Bearclaw

Alla inlägg under juli 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 23 juli 2009 10:20

Ja då var det torsdag och vädret ja man vet inte hur man skall säga att det är, ingen sol, inget regn man vet inte riktigt vad det skall bli av det. Men det lär vi ju se.


Igår så jobbade vi med lekplatsen var och hämtade mer sand barnen var super glada. Men jag kom ju på rätt snabbt att jag inte var så glad med denna sand (ler) Eftersom barnen hade sand överallt och denna fina sand hamnade till slut på vårt golv inomhus. Så är det när man tycker att saker och ting är toppen, men barnen har roligt och det för mig är jätte viktigt så manfår ta fram damsugaren lite mera (suck), vad gör man inte för sina barn.

Här kommer lite bilder från lekplatsen den är ej ännu klar men det är sand som har kommit på plast.

Barnen måste ju testa så att sanden är bra:)

Och som ni ser så gillar ALLA de små barnen sanden:)

Senyaya och Gaby måste ha full koll på vad barnen gör så de ligger på altanen och titta på dem.


Ha det gott mina vänner:), kjamisar

Av Rosie-Marie & Harry - 22 juli 2009 12:11

Idag blir det lite bilder på valparna som var ute för första gången. De tyckte det var lite konstigt men som små alltid är så var de nyfikna på dofterna.

Här är Saga och undrar vad alla tog vägen:)

Senyaya och Saga. Yaya tycker det är en konstig lite prick:)

Ponti (Sonny) som undrar om syrran hann med honom:)

Jag hinner först. Ponti och Saga efter.


Ha en underbar dag, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 21 juli 2009 11:04

Igår var vädret så där det kom lite dugg regn men det blev inget mer men det är så trist. Idag ser inte vädret bättre ut fast det har inte regnat än men det ligger i luften.


Igår så hade vi valpköpare hos oss vi satt och pratade och det var jätte trevligt, vi fick en jätte fin blomma av dem. SÅ TUSEN TACK!! Vi satt och pratade länge och väl men det blir fler trevliga besök innan de kommer och hämta sin Ponti som han kommer att heta i sin familj. Hoppas även att resan hem gick bra det såg rätt mörkt ut när de skulle åka. (med åskmoln och regn)


Vad händer idag jo jag skall iväg en runda först är Bvc men dottern men det tog pappan. Men det är lite mer som måste göras fast jag skulle vilja slippa. Sen måste jag ta i tu med tvätten och lite städning och det förbli lite från golv till tak, får se hur mycket jag kommer att orka. Annars får jag ta det i morgon jag kan inte flytta fram allt men man får se.


Här kommer en bild på vår Goliat när vi var ute och gick en runda.

Han ville lära sig att plocka lite hallon:) för där han står är det vildhallon.

Ha en kanon bra dag, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 20 juli 2009 10:56

Idag blir man lite gladare för solen skiner och vem blir inte glad av den. Fast glädjen ska visst inte vara så länge för det kunde visst bli regn igen. Men man får njuta så länge den är på himlen.

Bjuder er på lite bilder här är på vår baksida jag tillhör nämligen en av dem som tycker att denna runda pool ser för jävlig ut och skulle inte vilja ha den synlig. Sen är det skönt att ha den på vår baksida för där ser jag dem och det är ingen insyn vilket jag tycker är skönt. Det finns tyvärr så många konstiga människor idagens läge. 

En pool till var och en:) Fast dottern har det bäst för det vattnet är ljumet.

Det som är lite jobbigt det är dessa handdukar och kläder som de bara slänger runt sig.

Här testa 4-åringen och 2-åringen om sanden är något att ha, den skall fraktas till lekplatsen.

Ha det gott, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 19 juli 2009 15:57

Hoppas eran söndag ser bättre ut än vår för här så har det regnat och regnat. Man är lite less på det nu vill jag lova, nu vill man ha uppehåll och helst lite sol så det blöta får torka upp lite. Nog med klagandet.


Har inte gjort så mycket idag har inte riktigt orkat är bara sådan när vädret inte är bra. Även barnen har varit lite upp och ner de vet inte vad de vill göra utan då blir det mer bråk. (suck). De blev glada när de fick lite våfflor att äta med grädde och sylt.

Hanarna har varit i hundgården men fick släppa in dem när de inte ville vara under taket utan mitt i regnet. Inte så kul med blöta hundar som kanske får fukteksem på detta. Nej det vill vi inte för vi har tänkt att anmäla några till Öland på hundutställningen. Tyvärr blir det inget Ronneby eftersom ingen av hundarna ser något ut för utställningen. Det var lite om oss.

Här kommer lite bilder:

4-åringen  som stilar lite med lillebrors cykel.

Detta kommer att bli en lekpark till barnen här har vi fått lekstugan på plats. Det är mycket som skall fixas innan jag är nöjd. men det är en bit på väg:)


Ha en skön eftermiddag/kväll, kjamisar

Av Rosie-Marie & Harry - 18 juli 2009 20:02

Hoppas eran lördag har varit bra här skall man inte klaga. Vi hade besök på förmiddagen av vår äldsta dotter och vår svärson de hade köpt en cykel till deras gudbarn som är 2-åringen. Det var en stolt kille som visade upp sin nya cykel för oss. 15-åringen hade bakat en kladdkaka som vi smaskade på.


Tog sen alla hundarna ut en runda så de fick rasta av sig lite innan vi skulle åka iväg. Det var så varmt och kvavt idag inte alls skönt. Hade kommit ifrån duschen men det kändes inte så det var inte skönt. Tog fram kläder till alla barnen och klädde på dem och en själv sen bar det iväg till barndop.


Vårt lilla barnbarn döptes idag kyrkan gick det rätt fort i blev lite förvånad för det brukar ta någon timme men det tror jag inte att det gjorde. Sen åkte vi till folketshus för kaffe och smörgåstårta den var jätte god. Vårt barnbarn sköte sig utmärkt hon hördes inte i kyrkan för det brukar alltid vara så att man hör lite med hon var tyst. Även i folketshus var hon super snäll ja de har ett snällt barn. Var där några timmar sen bar det hem ta hundarna in med barnen och gav lilltösen lite mat sen fick hon leka en liten stund sen i säng. 15-åringen åkte till en kompis Harry körde honom dit jag och de små är hemma. Men det märks att vädret är jobbigt för de gör inget annat än att bråka. Det skall bli så skönt när de kommer i säng.

Ni får ha en skön lördag, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 17 juli 2009 20:42

Hoppas att allt är bra med er alla som är inne och läser hos oss.


Vill berätta att det nämligen är så att vi har skaffat oss en ny hund som heter Goliat har inte velat säga något om honom pågrund av att vi har inte vetat hur han skulle fungera med våra andra hundar. Men nu har vi haft honom ett tag och alla fungera jätte bra ihop vilket vi alla är jätte glada för.


Det är en Berner sennen hund en hane på 2år som vi gillar på alla sätt och vis. Men man vet ju aldrig hur de andra hundarna skulle reagera och vi är sådana personer som vill att allt ska vara rätt. Och hade det inte gått så hade man fått leta efter en annan familj för vi vill inte ha hundar som slåss. Vi vill vara en enda stor familj och vi gör mycket ihop med barnen och hundarna och då måste allt fungera. Och som jag sa det fungera jätte bra både med våra andra hundar och ihop med våra barn. Och detta är vi väldigt tacksamma för.  Kommer att sätta ut bild på Goliat så ni får se honom.


Ha en underbar kväll och sköt om er, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 16 juli 2009 08:42

Torsdag och jag vet inte riktigt vad tiden tar vägen men jag tycker veckorna går snabbt. Gubben åkte på att jobba så han åkte redan tidigt på morgonen äldsta sonen följde med honom. Passa jätte bra för då kan han övningsköra på lite längre sträckor vilket är toppen. Vet inte när de kommer hem men det lär man ju se (tror jag hihihi). Själv tänkte jag att det får bli lite tvätt göra idag sitter just nu och titta på en stor överfull tvättkorg som tur är så är det ren tvätt. Så det blir att stryka och hämta in den tvätten som hänger på linan när den har torkat. För det regnade här i går och tvätten som hängde ute hann bli blöt så den fick hänga kvar. Ja man har verkligen att göra.


Var tvungen att visa er en bild av en riktigt mallig liten kille, han blev så glad när han fick hålla i en av valparna.

Här sitter 2-åringen han sitter blixt stilla:)


Ha det nu så gott ni alla som tittar in här, kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards