Bearclaw

Senaste inläggen

Av Rosie-Marie & Harry - 8 februari 2011 08:37

Vilket väder vi har. Det har blåst som bara den hela natten, man har trott att allt har blåst väck. Fast vi har tur än så länge för strömmen är fortfarande kvar vilket är toppen. Här så har vi barn som är sjuka det går liksom runt, runt och än så länge har jag inte blivit sjuk inte min man heller vilket också är toppen. Så det enda vi gör just nu här hemma är att serva våra kära barn med det som de vill ha.

De barn som varit och är hemma från skolan skall göra lite mer läxa idag man vill ju inte att de skall ligga efter i skolan.

Idag skall jag har kurs igen vilket är så roligt som vanligt. Vi skall traggla dansen som jag lärde ut innan den är lite lurig men de är så duktiga. Det är ju lite så att allt är ju svårt i början.

Men nu sitter jag med lite kaffe och 2-åringen i knäet som håller på att greja med storebodern. De byter vattenflaskorna i mellan dem hela tiden. Vet inte om de har en ny lek där den som inte får flaskan igen förlorar hihi. Men så länge de har roligt är det okej, för det kan vända tvärt så blir de sura på varandra i stället.

Ni får ha en skön dag och sköt om er, kjamisar


Today we have a terrible weather. It has been storming all night. We are still a little bit lucky, we still have power. But our kids are ill and it seems to just go around the house. When one is getting better two are getting worse…. It seem like all we do is serve our dear kids with beverages and all else they need  

Today I will lead my Linedance group as I usually do on Tuesdays. We shall continue training on the dance I learned them last week. As the say, everything is hard in the beginning.

Here I am sitting with a cup of coffee and my 2-year old daughter in my knee, who by the way is playing with her bigger brother. They are changing waterbottles with eachother. I think they have invented a new kind of game where the looser is the one without a bottle  . But as long as they are happy…..


Have a wonderful day all of my friends. Huggies

ANNONS
Av Rosie-Marie & Harry - 8 februari 2011 07:45


Nytt blogg inlägg i Hundarnas Dagbok       New blog posts in dogs diary       Nospussar// Nosekisses   


ANNONS
Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2011 21:07

Nytt blogg inlägg i Hundarnas Dagbok    

New blog posts in dogs diary   Nospussar// Nosekisses  

Av Rosie-Marie & Harry - 4 februari 2011 13:09

Nytt blogg inlägg i Hundarnas Dagbok    


New blog posts in dogs diary   


Nospussar// Nosekisses

Av Rosie-Marie & Harry - 31 januari 2011 15:19

Vad skall man säga….


Jag måste säga att man inte sluta att bli förvånad när folk tror att de är bättre än någon annan te.x vet att jag har pratat om sånt här innan men kan inte låta bli att skriva lite igen.


Folk pratar alltid om att det beror på vilken eller vad man är med i te:x förening. Men hur man kan tro att detta skulle spela någon roll förstår inte jag. Det finns lika mycket pajkastare och skitsnackare vad man än kommer tyvärr.

Själv tycker jag det är roligt när det går bra för andra och gratta mer än gärna dem. Säger och står för det jag tycker och gör, om jag gör något dumt så säger jag gärna förlåt om det nu är så att jag har fel.

Men tro att man är bättre än en annan individ bara för att man tycker att man har rätt att tycka och säga det förstår jag inte riktigt. Det pratas gärna mellan person till person och då har man rätt mycket att tycka och tänka men att sen stå för det man tycker då kan man ofta inte göra.

Det är då det heter vill inte blanda mig lämna mig utanför det här, men det är ju lite så att man har ju redan blandat sig i när man öppnade munnen och tyckte till. Då anser jag att man håller tyst om saker och ting då blanda man sig inte. Tycker att det är så fegt när man ränner runt och säger saker, sen när någon kanske behöver en då vill man säga något. Jaja fegt är det vad det än skulle gälla.

Fast det är lite roligt med dessa människor när de vill ha andras hjälp då anser de att folk skall ställa upp på dem. Ja vad skall man säga……………


Ta vara på er nu och gör inget ni inte själv kan stå för kjamisar  

Av Rosie-Marie & Harry - 24 januari 2011 20:47

Att man måste vara läkare när man besöker läkare. Det var så att vi var tvungna att uppsöka läkare för vår minsta dotter var så förkyld. Och det var inte förkylningen som oroade mig utan det var så när slemmet kom ner i hennes hals så hade hon svårt att få in luft. Och detta var och är jobbigt för henne så hon har inte kunnat sova så bra verken under natten eller dagen i 3dagar nu. Vi fick tid idag hos läkaren en jätte trevlig sådan det var första gången jag var kontakt med denna läkare. Men hon kollade igenom henne och allt såg bra ut tog lite prover och talade om för oss att vi inte behövde oroa oss för hennes luftvägar låter jätte bra. Men hon kunde ge oss slemlösande som vi kunde ge henne vid behov. Vi gick till apoteket fick vänta en stund innan det blev vår tur, men till slut var det vi. Apotekaren tog personnr och skrev ut etiketten vilket hon blev lite förvånad över för läkaren hade givit oss medicin som de var tvungna att vara 6mån för att få. Så apotekaren ville kontakta läkaren och kolla så allt stod rätt till. Vilket var helt okej för mig. Det som gjorde mig och gubben så arg var att vi fick sitta i 45minuter innan läkaren ringde tillbaka och man har ju lite annat att göra än att sitta på ett apotek. Men, men när vii väl fick komma fram igen så visade det sig att läkaren trodde att vår dotter var 11mån och inte 11veckor. Jag blev så arg och inte tala om min man att man inte ser vem man undersöker när läkaren själv tittade på vår dotter. Att man inte ser skillnad på 11månader och 11veckor är ju inte klokt. Läkaren ville naturligtvis att vi skulle komma tillbaka till läkaren vilket jag skickade min man. Läkaren bad så mycket om ursäkt men för katten inte se skillnad….. och sen att man fick sitta där och glo i 45min innan vi kunde lämna apoteket det kan man kalla riktigt skit dåligt.


Hoppas eran dag har varit bättre, kjamisar  

Av Rosie-Marie & Harry - 22 januari 2011 19:21

Även lördagen börjar gå mot sitt slut och jag har varit lite duktig. Har hjälp 7-åringen med hans rum han har fått ett nytt skrivbord så det fick bli en möblering. Det tog ett tag för det var att damma och plocka ordning allt så var sak kom på sin plats. Men det blev super bra och sonen var nöjd och det är ju det viktigaste av allt.

Även 11-åringen skall få ordning på sitt rum vi skall ta det i morgon men han behövde tänka lite hur han vill ha det. Och jag måste hjälpa honom för han har samlat på sig lite saker eller rätta sagt rätt mycket. Men i morgon blir det rensning av hela hans rum också. Det är rätt skönt att få det gjort så det är i sin ordning.  


De får det så mycket lättare att städa när det har kommit bort lite av sakerna och inte ligger på golvet. När det är klart så skall jag gå in i kontoret i hundrummet och se till att få lite ordning där också. Just nu så ligger allt i en enda röra eftersom 7-åringen fick skrivbordet som jag hade där inne. Det blir ju rätt mycket som skall få plats där inne. Har ju alla hundarnas plädar och lite smått och gott. Men det blir bra när jag väl blir klar.

Ha nu en skön lördag för det skall vi ha väntar att blåbärspajen skall bli klar så vi kan gotta i oss lite.

kjamisar

Av Rosie-Marie & Harry - 21 januari 2011 12:26

Det har varit fullt med sjuka barn de har liksom avlöst varandra denna gången.  De har haft feber och näsan har runnit. Så nu hoppas jag att de skall bli friska tills måndag så de har diskat av allt i helgen. Själv har jag fått bädda ner mig i soffan hos en av barnen som har haft jätte hög feber. Man har ju inte fått sova så mycket i 2dagar, för man har ju även fått ta hand om den mista som vill ha mat fortfarande på natten. Hoppas man kan få vila lite idag tror lite att man skulle behöva detta hihi.


Annars är det som vanligt man får ta hand om tvätt och städning.

Håller även på som jag har skrivit med mitt bolag den ena maskinen har gått sönder så den behöver lagas. Så nu står man still för att invänta reparationer på maskinen. Men man har ju att göra ändå håller på att lära mig lite program som man behöver kunna sen fixar jag med kundregister som man också vill ha klart. Man vill ju ha ordning på allt har även pratat med min revisor om det är något som man behöver innan nu man kommer igång. Det är ju alltid skönt att ha kunnigt folk i sin hand för det kan ju alltid finnas något som man inte tänker på. Även hemsidan är snart klar är fortfarande lite som jag inte är nöjd med som jag håller på att dona med.


Det var lite om allt och ingenting sköt om er kjamisar

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bearclaw med Blogkeen
Följ Bearclaw med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se