Bearclaw

Alla inlägg den 19 augusti 2008

Av Rosie-Marie & Harry - 19 augusti 2008 17:43

Då var man hemma igen och tillbaka till vardagen. Barnen fick gå i kyrkans barntimme i dag och det gillade dom, även 9-åringen fick följa med eftersom han börjar ju inte fören i morgon. Så det blev en liten smyg start för honom och det är ju aldrig fel. Och vår 3-åring kommer att även få gå på torsdagarna och få åka buss med sin storebror han bara längtar tills den dagen. Men tyvärr så får de vänta tills nästa vecka innan de ska åka buss.

Vi fick åka in till stan och köpa byxor till de stora pojkarna så de såg lite vetiga ut när de kommer till skolan i morgon. Sen körde vi 15-åringen till hans kusin de skulle vara lite idag ska hämta honom framåt kvällen. Även 16-åringen åkte in till stan en runda för att vara med polarna även han kommer hem framåt kvällen. Det är så skönt att få vardagen igen, så det blir att i kväll så skall barnen komma i säng i tid.

Igår fick jag ett mail till ang min förening, då blev jag riktigt arg. Jag skickade nämligen ett mail till denna person där jag talade om att det är ju helt okej att tycka vad man vill men behöver inte vara orättvis. Lika så talade jag om att jag tycker mycket om personen till fråga, och det är ju bra om man kan rensa luften. Och då får jag tillbaka ett ännu värre mail, där personen tyckte att jag skulle säga upp mig från styrelsen m.m Och att jag alltid skyllde på mina barn, jag är en riktig snäll person ställer upp i vått och torrt för min omgivning. Men jag hade inte hunnit med att skriva protokollen det var ca2st sen jag låg inne på Bb. Så jag blev jätte förbannad för jag tycker inte man behöver bete sig som barnungar. Och det mailade jag till personen och sa att personen skulle växa upp och jag skulle vilja se hur det skulle se ut den dagen personen fick barn. För jag är så trött att jämt vara den snälla och tiga för lugnet skull, så nu har det blivit för mycket. Kan inte förstå varför det måste vara så här.

Men, men ni får sköta om er och ta vara på varandra, många kjamar på er.

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards