Bearclaw

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Det var rena höststormen ute i natt

Av Rosie-Marie & Harry - 22 oktober 2010 09:09

Inatt har det blåst och regnat som bara den även i morse så regnade det och blåste, man kan säga att det verkligen har varit rana rama höstvädret.  Sådant väder kan man vara utan. Det ser faktiskt ut att det kan spricka upp lite och kanske vill solen titta fram lite, blåser gör det men det känns skönare om solen vill i alla fall komma fram.


Det är ju lite jobbigt för man vet ju inte vad man ska ta på barnen när de är ute, jag kan gärna vara lite dum och ta på dem lite för mycket. Sen kommer de in till mig och tala om att de är varma, då får man lite dåligt samvete. Men de rör ju sig på ett helt annat vis än vad en annan gör. Fast de kan ju även klä av sig och tro att det är sommar ute och kommer in och de är jätte kalla. Så man kan bli lite tokig att man inte vet hur de ska klä sig. Och inte tala om skor de tror de kan vara ute i sandalerna när det både är blött och kallt på marken. Så det blir en massa koll på de små liven så de inte ta av sig eller byter skor.


Vi håller på att städa vår tomt det tycks vara något som man hela tiden måste göra. Barnen är nämligen speciallister att ta fram saker och de hittar allt. Sen har vårt staket rasat ner så det skall vi sätta upp innan snön kommer. Man har ju alltid att göra när man har hur och barn, djur. Sen har vi mitt företag som vi har inskaffat lite saker till och haft ständig kontakt med min revisor så allt blir rätt så man slipper få tillbaka papperna hela tiden för man har glömt något. Jag har missat lite som revisorn sa att det är så lätt att man inte tänker på de uppgifterna, men nu är det bra för nu hjälper revisorn mig så inget kan bli fel. Det är tur att det finns folk som kan hjälpa en.


Ha det gott och sköt om er, kjamen  

 
 
Sussi

Sussi

22 oktober 2010 10:08

Jag har samma problem själv. Antingen sätter man på sig för tjocka kläder eller så går man och fryser. Nu finns det inga mittemellankläder. Jag gillar inte den här temperaturen.

Vad bra att du får hjälp av ett proffs. Det är så många småregler hit och dit som det är omöjligt att hålla reda på själv. Som du skriver.. man vill ju inte att det ska bli nåt fel..

kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Maria &Gänget på Ellebäckens

Maria &Gänget på Ellebäckens

22 oktober 2010 10:17

Ja du ,jisses vilket väder vi har då.Nu stormar det här, och jag tror att det är lite snöblandat också :(
Ha en riktigt trevlig helg .

Kramar till er alla :)

http://ellebacken.webs.com

 
Marianne

Marianne

22 oktober 2010 21:13

Ja det var många år sedan man kunde hålla en ganska jämn takt med barn. Idag så springer de lätt ifrån en. Jisses vilken energi de har.
Skönt med sol och ingen snö.
Vi hörs och ses.
kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards