Bearclaw

Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2009 13:30

Då är det söndag och jag vet inte vad man skall säga om vädret, men ledsen blir jag. Och inte talar om hur trött jag blir vill göra så mycket men orkar inte göra mycket. Barnen har varit ute och lekt en runda innan det började regna men de fick lite frisk luft. De har inte gjort annat än att bråka så det var riktigt skönt när de gick ut för konstigt nog så brukar de vara vänner när de är ute. Men nu är de inne igen och de är vänner vilket glädjer oss. Den äldsta sonen ska tvätta sin bil och han var även snäll för han erbjöd sig att tvätta vår bil med och det tackar man ju inte nej till. Harry ska börja jobba med vårt sovrum igen vilket en annan inte säger nej till. Nu vill jag ha det lite mer klart ska börja med tomten så fort det blir bättre väder ska även sätta ut staket runt hela tomten så att hundarna och de små barnen kommer ut. Just nu kan hundarna smita runt pojkarnas hus på baksidan och man vill inte att det skall hända dem något. Vi skall även panela om utvändigt i vår/sommar vilket ska bli jätte skönt för huset är ingen skönhet när man tittar på det från utsidan. Ja det är mycket man vill göra sen är det bara till att hoppas att man hinner med allt som man vill göra för oftast är tid och pengar som sätter p på saken.

Satt och tänkte på lite hur man lever sitt liv det här om man rullar på i samma ekohjul och då tänker jag på min pappa. Han gör lika dant varje dag han stiger upp åter sin frukost åker ut till oss dricker kaffe åker härifrån. Åker och äter mat ihop med sina vänner om det inte är möte på kvällen så åker han hem och där sitter han. Vilket jag kan tycka är mycket tråkigt eftersom livet är så kort och det måste finnas saker som man vill göra. Sen tittar jag på hur en annan gör och mycket riktigt så gör man lika dant jag med vilket är mycket trist. Jag vill inte hamna i ett ekohjul jag vill se mig om göra saker som man kanske inte hade vågat göra innan. Så nu sa jag till min man att vi ska ändra allt fast lagom det är inte snällt att ändra om allt för barnens skull. Men göra saker och ting på annat sätt försöka tänka annorlunda. Måste göra något som ändra ens liv lite och gå framåt med allt. Så nu får man hoppas att man gör något med (ler)

Tänkte jag skulle baka lite goda sockerbullar idag tror barnen blir rätt glada över att få lite fika. Sen får det bli stek till middag med lite grönsaker sen är det bara att se vilka barn som gillar maten.

Vill även tacka för ett trevligt besöket som jag fick igår barnen blev jätte glada över fikan även 15-åringen. Han blev lite ledsen för han glömde komma in och säga hej till er. Sköt om er och stora kjamen på er.

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards