Bearclaw

Alla inlägg under juli 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 4 juli 2009 14:52

Lördag och solen skiner ja det är okej med värmen det som är lite jobbigt är just djur och småbarn, de vet inte vad de skall ta vägen och hur mycket man än har öppet så står allt still. Men man får väl njuta av den så länge den vill stanna för den vintern vi hade var ju inte så trevlig i alla fall inte här nere hos oss.

De stora killarna tvättar bilar på löpandeband och städa ur dem. Och man tackar ju inte nej till en städad bil. Och den ena sonen är i stan med sina kompisar:) Det är skönt med ungdommar som hjälper till lite och det gör dessa 3killar:) Tack för det min pojkar.


De andra killarna ligger i poolen och njuter som bara den. De två minsta ligger och sover vilket de behöver för de orka inte ens med sig själva på grund av värmen.


Hundarna mår bara bra valparna har blivit 9-dagar nu och stora:) det är riktigt roligt att se hur de växer och mår bra. Gaby sköter om sina valpar kanon bra vilket gör att mitt jobb blir mindre ( och det är ju toppen). Och de andra 2 ja de bara är de är lite nyfikna på valparna som gnäller lite men Gaby säger till dem att inte komma in. Det är riktigt roligt att se hur de gör emoit varandra ingen är elak utan Gaby säger bara till och de backa. Ja snart går ju även tiden ut för Ronnebys hundutställning och vi undrar om vi skall ta med någon. Man har ju inte så mycket tid att tänka eftersom tiden går ut6Juli. Vi får väl se:)


Ha nu en super skön lördag, kjamisar

ANNONS
Av Rosie-Marie & Harry - 3 juli 2009 10:18

Fredag och solen skiner på en blå himmel det är redan 27grader i solen, och barnen är ute och leker. Fast de ville mer en gärna bada men det får de vänta med efter frallorna är klara, har nämligen satt en fralldeg på jästning. Håller även på att pottträna 2-åringen han är duktig det är lite svårt när det är något roligt på gång då händer det lite olyckor. Så tack och lov för tvättmaskinen(ler). Det går åt lite ombyte med det gör inget bara han bli fri dessa blöjor, och han blir så glad när han sätter sig på pottan och det kommer något i den. Nej om man bara orka med detta så bruka det bli bra, så har jag även gjort med våra andra barn. Idag skall vi även ha lite simträning för barnen så de kan simma till slut. Ska sätta in dem på simskola i höst tänkte först göra det ny i sommar men man vet ju inte om man är hemma eller om det är varmt ute, nej det fick bli hösten göra.


Satt och tänkte lite på hur man gör varje dag om man gör allt i samma ordning. Men det gör inte jag kom jag ju på. Ibland så börjar jag att städa eller så ger jag dottern mat. Eller så fixar jag kaffe först ja lite sådant har jag suttit och tänkt på visst är man konstig ibland när det dyker upp i huvudet så undrar man varför tänkte jag på detta. Det är väl så man är som person man tänker mycket på ditt och datt.


Gaby och hennes valpar mår jätte bra de växer som bara den(ler) Nu har hon även velat lämna sina valpar och vill umgås med oss andra. Så Senyaya blev jätte glad att hennes kompis ville komma ut och nosa lite på henne igen.  Fabian ja han är bara som vanligt det är en lugn hanne som bara älskar sin familj. Det är lite synd om dem eftersom att det är så varmt för dem vi skall skaffa hem en  liten pool till våra hundar med, Fabian springer gärna runt poolen han vill så gärna hoppa i. Och det kan var bra för dem att kunna gå och svalka sig lite om tassarna.

Ni får ni ha en super skön fredag, kjamisar från ALLA:)

ANNONS
Av Rosie-Marie & Harry - 2 juli 2009 10:54

Idag så fick vi poolen fylld barnen blev jätte glada, fast jag vet inte vad som de blev gladast åt lastbilen eller vattnet:)

Idag vet jag inte vad som står på detta schemat men har man barn och djur så finns det att göra. Det jag vet vad barnen kommer att göra blir ju att bada. Men vi har gått igenom regelboken för dem så de vet hur det skall skötas för de små får inte bada utan någon vuxen. Men vi har ju även en liten barn pool så de små kan bada i men just nu vill ju alla bada i den stora poolen. 

Skall ta lite bilder så ni får se hur det ser ut det är visst och sant inte klart på baksida för det skall dit mer sten. Men man kan få en liten bild på hur det kommer att se ut. 

Nu får ni ha en bra dag och var rädda om er:) kjamisar

Av Rosie-Marie & Harry - 1 juli 2009 14:00

Även denna dag är det varmt ute de stora killarna  hjälper Harry att fixa med poolen och stenen som skall ligga på bakgården. De började redan i går med att de jämnade ut baksidan och började plocka upp poolen. Nu vill Harry få dit stenen eftersom hela baksidan är en enda damlåda med en bladning med jord och sand. Barnen som springer ut och in och de drar in detta damm i huset även Fabian som älska att ligga där ute i skiten, drar också in detta. Så det är inte roligt att se golvet nu skulle man ha en dammsugare som gick av sig själv.

Men det blir bra när väl stenen kommer på plats men det går ju inte fort att få dit dem eftersom att det är rätt varmt ute och man orkar inte jobba i solen mer en stund i taget.

Det var lite om det nu får jag ta hand om gnälliga barn som inte orkar med denna värmen.

Ha det gott, kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bearclaw med Blogkeen
Följ Bearclaw med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se