Bearclaw

Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 22 augusti 2009 10:43

Då var det lördag och solen skiner barnen är ute och leker, och jag sitter här vid datorn. Ska på möte idag hoppas det blir ett bra möte:)


Blir så full i skratt: Vaknade vid 06.30 och som vanligt så tar jag upp dottern fixa välling till både henne och 2-åringen. Gick även in och väckte min man tyckte att han också kunde komma upp och hjälpa till med allt som skulle göras. Jag började med att torrmoppa golvet från allt grus sen torkade jag golvet både inne i tv-rummet och köket. Släppte ut valparna och gjoprde rent även i hundrummet. Fixade maten till alla hundarna. kopplade på kaffet, gick på toa kom ner igen.

Fick väcka min kära man igen då hade det gått 1timme sen jag väckte honom första gången, hans svar blev oj trodde bara att det hade gått 10min. Ja som ni ser har vi långa 10min här nere. Han kom upp.


Jag gjorde även välling till 4-åringen min man tog ut de vuxna hundarna på en lite sväng. Han satte sig med barnen inne i tv-rummet och jag bjöd honom på lite kaffe satte mig. Sen undrade han om han kunde duscha och det var okej. Jag gick upp rensade kattlådan gav katterna mat och rent vatten, gick ner igen och fyllde upp skålen med lite blötmat till dem. gick upp igen och gav dem maten. 2-åringen satte sig på pottan så jag var tvungen att hjälpa honom, Sen hade valparna kissat på golvet så det var bara att torka upp igen. När min man väl kom ut från duschen så kunde jag få göra mig i ordning.

Han fixade frukost till barnen så de åt när jag kom ner. Jag gav hundarna maten gjorde mig i ordning gav dottern sin medicin och barnen plockade undan efter sig. Sen gick de ut. Jag la dottern i sin säng och satte mig ner och tog mig en kopp kaffe och skrev lite.


Ja som ni ser så är vi kvinnor riktiga super kvinnor eller:)???

Men jag älskar min man fast jag hinner med mer än han.


Ha det så gott och va rädda om er, kjamen


Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards