Bearclaw

Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Min dator sa upp sig:(

Av Rosie-Marie & Harry - 22 juni 2009 13:00

Jag hoppas att ni alla har haft en riktig skön midsommar här har det varit kanon bra vi hade även tur med vädret. Det regnade inte hela tiden utan bara några skvättar och det tog man gärna barnen hade det mysigt och det är det viktigaste för oss. Däremot så var ju inte lördagen lika bra det bara regnade och åskade men det var bara att se till att göra det så bra som möjligt. Söndagen var det vädret lite bättre och man kunde vara ute hela dagen och barnen var ute tills de skulle gå och lägga sig. Stekte även pannkakor till dem på våran grill och det tyckte de att det var toppen.


Sen har vi dagen som är helt underbart ute solen värmer så skönt och man blir så glad när solen är framme. Harry håller på att bygga valpgård nedan för vår altantrappa det kommer att bli jätte bra för valparna att springa runt i. Har även fixat grind på altanen som stoppar både valpar och dottern(ler)


Vår Gaby och stor nu och hon är som ett klistermärke vid min sida går jag så ligger hon och gråter. Hon vill inte att jag skall lämna henne sen spelar det ingen roll att alla andra är hos henne för går jag så skiter hon i dem och sitter och gny tills jag är åter. Nu är vi i väntans tider för valparna kan ju komma när som helt. Men det som är det viktigaste är att Gaby mår bra så det inte händer henne något eller valparna när det är dags.


Sen är jag ledsen över att jag inte har varit inne hos er och skrivit på ett tag nu. Men min dator jag gått sönder den blev bara svart och ville inget mer. Så jag blev så ledsen eftersom att alla foto på barnen och hundarna hade jag på den datorn. Och den ville inte starta som tur är så lyckades min man att få ut all info och la den på min nya dator. Så nu skall jag sitta när jag får tid och se så att all info finns där så man inte har missat något viktigt. Det är så typiskt eftersom jag har allt på min dator mina kurser företag, ja allt och det är ju inget man vill bli av med. Så nu skall jag köpa en hård disk och lägga allt även på den. Men jag ska titta in till er så fort jag hinner vill inte missa mina bloggvänner det är alltid lika trevligt att läsa vad som har hänt hos er.

Ha det nu så bra och var rädda om er, kjamen på er ALLA

 
 
Maria &Gänget på Ellebäckens

Maria &Gänget på Ellebäckens

22 juni 2009 13:45

Eländes,elände när di där datorerna ska bråka.Här väntar jag med spänning på att få läsa om Gabys första små liv.Ha det gott min vän och ett stort lycka till med det som komma skall.

Kramisar Maria

http://ellebacken.webs.com

 
susanne

susanne

22 juni 2009 15:17

ojdå fick i väg ett tomt?? men stackare hoppas det inte händer mera.. fy för trasiga datorer hoppas inget värdefullt försvann!
och i bland hinner man inte skriva..många gånger kikar jag bara förbi hinner inte skriva..
och inte ska du ha något dåligt samvete..blogga är kul! ska vara kul!! inte massa måsten kram---

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

22 juni 2009 19:20

Det är det som är det tokiga när datorerna lägger av. Allt man har sparat på den datorn. Tur att du har en teknisk man :-)

Ha en fin kväll
kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

22 juni 2009 22:45

Tråkigt med datahaveri, jag hoppas att ni lyckats rädda de flesta fotona. Ni har verkligen ordnat det fint för era hundar. Gott om plats och säkra stora rastgårdar att använda vid behov, de kan inte få det bättre.
Vackra Gaby är en av mina favorithundar och det har hon alltid varit. Jag ser verkligen fram emot att få se hennes valpar den dag de behagar komma till världen. Vi håller tummarna för att allt ska gå bra.
Det är så gott att ha så goa vänner som er.
Vi hörs och ses.
Kram
Ps. tack för titten Ds

http://www.ekoxenskennel.se

 
Majsan47

Majsan47

23 juni 2009 08:45

Vad skönt att ni hade så fin midsommar, i alla fall på fredagen. Vi frös vi så in i norden, men som sagt, det var trevligt ändå
Klokt att skaffa extern hårddisk och lägga allt på, jag har backup på min externa, då känner man sig säker ifall något händer.
Kramar

http://www.metrobloggen.se/majsan47

 
Elisabeth

Elisabeth

23 juni 2009 10:20

Tack för fina kommentarer. Visst får du länka mig, det bör ju ses som en ära./Det är trist när en dator lägger av så där men det tycks ju ha ordnat sig med innehållet. Fr det är ju viktiga saker man har där./Där jag befann mig var det finare väder i lördags än på Midsommarafton faktiskt. Ännu bättre i söndags./Min lilla väderstation "hälsar" nu att det blir sol och lufttrycket har stigit lite också. Min icke-digitala barometer visar ÄNNU mer tendens åt vackert väder än igår!! Kram

http://elisannw.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards