Bearclaw

Alla inlägg den 3 september 2008

Av Rosie-Marie & Harry - 3 september 2008 21:33

Idag är det grått ute och jag känner mig seg, blir så väder påverkad, inget kul vill jag lova er. Idag var det full ös redan vid 06.00, och vad sysslorna som står där till. La hundarnas mat i blöt, tog ut dem så de fick göra ifrån sig. Gick in väckte vår 9-åring såg till att han fick något att äta, väckte Harry han tog honom till bussen. Fixade sen frukost till resten av barna skaran, såg lite på nyheterna medans jag gav vår dotter lite mat.

Sen var det bara att plocka ordning och planera in vad vi skulle äta, lekte lite med de små innan 1 1/5-åringen skulle sova middag. Även vår 3-åring somnade skönt i soffan, så det var bara jag, Harry och vår 5-åring som åt lite lunch. Fortsatte med mina sysslor sen var det lite mellanmål, vår 15-åring och 9-åringen kom hem från skolan. Fixa lite middag se till att de små lyder vår 15-åring medans vi åkte på föräldrar möte.

Blir så ledsen över att behöva åka på ett sådant möte vi var på idag, det handlade om skolans nerläggning. Och ingen vet varför skolan ska läggas ner för de har inte några belägg för det. Och de som var ansvariga av politikerna vågade inte komma( som vanligt när det gäller något). Men det var i alla fall några av dem på plats. Här prata de om att de vill ha folk till att flytta hit och bosätta sig på landet, sen skall vi lägga ner skolan. Det är inte mycket man fattar men jag vill i alla fall ha mina barn kvar på denna skola. Känns så tråkigt när man inte vet om det kommer att bli så, många började prata om friskola. Och då måste kommunen betala ännu mera, visst är det skevt man tar i den ena änden och ger i en annan. Ja man skall inte bo på landet för vi som bor där får bara det sämre.

Sköt om er och kämpa för det ni tycker är rätt, våga göra det finns ingen som gör det åt er. Kjamen på er.

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards