Bearclaw

Direktlänk till inlägg 24 februari 2010

Årstider är unikt

Av Rosie-Marie & Harry - 24 februari 2010 09:16

Jag vill börja med att säga tusen tack för erat stöd för vår hund Fabian TACK!!


Snö vad kan man säga om snö. Så länge jag kan minnas så var det snö på vintern när jag var liten minns inget annat. Man önskade sig pulka, skidor och allt annat som man kunde ha ute i just snön.


Jag då som är en snö människa och tycker vintern ska bestå av snö, tycker verkligen att detta är helt underbart. Men det som man har tröttnat på är att det har kommit så mycket snö och att temperaturen skiljer sig så mycket från ena dagen till den andra. Och att de inte kan ploga vägarna utan de är allt annat än bra.


Och jag förstår även människor om inte gillar detta pågrund av att de är sjuka och lider av detta man måste ju som sagt se folks olikheter utan att döma andra som inte gillar snö m.m


Just nu så känns det som att folk bara är chockade över snön. Detta har jag lite svårt att förstå för det är vinter och vintrarna som jag minns då var det snö inte lika mycket snö men snö.


Jag tror lite att vi har blivit lite bortskämda eftersom det knappt inte har varit snö i vårt avlånga land. Och då har vi skrikigt rätt ut vi vill ha snö hur ska vi kunna åka skidor m.m nu har vi snö och då måste vi gnälla över detta. Vad kan man säga vi är nog ett gnälligt folk.


Jag har alltid älskat Sverige på grund av våra årstider som vi har haft, tyvärr så har vi inte de kvar på samma utsträckning som innan. För jag tycker att vi har 4stycken underbara årstider om de bara fick vara olika årstider. Våren som ger oss smaken av sommaren men i sakta form tar sommaren över som sen går sakta över till hösten som bjuder på alla dess färger. Sen då kommer vintern som ger oss snö och kyla men alla årstider ger oss en längtan till nästa vilket jag själv tycker är unikt.


Men nu den senaste tiden har det inte varit så utan vi har verkligen inte haft våra årstider vilken jag i alla fall har saknat.


Ha det gott kjamen

 
 
Yvonne K

Yvonne K

24 februari 2010 12:15

Exakt!!! Jag håller helt med dig, jag gillar också årstider, gillar riktig vinter med snö. Jag fattar inte heller att en del verkar förvånade över vädret, det ÄR februari som är en vintermånad, vi bor i Sverige alltså är det riktig vinter nu, så skönt. Vad är det för mysigt med gröna, slaskiga, skitiga vintrar som man knappt kan kalla vinter. Men visst får man tycka vad man vill, men bli inte förvånade över att det snöar ;D
Våren kommer, var så säker, och som vi ska njuta då, härligt!

Ha en jätteskön dag.

Stor kram!

http://yvonnek.bloggagratis.se

 
Maria &Gänget på Ellebäcken

Maria &Gänget på Ellebäcken

24 februari 2010 19:07

Visst är det en tjusning ,med de fyra årstiderna vi har här i vårt land.Det är väl bara lite mycket snö just i år.Vi är ju inte vana vid dessa mängder här nere.Och man får väl lov att säga att vi som privatpersoner, och kommuner är lite dåligt rustade för all snön.Det sägs att det ska komma en omgång till,men sedan ska det bli blidväder.Och ett sportlov med massor av snö och strålande sol,kan det vara bättre?
Ha det gott ni alla.Skickar en JÄTTEKRAM till Fabian.

Maria

http://ellebackens.bloggplatsen.se

 
Ann

Ann

24 februari 2010 19:36

Tittar en in och önskar dig o familjen en härlig kväll,sköt om er
Kram Ann

http://ann.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

24 februari 2010 19:52

Alla årstider har ju sin tjusning. Men det är lättare att gnälla på vissa av dom ;-)
Det sägs ju att en Svensk mår ju som allra bäst när den får gnälla hihi
Det stämmer nog. Oftast är vi aldirg nöjda

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Gunilla.

Gunilla.

24 februari 2010 21:38

Ja visst är det härligt att fara till fjällen men det får bli på påsklovet,påsken ligger ju före lovet så det får vi fira hemma. Sportlovet blir en kort tripp bara men jag känner att jag vill skriva det där mailet snart du hade så mycket i din blogg så jag måste läsa det jag missat. Ursäkta mig för detta.
Jag hoppas det är okej med Fabian ovch de vet vad de ska göra, du ska veta att mina tankar är med er, Må så gott, vi syns snart igen, Gunilla.

http://gunbirgit.bloggplatsen.se

 
Sussa

Sussa

25 februari 2010 12:57

Jag gillar 3 av 4 av våra årstider o just nu är vi inne på den jag INTE gillar. Jag är inte ett dugg FÖRVÅNAD utan bara jävligt trött på skiten. O ärligt talat så räcker det med två veckor snö sen kan det få vara precis så grått o trist som en vanlig blekings vinter är ... För min del får det bli vår NU!
Bör kanske tilläggas att jag inte gnäller när "det är för varmt" utan uppskattar faktiskt sol och 30 plus!

Ha det så bra o ut njut av snön du som kan njuta av den!
Kram

http://sussasvovvar.blogspot.com

 
Emelie

Emelie

25 februari 2010 15:06

Jag håller med dig. Vi är aldrig nöjda. Jag försöker att undvika väderämnet i min blogg. Vi svenskar är otroliga på att klaga över vädret oavsett vilket väder vi har!
Håller tummarna för er Fabian. Stor kram! Emelie

http://finarossinas.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

25 februari 2010 21:22

Jodu, att det finns hål att stoppa pengarna i vet man nog. Dom där räkningarna önskade man verkligen att man hade fått slippa..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

26 februari 2010 06:52

haloj.. ÅHH hoppas allt går väl för Fabian! Vinter är vinter men skulle gärna få det vi kallar för vårvinter nu, på 78 dagar har det inte en gång varit + grader här, det är ovanligt med sådan kall vinter vi haft ,vårvintern som visade sig lite i går är kalla nätter men dagarna blir det + och solen värmer lite..
vaknade i går med-29,9 på dagen blev det kring-8 underbart nu går det nog mot rätt håll!
Utan årstider hade det varit mycket mycket trist!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards