Bearclaw

Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Är lite lat idag:)

Av Rosie-Marie & Harry - 28 april 2009 08:01

Då var det tisdag morgon och våra barn har barntimman idag skulle även ha bakat men är lite lat idag så Harry får åka och köpa lite fika. Just nu så ska han byta sommar däck på bilen fast han var tvungen att pumpa däcken först. Nu är alla killar som skall till skolan på morgonen vakna och 9-åringen har precis ätit frukost. Dottern är på golvet och leker och våra tikar är lite överallt Fabian är i hundrummet pågrund av löpande tikar. Ja ibland så händer allt på än gång eller vad man nu säger. Blir lite fundersam över vädret för på nyheterna så lovar de sol men tittar man ut så ser man inte solen utan det är lite molnit ute. Man får väl hoppas att det spricker upp underdagen visst och sant det skulle behöva lite regn för alla växter men inte just nu. Fast lite regn kanske hade varit toppen så man slipper alla dessa pollen som flyger runt. Nu har jag gått ut med 9-åringen till bussen och han är på väg till sin skola. Så nu tänkte jag fortsätta skriva lite i bloggen.

Harry skall åka in till vår dotter och hälsa på medans vi andra är på barntimman, sen efter lunch så ska jag åka dit. Det är ju inget kul att bara ligga där men man gör det ju för sitt barns skull och man är ju på rätt ställe om det skulle hända något. Har nämligen själv legat där för 1årsen. Man gör ju verkligen allt för att dottern inte skall behöva känna sig instängd. Jag var hos henne igår och då fick och komma ut men jag var tvungen att köra henne i rullstol. Men det var toppen väder ute och hon bara njöt sen när vi hade varit ute så gick vi och fikade. Sen åkte jag hem fixade lite mat till resten av familjen. Plockade lite hemma så det såg lite ordning ut för barnen hade slängt allt överallt.

När vi hade ätit och fixat lite här hemma så åkte jag iväg för att pigga upp en vän lite. Kom dit med en liten blomma och ett kort. Sen blev det kaffe och mycket prat om allt från himmel och jord. Var där i några timmar SÅ TUSEN TACK FÖR KAFFET OCH TREVLIGT SAMTAL.

Det var lite om det ni får ha en skön dag och var rädd om er, kjamen

 
 
Maria

Maria

28 april 2009 08:40

Kan man säga annat än att ditt dygn måste innehålla 48 timmar (hi hi hi )Hur i hela fridens namn hinner du med allt???.
Tack för ett trevligt besök,och en fin blomma,och lite hundgodis .Håller alla tummar och tår att det ska gå bra med din dotter,men det vet jag att det gör.Ha en riktigt trevlig dag .Ska gräva upp lite jordgubbsplantor,om Tyzon har lämnat några kvar.Vi ses !!!!!
Kramar Maria&Ellebäckarna

http://ellebacken.webs.com

 
kurrelina

kurrelina

28 april 2009 09:29

Här kommer just nu några få droppar från himlen, vet inte om det kommer mer för det behövs verkligen. Det städar ju bort pollen som du skriver och även dammet efter att dom sopat gatorna..
ha en fin dag
kramizzzzzar

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Melinda

28 april 2009 22:53

Jag tänkte bara tacka för en underbar dag med dig och dina underbara barn som var på barntimmarna idag. Dom är för goa. Var och en på sitt speciella sätt. Dom ligger mig verkligen varmt om hjärtat. Hoppas vi ses nästa tisdag och att ni får ha en fortsatt bra vecka och en trevlig helg, för det är ni värda. Stor kram till er alla. ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards