar.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Sussi

Sussi

11 mars 2010 19:12

Men vilken oproffslig attityd av BVC! Klart hon som mamma vill kolla upp när hon vet att allt inte är okej!
Hoppas det ordnar sig för dom

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards