Bearclaw

Alla inlägg under september 2008

Av Rosie-Marie & Harry - 7 september 2008 11:23

Som sagt vi är på campingen på Böda sand, var på hundutställningen igår och träffade trevliga människor. Tyvärr så regnade nästan hela tiden när vi var där ute, regnkläderna kändes som de var blöta rätt igenom, inget kul. Det är ju så synd att regnet måste ösa ner från himlen när man ska ställa ut sina hundar, och man kan ju inte beställa fint väder försökte men det gick inte. Harry gick med Fabian det var första gånge för honom (Harry alltså hehehe), och detta gick jätte bra. Fabian blev 1:a och kom på 4:e plats, han hade för lycklig svans sa domaren. Men vi var jätte nöjda för detta. Gaby var det andra gången för, första var hon bara en liten valp. Hon kom 2:a domaren tyckte hon behövde växa till sig lite, men annars fick hon jätte fin kritik, och vi är glada för hennes placering.

Vill även GRATULERA ALLA ANDRA SOM FICK BRA PLACERINGAR. Och sen måste vi få tacka för trevligt sällskap alltid kul att få prata.

Även vår minsta lilla hund sköte sig utmärkt och sköter sig naturligtvis, hon är jätte duktig att ha med sig. För oss är det så skönt att kunna ha med sig djuren när man åker iväg, för vi bruka alltid åka lite under sommaren. Och vi vill inte lämna bort djuren, så man är ju tacksam över att de kan vara med.

Det som är lite tråkigt är detta regnandet för det gör det även idag, barnen blir så rastlösa när de inte kan vara ute och leka. Men de har varit duktiga ändå visst har de bråkat lite grann men det är okej, inte lätt när det inte finns så mycket att göra.

Nu skall vi äta lite tårta för vår 15-åring fyller 15år idag , så grattis till honom.

Sköt om er och va rädda om er, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 5 september 2008 13:45

Igår hade jag kurs mina dansare fick verkligen dansa, men det gick jätte bra. Man blev rätt svett innan kursen slutade, så de jobbade hårt. Hade även bakat en kaka till fikat, tycker det är trevligt när man kan ta en paus mitt i kursen. De som inte känner varandra lär känna varandra eftersom man små prata med alla. Kom hem vid 21.30 kände mig rätt slut somnade efter en stund, Senyaya väckte mig hon ville gå ut, så det var bara att resa sig upp och ta på sig. Gick fram och tillbaka på gården men till slut hade hon gjort både och. Sen var det bara att försöka somna om innan nästa lilla vaknade. Sen var det fullt ös väckte vår 9-åring, både 15-åringen och 16-åringen kom in och åt frukost. Sen gick den ena till bussen och den andra körde moppe. Harry gick med 9-åringen till bussen sen drack vi lite kaffe och planerade lite hur dagen skulle se ut. Han åkte på möte ang min pappa och jag började plocka ut i husvagnen.

Detta skulle ha varit klart men vi visste inte om vi skulle få vår nya husvagn, men tyvärr så kommer inte den fören nästa helg. (snyft) Så det var bara att börja med att göra vagnen i ordning, hade ju glömt att vädra den så det var lite instängt. Barnen är lite gnälliga de vet inte vad de vill göra, inte kul. Hoppas bara inte det fortsätter under helgen.

Det är som en kär vän sa till oss man måste vara lite knäppa för att åka runt på utställningar. Och det är vi alltså lite dumma eller inte som andra. Men vi som håller på med detta tycker det är jätte kul trots allt slit. Både med våra hundar och en själv och inte tal om allt man skall ha med sig. De stora hundarna känner på sig att något är på gång, det är Senyaya och vår lilla dotter som bara är. Sen ha jag gjort en lista på vad jag måste ha med oss, i både kläder och mat. Men när man väl kommer iväg är det skönt det är innan och efter som är lite trist. Innan skall allt ut när man kommer hem skall allt in igen. Det skall bli roligt att se hur många fina hundar som man skall tävla mot. Och naturligtvis se vad domarna tycker om våra hundar, vi tycker ju om dem hur det än går.

Sköt om er alla och ni som skall till Öland kör försiktigt, kjamen på er

Av Rosie-Marie & Harry - 4 september 2008 09:59

Vaknade idag igen vid 06.00 det var bara till att stiga upp och göra det man skulle göra. La alla hundarnas mat i blöt, Gaby ville ha maten på en gång. Fabian visste vad som gällde så han gick och la sig. Och Senyaya var överallt så hon och Gaby lekte, det är så roligt at se hur Gaby är försiktig mot Senyaya. Trodde inte det riktigt, men jag hade fel och är ju glad för detta. Det hade hänt lite olycka på natten i stora rummet så det var bara att torka upp. Fast jag tycker ändå att hon är jätte duktig, hon säger ifrån när hon vill ut. Och då gäller det att man är snabb, för börja hon röra på sig för mycket då har det blivit en liten pöl. Fabian tror jag myser när han ser hur Senyaya gör mot Gaby, det är som han tänker så hade jag det när du kom hem. Fabian bara är vill ha lite kel ibland sen går han och lägger sig i hallen, där får han vara i fred. Men han och Gaby leker av sig när de är ute, så det är inte så att han inte vill leka längre. Försökte även ta kort på Gaby och Senyaya när de lekte i går och det var ju inte lätt, varje gång jag trodde att de kunde vara lite lugnare så rörde de sig ännu mera. Ska visa er bilderna lite senare måste först tömma kameran.

Sköt nu om er och ta hand om de ni håller kär, kjamen på er.

Av Rosie-Marie & Harry - 3 september 2008 21:33

Idag är det grått ute och jag känner mig seg, blir så väder påverkad, inget kul vill jag lova er. Idag var det full ös redan vid 06.00, och vad sysslorna som står där till. La hundarnas mat i blöt, tog ut dem så de fick göra ifrån sig. Gick in väckte vår 9-åring såg till att han fick något att äta, väckte Harry han tog honom till bussen. Fixade sen frukost till resten av barna skaran, såg lite på nyheterna medans jag gav vår dotter lite mat.

Sen var det bara att plocka ordning och planera in vad vi skulle äta, lekte lite med de små innan 1 1/5-åringen skulle sova middag. Även vår 3-åring somnade skönt i soffan, så det var bara jag, Harry och vår 5-åring som åt lite lunch. Fortsatte med mina sysslor sen var det lite mellanmål, vår 15-åring och 9-åringen kom hem från skolan. Fixa lite middag se till att de små lyder vår 15-åring medans vi åkte på föräldrar möte.

Blir så ledsen över att behöva åka på ett sådant möte vi var på idag, det handlade om skolans nerläggning. Och ingen vet varför skolan ska läggas ner för de har inte några belägg för det. Och de som var ansvariga av politikerna vågade inte komma( som vanligt när det gäller något). Men det var i alla fall några av dem på plats. Här prata de om att de vill ha folk till att flytta hit och bosätta sig på landet, sen skall vi lägga ner skolan. Det är inte mycket man fattar men jag vill i alla fall ha mina barn kvar på denna skola. Känns så tråkigt när man inte vet om det kommer att bli så, många började prata om friskola. Och då måste kommunen betala ännu mera, visst är det skevt man tar i den ena änden och ger i en annan. Ja man skall inte bo på landet för vi som bor där får bara det sämre.

Sköt om er och kämpa för det ni tycker är rätt, våga göra det finns ingen som gör det åt er. Kjamen på er.

Av Rosie-Marie & Harry - 2 september 2008 12:44

Idag var vi på kyrkans barntimme och nu skall det rulla fram över, det är rät skönt för då vet barnen vad som händer. Och de tycker att det är roligt där, de gör mycket roliga saker sen är det skönt att ara få komma hemifrån. Däremot har vi funderat på att sätta vår 5-åring i förskolan lite tidigare, han verkar ha lite behov av detta. Men sen vet man ju inte om han får, men vi skall i alla fall undersöka saken. Harry var hemma och tog hand om valpen medans vi var borta.

Gaby tittar fortfarande på Senyaya som om hon kom från en annan planet, det ser så roligt ut. Ja ibland hade det varit roligt att kunna höra hundarna prata, det kan se roligt ut när de titta på varandra. Fabian duschade jag igår skulle ha gjort det ute men så lev det inte, utan in med denna stora hund i vår lilla dusch. Och bara det skall jag tala om att det är en match i sig, och sen ha honom kvar. Men efter mycket stark vilja från matte så gick det bra. Sen var det bara att ta ned honom och börja föna honom. Detta tog mig 2timmar fy katten vad mycket päls de ha. Men han blev fin och nu så har jag päls över hela köket. Som sagt det finns alltid jobb att göra när man har barn och hundar och en man(hehehe). Så nu skall jag se till at jag får med mig det vi skall ha i husvagnen så man slipper jäkta i sista minuten som vi brukar göra.

Måste bland annat tvätta vår säng kläder innan vi åker, tror även att barnen säng kläder också behövs tvättas. Det som är skönt är att vi har sängkläder som vi bara ha i husvagnen, är så skönt att slippa att släpa fram och tillbaka. Nej får väl ta mig i kragen och göra lite nytta är så skönt att bara sitta en stund. Ni får ta hand om er, kjamen på er

Av Rosie-Marie & Harry - 1 september 2008 11:48

Idag var det måndag barnen är i skolan, och vår 16-åring börjar sin skola på alvar denna vecka. De har varit iväg på massa saker sen skolan började. Harry är iväg och jobbar så det är riktigt skönt hemma bara jag barnen och hundarna. Och alla tre små ligger och sover och de stora pojkarna som är hemma ligger och titta på tv. Och satte mig framför datorn en stund innan jag skall ta itu med dagens sysslor, det finns alltid att göra. Ska fixa till vår husvagn innan vi åker i helgen vill helst att den skall vara klar till torsdag. Är så skönt om man slipper jäkta innan man åker på fredag, vi ska ju till hundutställningen. Det ska bli riktigt roligt att se hur det går för våra hundar, och naturligtvis de andra hundarna. Jag är en sådan figur att jag gläds lika mycket åt andras segrar som vår egen. Ja det skall bli kul.

Och vår lilla Senyaya är ett litet skärm troll, är riktigt glad över att hon trivs hos oss. Det har inte varit mycket man har hört ifrån henne. När vi tog in henne i går så fick hon vara i stora rummet, sen på kvällen tog vi allt till tv rummet. Gaby tycker at hon är en konstig liten prick, men hon är så försiktig mot henne. Fabian vet vi sen innan att han är duktig mot de små, även denna lilla tjej är han så lugn i mot. Vi alla är så glada åt det nya till skottet i vår familj.

Nej nu kalla vår lilla dotter på mig så ni får ha en bra dag, kjamen på er.

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards