Bearclaw

Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Var på möte!!

Av Rosie-Marie & Harry - 18 februari 2010 12:26

Idag så har vi varit på ett möte hos dietisten ang våra barn mjölallergier.  Såg mycket fram mot denna dagen för att få lite mer info om recept m.m Även vår mellersta dotter skulle dit eftersom vårt barnbarn är också mjölkallergisk. Så vi samåkte till Karlskrona det är ju alltid roligare att åka tillsammans än var och en för sig.

Det skulle börja kl.10,00 men det började jätte bra att det gick över tiden och ingen kom. Sen var det en dam som hade lite saker i en vagn och tog in den i ett konferenslokal, och sen kom och hämtade oss.


Då började jag bli lite sur för jag anser att man ska vara förbered när man ska ha en föreläsning men det ansåg jag inte att hon var. Men vi kom in och satte oss ner hon ropade upp oss så att vi alla var där. Sen delade hon ut lite papper  vilket som var skillnad på mjölk och laktos och det var ju helt okej. Men det tog inte lång stund efter fören en av föräldrarna frågade vad som var skillnad på just mjölk och laktos. Då börjar man ju undra om de inte lyssnade på vad hon sa när hon delade ut papperna ang detta. Sen fick vi ett papper till om vilka produkter som kan innehålla mjölk.


Även broscher om vilka som har mjölkfria produkter och laktosprodukter. Men där så hade hon inte ens de nya broscherna utan de var äldre och de hade byt förpackningar så nu började man bli lite besviken igen.


Sen var det slut allt detta som de sa på barn att det skulle ta en timme tog knappt 17minuter från vi kom in i lokalen till det var slut. Man kan säga att man var mycket besviken på denna föreläsning som vi ändå tog oss tid för att vara på. Jag hade gjort detta så mycket bättre och det är inte för jag vill skryta men så är det.


Det gav mig ingenting jag visste redan allt detta och något nytt recept på lite produkter som barn ville fick man inte vilket de också sa.

Nej tyvärr så var denna föreläsning mycket dålig och det var nog många som inte var nöjda med den.


Ha det gott, kjamen

 
 
Sussa

Sussa

18 februari 2010 15:43

Trist när man inte får ut det man vill!

Hoppas ni reder det ändå.

Kram!

http://sussasvovvar.blogspot.com

 
Marianne

Marianne

18 februari 2010 18:25

Det minsta man kan begära är att den som ska hålla en föreläsning eller ett informationsmöte är påläst och kunnig om vad de pratar om. Svammel och information om utgångna produkter gagnar ingen. Tråkigt att lägga tid på något som inte ger något tillbaka.
Jag hoppas du har haft en trevlig dag bland alla lådor hi hi hi.
kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
kurrelina

kurrelina

18 februari 2010 18:43

Förstår att du känner dig besviken för det minsta man kan begära är att dom är förberedda och ser till så man får så mycket information som möjligt.
Du får nog bättre inf. via nätet skulle jag tro
ha en fin kväll
kramis

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

18 februari 2010 19:58

Vad tråkigt att du inte kände dig nöjd med föreläsningen. Du får sätta dig och googla istället. Där finns allt att läsa om ;-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
C.L

C.L

18 februari 2010 21:57

Sådant har jag med varit med om... ingen hitt direkt

http://www.fago.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards