Bearclaw

Direktlänk till inlägg 25 juli 2010

mycket regn har det......

Av Rosie-Marie & Harry - 25 juli 2010 14:37

Nu har man verkligen fått regn så det kan bli över men vi har fått våra pooler fyllda så det är ju inte fel. Hihii. Det känns lite konstigt att det är svalt ute det är nästan så man får ta på sig lite kläder så man inte fryser. Och det är toppen för man kan städa och plocka inomhus utan att svettas att man blir varm, men nu när det har varit så varmt ute så kan man har trott man har sprungit flera mil och då har man städat lite inne. Som vanligt så får man ta hand om tvätten så alla har rena kläder, de stora pojkarna hinner ta in sina kläder dagen efter är allt tvättat. Tycker det är skönt att hålla väck tvätten så har man inte så dåligt samvete när man skiter i det i några dagar.


Även idag är det en inne dag barnen sitter och spela lite själv fundera jag på vad vi skall ha för mat idag. Det får nästan bli efterrätt så vi kan gotta till oss lite. Fundera även på att baka lite kanelbullar men får se hur mycket man orka annars kan man ju göra det en annan dag.


Ha det gott och kjamen  

 
 
Yvonne K

Yvonne K

25 juli 2010 17:34

Hej Rosie!

Tusen tack för dina hälsningar i min gästbok, det är så härligt och gör mig glad ska du veta.

Ja, riktigt konstigt kändes det idag när det regnade och var flera grader lägre än innan. Vi åkte ut till brukshundklubben med valparna på en valpträff, och det var långbyxor på och jacka. I morgon ska det nog bli över 20 grader igen.

Spännande med valpar på gång, hoppas allt går bra. Och när jag blir färdig med uppdateringen på min hemsida så lägger jag gärna in en länk till er nya fina sida :))

Ha det så gott.
Kramar

http://yvonnek.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

25 juli 2010 20:28

I går var det ett riktigt inneväder och tur var väl det, då det finns mycket att göra efter alla dessa varma dagar. Jag tvättar i princip varje dag och sen åker det rätt in i torktumlaren för att sedan vikas och läggas på plats. Men vi är inte så många hos oss, så vår tvätthög växer inte lika snabbt som er.
Kram
Pa. I morgon ska det smurfas ds

http://www.ekoxenskennel.se

 
Maria

Maria

25 juli 2010 21:09

Ja du massor av regn har vi fått:)Kändes konstigt att ena dagen är det 32 grader varmt och man bara pustade och stånkade i värmen.För att dagen efter få sätta på sig långbyxor och en tröja, blott 12 grader varmt.
Men de har lovat lite sommarvärme igen i början på veckan.

Ha det gott ni alla // kram Maria

http://ellebacken.webs.com

 
Sussi

Sussi

26 juli 2010 09:05

Vi fick en dags regn sen har det inte regnat mer här men höstlikt är det. Molnen har hopat sig och det har varit riktigt grått och trist sista dagarn. Jag saknar solen..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards