Bearclaw

Senaste inläggen

Av Rosie-Marie & Harry - 19 januari 2011 13:05

Har ju glömt bort måste ju visa vår son och hans kompis mästerverk. Det var så innan jul så bakade de pepparkakshus de skulle visa de mista hur duktiga de var. Och storasystern som hade gjort ett pepparkakshus av brunshallarna i Ronneby. Men de kom ju på att det kunde de ju inte slå så de gjorde ett eget mästerverk om de får säga det själva hihihi.

  Jag vet inte vad man ska säga om det hihi men bättre kunde de nog göra hihi

Men de var stolta över det eftersom de tog ett ex antal bilder och nu pratar jag inte om 11åringen utan det var 17-åringen och hans kompis.


Ha det gått kjamisar på er

ANNONS
Av Rosie-Marie & Harry - 7 januari 2011 17:37

Vad kan man säga om denna dagen mmmmmmm ja vad skall man säga?! Har gjort det jag brukar att göra så där är det inget nytt precis.

Jag skall på möte imorgon vilket ska bli jätte roligt för då träffa jag alla som bruka komma på vårt möte som vi har 2ggr om året. Där bestämmer vi vilka danser som vi skall dansa som gemsamma detta är som sagt toppen tror nämligen att jag har nämnt det innan i bloggen. Det är även så härligt när vi har mötena eftersom vi kan ventilera om saker och ting när det gäller kurser danser m.m Det som är lite trist är att jag inte har hunnit lämna in några förslag till danser eftersom det har varit lite mycket här hemma. Och har inte kollat igenom heller några som jag ta med mig. Men, men kan tyvärr inte göra något åt det orka nämligen inte sitta och kolla efter någon heller för man skall ju kunna den sen för att kunna visa upp. Det får bli nästa gång som jag ta med mig lite danser hihi. Ska bli jätte roligt att få se vilka danser som det skall bli denna terminen.


Just nu så sitter barnen och spela lite tevespel och har det anmält trevligt ihop. De turas om vem som skall spela och just nu så fungera det toppen för det är ju inte alltid det gör det. För det är många viljor som vill bestämma hur saker och ting skall se ut och vad som skall spelas.


Ska fixa lite kaffe kanske ska baka något till har inte bestämt mig riktigt vad jag skulle vilja baka.

Ha en ha en skön fredag kjamisar på er  

ANNONS
Av Rosie-Marie & Harry - 6 januari 2011 14:03

Nytt inlägg i Hundarnas Dagbok   


Nospussar   

Av Rosie-Marie & Harry - 6 januari 2011 13:23

Nu har tv4 börjat med annorlunda familjen igen själv tycker jag inte att det är så mycket annorlunda precis. Och det är inte därför vi har 10barn utan det är mycket en stora familjer på grund av att man skils och hitta nya respektive och oftast så har man barn på varsitt håll  detta gör att familjerna blir stora. Det är en jätte mysig serier men har inte sett på det så mycket utan det har bara blivit några gånger.

Det jag tyckte var roligt det var om det var som de hade hemma hos oss. Men det är en stor skillnad vilket är själv klart egentligen eftersom det handla om olika familjer. Fast ibland kan man ju se likheter men det har inte känts så av de program som jag har sett. Beundrar familjerna som är med och vill visa deras familj för hela svenskafolket  hur deras liv kan vara.

Idag håller jag på att plocka ordning allt som jag har ställt upp lite överallt. Det har blivit lite hihihi när man har fuskat och städat lite eller vad säger jag hihi. Har lite tavlor som jag skall sätta upp på väggarna som vi har lagt inne i vårt sovrum, detta är något som stör mig eftersom jag vill ha ordning. Det gör mig inget om det är lite skit i hörnen men jag vill att var och en sak har sin plats. När man har barn och djur så måste man dammsuga och torka golvet varje dag. Fast man plocka inte varje dag vilket är rätt skönt för man har ju rätt mycket att göra ändå. Därför är det skönt när man tar dagar där man rensa och plocka ordning allt annat, vilket jag har tänkt att göra idag.


Nu sitter jag med en kopp kaffe   ta en paus då passade jag på att skriva lite i bloggen.


Ni får ha en skön helgdag och sköt om er, kjamisar  

Av Rosie-Marie & Harry - 5 januari 2011 21:24

Idag har jag och Harry varit på besök på 4-åringens 0ch 5-åringens dagis de ska börja där nästa vecka.

Barnen ser jätte fram emot att börja vi har inget annat hört här hemma i flera veckor. Tycker det är toppen att de tycker att det är så roligt.


Har som vanligt fixat med denna tvätt och städning.

Håller även på att fundera ut hur jag skall ha mitt kontor ska nämligen ta bort ett skrivbord och lite saker som man har ställt dit. Vill gärna inte börja och det skulle vara något som fattades när man står mitt i allt. Jag är lite sådan person som vill ha ordning så gott det går.

Planeraäven hur vår tomt skall se ut  vad som skall kastas och vad vi skall ha kvar. Vi har ju rensat ett bra tag men det är så vi har en hel del saker. Skall även resa staketet som vi inte hann pågrund av snön som kom.

Sen skall vi panela huset så det blir fint. Ja det är lite som skall planeras och fixas under våren och då vill jag ha allt som skall göras inne så klart jag kan.

Det finns visst och sant saker som vi inte kan göra  än inne men det är en helt annan sak .


Ni får ha en skön kväll, kjamisar  

Av Rosie-Marie & Harry - 4 januari 2011 17:30

Nytt inlägg i Hundarnas Dagbok  


Nospussar   

Av Rosie-Marie & Harry - 1 januari 2011 20:41

Nytt inlägg i Hundarnas Dagbok  


Nospussar på er  

Av Rosie-Marie & Harry - 1 januari 2011 20:04

Det är inte klokt att 2010 redan har hunnit förbi en, men så är det och det är inget man kan göra för att bromsa in lite. Satt och funderade vad som man har gjort under 2010 och vad kan man säga.


Det är lite som har hänt men det är ju även ang vår kennel så det skriver jag om på den bloggen vill inte blanda ihop det fast det kan vara lite svårt.


  • Jag har gjort en nyhemsida till Alliansen som jag hade tänkt att lägga upp har bara lite av det fina innan den är riktigt klar.
  • Gjorde även en hemsida till vår kennel.
  • Har även gjort en till mitt företag skall se till att den kommer ut när jag har fixat lite till med den.
  • Vi har fått en lite flicka till så nu består vår stora familj av 4flickor och 6pojkar hihi försökte jämna ut det lite.
  • Jag och min man har även fyllt 80 ihop.
  • Tyvärr så gick min kära svärmor bort vilket har varit mycket jobbigt för familjen.
  • Min biologiska pappa fyllde 70.
  • Fick mitt kök gjort.
  • Gjorde om lite i vår hall.
  • Och inte glömma att vår äldsta dotter kommer att gifta sig i år men hennes sambo friade julafton till henne. Så man är lite stolt.

Ja så lite har nog ändå hänt det är säkert mer men just nu står det lite still hihihi. 


Vad jag förvänta mig under 2011 vet jag inte riktigt naturligtvis så vill jag att mina kära skall ha det bra. Hoppas att saker och ting blir lite som jag har tänkt mig har nämligen många idéer.


Ha nu en jätte bra fortsättning på det nya året, kjamisar på er  

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bearclaw med Blogkeen
Följ Bearclaw med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se