Bearclaw

Direktlänk till inlägg 8 januari 2010

Vad gör oss till....fortsättning

Av Rosie-Marie & Harry - 8 januari 2010 17:18

Det är lika dant med det här med vilka djur som skall finnas och hur många de skall få vara. Tänk om någon gör så mot oss. Mmm men det är det fast inte i vårt land utan där får man bara föda 1barn tror jag det var.

Hur kan någon bestämma hur många barn te.x man ska ha??

Var för tror man att man har den rätten att göra så??


Det är ju som vargen ena stunden har vi för många då måste några bort och i nästa stund så är den fridlyst. Men vi människor tror att ha den rätten att bara göra saker på vår väg.


Det är lika dant med att para hundar. Det korsar och dona med olika hundraser och jag tycker inte man gör så. För man vet inte vad man korsa för något och hur djuret kommer att bli. Så varför gör man så??


Det är som i alla föreningsliv vare sig det gäller hundar eller människor. Varför ska alltid det finnas folk som tror sig bättre än någon annan. Att de har rätten att sitta i sina stolar utan att byta ut sig. Om man däremot kan göra något bra om man sitter kvar är en sak. Men att sitta på sin stol för man tycker sig bättre än någon.


Och varför skall olika uppfödare prata ila om andra uppfödare?? Är det bara för att de tycker sig ha rätten att göra så eller vad är driv kraften där?? Själv tycker jag att man kan hjälpa varandra te.x förmedlar valpar till valpköpare m.m

Nej då finns det folk som anser sig ha rätten att sticka kniven i andra. Och slå sig sen på bröstet och tycka att man är duktig.


Och spela offer är också något som folk tar till sig ofta. Det här med att tycka synd om lilla mig för att andra är så dumma. Varför är det så svårt att se vad man själv gör innan man gnäller på andra.


Nej då tycker visa att man är gud själv och har sig den rätten att göra andra ila på vilket pris som helst.  Men varför då???


Det kommer mera, men ha det gott så länge, kjamen

 
 
Ingegerd

Ingegerd

8 januari 2010 17:52

Känns som mycket frustration i det här inlägget. Verkar jobbigt. O nej, det gick inte bra hos veterinären idag....Alla är vi ledsna. Jag skriver nog mer om det senare.

Ingen rolig dag.

Kram

http://hovsing.bloggagratis.se

 
Susanne

Susanne

8 januari 2010 19:58

vissa mäniskor har bara sin egen spegelbild.... det ser bara sitt jag...

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Ann

Ann

9 januari 2010 14:55

Trevlig helg och lycka till i dina tankar
Kram o hej från Ann

http://ann.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

9 januari 2010 21:24

Det finns alltid de som tro sig kunna allt och vill bestämma över andra. Får de inte som de vill så spelar de offer och drar igång med smutskastning om andra. Deras enda drivkraft heter avund och deras mål i livet är att trampa på så många som möjligt. För de har inget liv och de kan inget och de kommer ingenstans på grund av sin okunnighet, så tyck synd om dem och gör som jag. Njut av ditt liv med din familj och dina vänner, för vi kan konsten att njuta av både våra egna som andras framgångar och får därför dubbel glädje i vårt liv. Och då det behövs finns det alltid tröst och värme att hämta hos dem som står en nära.
kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Mita

Mita

11 januari 2010 18:47

Angående blandrasavel så här jag till 100 % övertygad om att det enbart har att göra med pengar

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards