Bearclaw

Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

Har mycket man har gjort och skall göras.

Av Rosie-Marie & Harry - 29 juni 2010 09:22

Det har varit fullt upp här hemma med allt som man kan tänka sig.


Vi har varit bland annat på hundutställningen i Jönköping och vi åkte upp redan på torsdagen och stannade till måndagen. Vi hade tur med vädret det kom lite stänk på lördagen men sedan var vädret bra. Det som jag blev väldigt ledsen över var hur folk bara kunde skita i att plocka upp både hundskit och deras egna skräp. Några av våra barn gick naturligtvis i hudskit och man var inte så glad skall jag säga. Tycker det är så himla dåligt fint skall det vara och visa upp hunden i ringen men att plocka upp efter sin egna hund går inte lika bra mycket dåligt. Jag gick och plockade efter alla våra hundar och andras hundar också och detta gjorde mig skit arg.


Sen har vi varit hemma och plockat med allt som skall göras och det är lite det. Vi har även lovat våra barn att vi skall ha vår 80-årsfest snart det blir lite grillning och att umgås med vår familj det är det viktigaste för oss.


Sen håller jag på med en ny hemsida till Bearclaw och den börjar att bli klar så jag skall ladda upp den snart. Sen är det även lite hemsidor till mitt företag som jag snart är klar med så det är många bollar i luften. Men det är roligt och då är det en avkoppling att sitta lite vid datorn.


Det var lite som har hänt det är visst och sant mer som har hänt här hos oss men det tar jag en annan dag. Ni får ha en skön dag och njut av det underbara vädret som har kommit till oss.


Kjamisar på er ALLA  

 
 
Maria

Maria

29 juni 2010 09:33

Trevligt det va att träffas en liten stund uppe i Jönköping.
Spännande med en ny sida,men som du säger det är mycket jobb innan man blir färdig.
Ha det gott och ta dig tid att njuta lite av den underbara sommarvärmen vi har nu.För vem vet hur länge den kommer att stanna :)
Kramar till dig och alla de dina Maria

http://ellebackens.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

29 juni 2010 23:32

Det finns alltid folk som inte kan hålla skiten ifrån sig och som lortar ner vart de än går.
Spännande med ny hemsida, jag ser fram emot att få se den. Det är mycket som ska hinnas med även om det är sommar och sol. Och nu får man ta skogrundorna framåt kvällningen istället för på fm. för det är för varmt för hundarna. I morgon ska jag ut på en svamprunda och hoppas på att få några liter av det gula guldet med mig hem.
Vi hörs och ses. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Sussi

Sussi

30 juni 2010 09:18

Hundutställning är skoj att gå på. Tyvärr går vi alldeles för sällan. Vi ställde faktiskt ut Doris när hon var unghund men det gick väl sådär..
Domarna tyckte hon var lite för stor för en tik så vi insåg att hon inte är nån utställningshund ;)

Du har hållt dig sysselsatt, hör jag. Men som du säger, är det skojiga saker så lider man inte så mycket..

Ha det fin fint
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tina

30 juni 2010 15:46

Tack för en trevlig helg! Måste hålla med om att det var många hundägare som hade "glömt" sina bajspåsar och även hade svårt att hitta till soptunnan. Tråkigt!! Men annars var det en bra och rolig helg.

 
Majsan47

Majsan47

30 juni 2010 17:33

Ja det är förskräckligt att folk inte kan plocka upp hundskiten efter sina hundar. Det är för jäkligt när man råkar trampa i en sån. Bläk.
Kram

http://www.metronbloggen.se/majsan47

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards