Bearclaw

Alla inlägg den 6 januari 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 6 januari 2009 21:49

Då var det barnens sista lov dag och det trodde jag inte hade det inte varit för vår äldsta son så hade jag inte trott att de började skolan fören nästa vecka. Men som tur var så gick jag och tittade hade varit lite pinsamt att missa skolan.

Igår var jag på kurs för linedansen vi åkte hemifrån på morgonen och kom inte hem fören efter midnatt. Men det var mycket roligt och man fick lära sig mycket nytt som jag skall ta med till mina dansare. Sen tränade vi danserna som vi i alliansen hade kommit överrens om i lördags mötet för instruktörerna. Så även där gick en hel dag för möte fast det är roligt att få träffa folket som man inte umgås med så ofta. Fast i lördags var vi på hemma plan i Ronneby Var mötet, det jag var på i går låg i Sävsjö. Sen på kvällen sen var det öppendans så lite dans blev det allt igår tyvärr så hade jag lite ont i huvudet i lördags så jag tittade mest.

Tal om lördags vad det snöade det var så fint och inte tal om vad barnen och hundarna var glada när de var ute. Harry fick plocka ner pulkor och grejer och barnen de åkte på berget de hade varit ute i flera timmar. Tycker det är så kul att det fick komma lite snö så barnen får leka lite andra lekar. Och hundarna tyckte det var toppen att springa runt. Sen är det inte alltid så kul att köra bil te.x eller skotta infarten men det tar jag gärna eftersom barnen har varit så glada över snön.

Idag har vi inte gjort mycket mer än att mysa med barnen vi har suttit och tittat på filmer. Har varit lite hängig haft lite ont i huvudet igen och känt mig allmänt seg.

Orka inte skriva så mycket idag men jag hoppas jag skall känna mig lite bättre i morgon. Ni får ha en bra kväll och var rädda om er, kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards