Bearclaw

Direktlänk till inlägg 7 februari 2010

Lite av varje:)

Av Rosie-Marie & Harry - 7 februari 2010 13:42

Då var snart helgen slut och jag har haft fullt upp med allt. Sen har ju vädret varit helt underbart idag skinner inte solen men det är ändå okej ute. Barnen har varit ute och lekt mycket det ända som har varit lite jobbigt är alla dessa blöta kläder som blir när de kommer in. Men de har haft super roligt i snön och sen har vi fikat när de kommit in. Igår hade vi lite film kväll vilket alltid är uppskattat av barnen sen fick de chokladpudding vilket de gillar.


Vi har tagit bort alla mjölkprudukter på lilltjejen och 10-åringen nu och detta ska vi hålla på med i ca 2mån för att se hur deras magar blir. Det går bra det finns ju så mycket bra produkter som man kan använda sig av. Och när jag bakar bullar bröd m.m så andvänder jag inte mjölk ändå så det blir ju ingen skillnad här hemma. Det som 10-åringen kan tycka är jobbigt är skolan för han brukar nämligen fuska men har lovat denna gången att inte göra det. I morgon får han ta med sig en matlåda eftersom vi inte har kunnat infomera skolan det skall vi göra på måndag alltså i morgon. Men jag tror att det kommer att gå bra.


Idag har jag fixat drapperi till 6-åringen och 10-åringen som de ville ha i sitt rum den ena ville ha det vid sängen och den andra vid datorn. Så nu är de nöjda och glada eftersom draperiet är på plats  i båda rummen. Har även lovat dem att sy gardiner och guddar av samma lika tyg som de har som draperi.


Nu är det bara det är resten av killarna ville också ha och själv klart skall de får det. Men inte dag men får se om jag hinner med det underveckan. Men de får inte lika dant tyg som varandra utan alla får olika.


Ha det så gott nu, kjamisa

 
 
marsipanen

marsipanen

7 februari 2010 16:31

Åhh...ckoGladpudding..vad sugen jag blir. Det var länge sedan...
Det är bra att det kommit många produkter för de som har allergier. Tyvärr brukar de av någon outgrundlig anledning vara mkt dyrare. Undrar varför??
Kramis !

http://marsipan.bloggplatsen.se

 
kurrelina

kurrelina

7 februari 2010 17:15

Kan tro du har fullt med våta kläder när barnen kommit in, då gäller det att ha lite ombyte, tur det finns sekondhand affärer då
ha en fin kväll
kramis

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Maria &Gänget på Ellebäckens

Maria &Gänget på Ellebäckens

7 februari 2010 22:10

Vi har haft ett fint väder med lagom kallt i helgen.Synd att inte solen ville lysa lite bara.Du jobbar och står i som vanligt,fixar och donar med de mesta.Kan tro att barnen blir nöjda med sina rum.Hoppas nu dom två små sjuklingarna blir bättre i sina magar utan mjölkprodukter.
Ha det gott ni alla.

Kramar Maria

http://ellebacken.webs.com

 
susanne

susanne

8 februari 2010 06:56

haloj.. hoppas allt blirt bra med magarna.. ja idag finns det kanon produkter för laktos överkänsliga :)
När min dotter som är 28 fick detta som barn fans inget...
i dag fins det mjölkfri glass :)
väntar på foton från nystylade rummen då :)

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

8 februari 2010 07:25

Fler och fler blir överkänsliga mot just mjökprodukter nuförtiden. Snart finns det väl bara laktosfritt..

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Emelie

Emelie

8 februari 2010 15:44

Hoppas ni får klarhet om magarna i familjen. Rickard har uppenbarligen mjölkproteinallergi...ej att förväxla med laktosintolerans... Och det är ju som du säger inga problem att utesluta mjölk ur maten, gäller bara att veta alla namnen på mjölk. Kram på er!

http://finarossinas.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

8 februari 2010 23:32

Jag tycker själv att det är jobbigt att behöva tänka på vad man stoppar i munnen för att inte bli sjuk. Och jag förstår 10 åringen mer än väl då han fuskar ibland. Jag själv fuskar ganska ofta och får lida efteråt. Jag hoppas de ska bli bra i sina magar och att de har bättre karaktär än vad jag har då det gäller att låta bli saker man inte tål.
Jag minns berget av blöta kläder efter mina två söner då de var små, det hängde kläder på tork överallt. Så det är nog inte utan det finns en hel del blöta ytterkläder hos er då alla barnen varit ute och lekt. Ibland har man verkligen nytta av en torktumlare.
kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
lyckans smed

lyckans smed

9 februari 2010 20:28

Hejsan! Låter som en riktigt mysig helg. Bra tror jag att ta bort mjölken, vi använder inga mjölkprodukter alls i vår familj då jag har förstått att det är rena giftet. Det är i stort sett bara i skandinavien som vi dricker mjölk. Vår lilltjej fick ju astma, som började som förkyldningsastma, och sedan bara blev värre och värre. fick åka och inhalera på akuten stup i kvarten. Då var det någon på barnsjukhuset som sa att vi skulle prova att sluta med mjölk på henne och sedan den dagen försvann det HELT! Otroligt tycker jag, som en knapptryckning!
Hoppas det går bra för er!
Kram Stina

http://www.lyckosmide.se

 
Yvonne K

Yvonne K

10 februari 2010 00:42

Vad du är duktig på att fixa och greja till alla barnen, draperier, kuddar m.m Önskar jag hade lite mer av det där, men tyvärr gillar jag inte att sy, symaskinen och jag är inte vänner ;) men ibland måste man ju ändå.

Ha det så gott.
Kramar!

http://yvonnek.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards