Bearclaw

Alla inlägg den 11 april 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 11 april 2009 10:00

Då var det lördag och jag tänker inte skriva så mycket idag eftersom jag har frallor på jäsning och vädret är toppen. Då kan man inte sitta inne men lite vill jag ändå skriva.

Igår var det middag hos min mamma det var gott när man kommer till ett dukat bord var där några timmar. Barnen fick varsitt påsk ägg och som de blev jätte glada över kom sen hem och barnen var ute en stund till innan jag tyckte de skulle in. Tittade sen på talang2009 många som är med är super duktiga sen även i detta program finns det folk som nyter göra vad som helst för att vara med i tv.

Idag har Harry åkt till jobbet det skulle vara öppet där några timmar i dag så jag hoppas han får att göra. Det är ju inget kul att vara på ett jobb och inget finns att göra. Själv så ska jag fixa lite med tvätten det är ju toppen väder att hänga ut den. Måste även plocka lite till inne så det ser lite vetigt ut när våra döttrar och svärsöner kommer i morgon. Vi ska grilla lite hade vi tänkt tycker det är så kul när alla våra barn kommer hem samtidigt. Och snart blir det även ett litet barnbarn som kommer och hälsa på det ska bli mysigt. Det är ju lite annat när det inte är ens eget barn för ett lånat barn när det blir jobbigt är det bara att lämna tillbaka till föräldrarna. Det blir bara 1år i mellan vår minsta dotter och vårt barnbarn vilket är lite kul. Nog med allt skrivandet här nedan så får ni se lite bilder av Senyaya och Gaby den ena bilden springer Gaby först och Senyaya försöker ta henne. Den andra bilden har de hittat kaninskit vilket är så gott tycker de själv vill jag inte smaka. Ha det bra nu och sköt om er, kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards