Bearclaw

Alla inlägg den 17 september 2007

Av Rosie-Marie & Harry - 17 september 2007 13:50

Då var det måndag igen så det var bara att stiga upp väcka 8-åringen och se till han fick något att äta. Gav den lille lite välling och vår 4-åring ville ha lite smörgås han med, 8-åringen gjorde sig i ordning sen gick han och jag ut till bussen. När jag kommit igen så hade även 2-åringen vaknat så det var bara att fixa lite välling även till honom. Sen såg de lite barnprogram Harry vaknade och steg upp så jag passade på att vila lite för detta är flera nätter i rad jag inte får sova en hel natt. Vet i katten varför för ca 14-dagar sen så sov den minste hela nätterna, och nu har han fått för sig att vara vaken. Jag håller tummen varje natt att han ska sova igenom hela natten, min man han sover så skönt jag tror att de kan spränga huset utan att han skulle vakna. För när den minsta väl skriker så hörs det och fast han ligger brevid sin pappa så vaknar han inte. Ja en del har det bra som kan stänga av sig så.


Nu var det bara att kavla upp armarna och göra lite nytta tog en runda med dammsugaren sen var det bara att torka golvet. Fixa tvätten ta in den torra och koppla på lite mer tvätt, för tvätt finns det i detta hus. Och idag skall jag även byta sängkläder i barnens och våra sängar då blir det ännu mera, och stumpor ska vi inte tala om. Vår lilla Gaby kissa fortfarnade inne fast hon har varit ute så har hon fått för sig att kissa lite inne med. Så när man inte titta vart man går så plask så har man torkat golvet med strumporna. (Ja har man inte jobb så får man)


Jag håller även på att få min 2-åring torr om dagen så av med blöjan och fram med ett packe kalsonger. Och det händer lite olyckor när han har glömt bort att han inte har någon blöja på sig, men jag får tar det nu för nu ska han bli torr. Har försökt med dessa upp en go blöjorna men han blir då inte så intresserad över att gå på pottan. Så nu får jag ta den biten med att tvätta hans kläder i stället, och än så länge har han varit jätte duktig. Det är lika dans med 4-åringen fast han har då inte blöja på om dagen men har haft under natten, men han har börjat att vara lite lat. Och det har inneburit att hans blöja har varit blöt när han har vaknat, så i går kväll fick han ingen blöja. När han vaknade i morse så var han torr han var jätte mallig, och jag vet att det inte kommer hända olyckor ofta i alla fall. Som tur är jag tjurig som bara den och det måste man vara när man har med dessa små pojkar att göra.


Min man skall bygga mig en skrinda till Fabian jag håller på att träna honom inför tävlingen i Växjö. Kan inte cykla med honom för cykeln har gått sönder så nu vill jag ha en vagn då kan han få dra barnen det skulle bara de tycka vara roligt. Ska även börja träna lite smått med Gaby inför tävling så att hon vänjer sig med koppel och att gå runt lite. Vår son vill ju så gärna tävla med henne så de ska träna ihop sig lite, det är så roligt att barnen tycker det är kul att hjälpa till. Det är som 4-åringen han vill så gärna tävla med Fabian så man vet inte en vacker eller regning dag gör även han det.Det är ju hopplöst att man ska tänka mycket hela tiden för när man väl skriver så kommer allt fram vare sig om man vill eller ej. Men det är jag i ett nöt skal för jag vill så mycket på en gång att allt blir en enda röra och jag vill göra allt. Men det är lite så jag är tänk om man kunde klona sig –nej för katten ångrade mig. Vill inte ha flera som är som jag det räcker tillräckligt med en. Jaja det var allt för till fället.Kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards