Bearclaw

Direktlänk till inlägg 24 januari 2008

ännu en regnig dag!

Av Rosie-Marie & Harry - 24 januari 2008 11:05

Jag steg upp som vanligt vid 06,00 och morgon rutinerna är som jag alltid har gjort. Jag har försökt att göra lite nytt men hamna fort i det vanliga igen. Är väl lite knäpp eller något i den stilen (ler). Jag är så trött på detta regn som bara kommer hela tiden så fort man tror att vädret skall bli bra så får man en regn skur nästa dag. Ja det är inte undra på att alla känner sig hängiga.

Igår var jag och dansade squaredans det var riktigt soligt det var ett tag sen jag dansade. Vår yngsta dotter om ner en runda så hon och jag dansade lite gjorde lite fel men det gick bra till slut. Squaredance är lite hjärnjympa så man måste ha huvudet med sig men det är så roligt vill jag säga. Det är bara så synd att många tror att det är en töntig dans för det är det inte, man kan dansa till vilken musik som helst så det är inte bara country so gäller. Vi har dansat till hårdrock och det gick jätte bra. Efter dansen hade vi möte det gick rätt snabbt, och hem plockade ordning lite hemma.

Harry tog ut hundarna en sista runda innan vi gick och la oss. På morgonen så släppte jag ut Gaby hon vill alltid att jag släpper ut henne innan jag gör något annat. Men Fabian han är lite latare så han vill ligga lite längre innan han vill ut och göra ifrån sig. Så innan de sista barnen ska till skolan vill Fabian ut. Ja dessa djur de är helt underbara och det är så roligt att även de har så olik personlighet.

Ni får ha en bra dag och var rädda om er.

Kjamen

                                                  
        


 
 
Mia

Mia

24 januari 2008 14:09

Hej familjen!
Tack för all fika i helgen & det var jättetrevligt att lära känna Er & hundarna! Ska bli spännande att få se när er hemsida blir helt klar. Meddela, så länkar jag upp till er. Om du vill får du länka tillbaka till mig också.
Ha det gott & hoppas vi ses snart igen.
Kram Till er alla
Mia

http://www.tassegos.zoomin.ae

 
Marianne

Marianne

25 januari 2008 11:06

Regn, hagel och sen snö, allt är bara blöt. Men var är solen? Någon gång måste ju den komma fram och torka upp allt det blöta. Nu mitt i vintern så funderar jag på ett inköp av nytt regnställ och gummistövlar. Någonstans så är det fel. Mycket fel.
Ha en skön helg.
kram

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sissi

25 januari 2008 13:34

Hej Rosie Harry och resten av gänget,
Jag susade hem på vägen och plötsligt var jag hemma...Tusen tack för all gästvänligthet..Tur man inte bor närmre hrm, med tanke på allt som du "bullar" upp.
Krama hela goa familjen och glöm inte era härliga hundar.
Kram Från Sissi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards