Bearclaw

Alla inlägg den 9 januari 2008

Av Rosie-Marie & Harry - 9 januari 2008 06:36

Sitter och titta på nyhetsmorgon och hoppas att man ska kunna få lite bättre väder, men inte då utan det skall bli grått idag med och det kan även bli regn. Även torsdagen blir det lika väder, det som är så tråkigt är att nästan alla blir så hängiga av vädret. Och de man prata med säger att de inte orka med att göra något utan bara känner sig trötta. Man kan inget annat än att hålla med dem för jag blir också trött man får sparka sig för att man skall ta för sig att göra något. Nej nu får man väl skärpa sig med allt tråkigt utan försöka göra det så bra man kan, det som är bra är att man får säga till sig själv att det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder.

Ja tänkte att jag och barnen ska ta och baka lite i veckan man får väl se hur mycket man hinner. Sen ska ju julsakerna ner, men jag ska ha stjärnorna kvar en stund till det är så mysigt när det lyser upp lite.

Fabian är för rolig Gaby hon stutsar och hoppa på honom och han bara är, han är så snäll mot henne. Och båda hundarna är så goa mot barnen den minsta han klättra på dem,  och ta benen ut munnen på dem och hundarna bryr sig inte. Det är så skönt att alt fungera så bra och hundarna tycker det är jätte bra för vill inte den ena kela med dem så går de till nästa. Jag är så glad att våra barn har haft djur runt sig.  Ni får vara rädda om er.

Kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards