Bearclaw

Alla inlägg under mars 2010

Av Rosie-Marie & Harry - 4 mars 2010 08:42

Vad ska jag säga men man kan inget annat än att bli mörkrädd. Hört många som har blivit stulen på sin identitet där personer har gjort saker och ting med ett annat namn. Hur fan har folk mage att göra något sådant vem ger de den rätten att stjäla någon annans namn.


Men jag har hört många som har blivit utsatta för detta och jag kan ju tänka mig vad hemskt när någon te.x ringer och säger att de vill ha betalt för en tjänst som de har gjort eller att man har köpt saker som inte har blivit betalda.


Att någon tycker sig ha den rätten att skada någon annan det förstår inte jag. Men det är ju så fruktansvärt att det bara kan hända. Och sen är det ju så att även de som tror att man är en viss person blir ju också offer eftersom de kan bli lurade på pengar m,m.


Och det är ju lätt att kunna bli lurad eftersom vi använder te.x  bloggen där man skriver lite om familjen m.m


Det är super viktigt att man verkligen tar redan på vem man te.x ska jobba för eller vem man skicka saker till så man får betalt för de tjänster som man har sagt att ska ha betalt för.


Så va på eran vakt och se till att det finns saker som ni inte lämna ut på eran blogg te.x och att ni verkligen kolla upp vem som ni har och göra med.


Ha det gott, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 3 mars 2010 16:16

  Nu längtar jag verkligen efter vår underbara vår.

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 3 mars 2010 08:32

Hade kurs igår och det gick bra de fick lära sig lite nya danser alla grupperna.

Pratade även med en mycket kär vän igår hon är som en dotter för mig hihi. Men jag fick redan på att hon är rätt nära mig och har inte kommit och hälsat på mig. Sa det till henne att det skulle kosta henne dyrt eftersom hon inte har varit på besök. Det är än mycket go tjej som har verkligen en livs gnista som heter duga. Hon är super duktig på när det gäller dans hon både kan lära ut bra och dansa bra. Så en stor BAMSE kjamen till dig min vän.  


 Och några av mina dansare i Emmaboda pratade lite om hur samhället är. Vi alla tyckte det är hemskt att folk inte lita på sina egna instinkter i ställer för att läsa böcker om dem. Te.x när man väntar barn och har fått barn. Jag har aldrig förlitat mig på böcker utan litat på mina egna instinkter i stället, vilket har fungerat super bra. Tycker att fler ska lita lite mer på sig själva så kommer fler saker att lösa sig än om de förlita sig på böcker. Jag har alltid gjort det som jag har mått bra av har jobbat in i det sista när jag har väntat barn. Ser inte det som en sjukdom visst och sant kan man få lite ont men det som skrämmer mig mest är att det är så många som så kallat blir sjuka när de väntar barn.


Nu får ni ta er i kragen tjejer och lita på er själva och vill man veta något så det bästa är att prata med någon äldre de har mer att råda än en bok.


Ha det gott kjamen  

Av Rosie-Marie & Harry - 2 mars 2010 08:38

Ni kanske tycker jag är tjatig tråkig m.m men det gör mig inget för jag tycker det är så viktigt att kunna göra något för våra husdjur bland annat.


Djurskyddets tidning är en mycket bra tidning där står rätt bra saker om allt som rör våra djur. Det som gör mig lite ont är att de dra in på folk som är ute på fältet. I Skåneslän hade de 2008 23 handläggare år 2009 så var antalet nere på 14st och då skall dessa personer göra samma arbete som då de var 23 personer. Man blir ju så himla arg att de inte tycker att våra djur behöver ha rättigheter de med.


(Och tror nu inte att det är bara detta som jag tycker är trist att de dra in pengar från för det är även barn och äldre som jag tycker att det är mycket dåligt. Vill gärna säga detta för folk har alltid jätte lätt att tycka saker)


Läste även i Djurskyddtidningen att Länsstyrelsen var tvungen att använda pengarna ut handläggarnas budget till arbetsmaterial. Då har dessa pengar använts till att köpa nya bilar. Kameror, kläder och bärbara datorer. Kan man inte bli arg för det blir jag när man läser sådant.


Som tur är så blev Jordbruksministern Eskil Erlandsson djup upprörd. Enligt hans mening ska pengarna gå till inspektioner.  Han talar även om att det är Landshövdingen som har det yttersta ansvaret hur pengarna skall delas ut.


Som jag skrev tidigare blogginlägg så kommer jag göra vad jag kan för att hjälpa våra djur.


Det så bra stora kjamen  

Av Rosie-Marie & Harry - 1 mars 2010 21:12

Många fudera på vad man ska bli när man blir stor. och vem gör inte det  

Men jag är helt övertygad om att man kan bli vad man ta sig ann.

Det kanske inte bli som man hade tänkt men man kan bli precis vad man vill.

Man måste bara kunna ta för sig av allt som man kan.

Då är det mycket lättare att nå målet.

Sen hur lång tid det tar spelar inte så stor roll.

 

Men gör en lista och fundera lite ut vad ni vill med just erat liv.

Och gör sen något åt det för det är bara just ni som kan göra något.

Stora kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 1 mars 2010 07:45

Då var det vanlig vardag igen barnen gör sig ordning för skolan, men visst är det konstigt att de minsta ligger och sover. Man kan inget annat än skratta åt det när man hoppas på sovmorgon då vakna de små innan alla andra när man ändå måste upp då sover de.


Idag är vädret inget soligt alls det är så himla blött hos oss det är just sådant som får en att börja gråta. När man inte kan gå ut utan att ha på sig stora gummistövlar och helst ska man kunna simma. Kunde det inte töa sakta utan att behöva regna vattnet har ju ingen stans att ta vägen. Men, men man kan inte få allt.


Idag får det bli att ställa allt tillrätta efter att barnen har flyttat sina saker från det ena rummet till det andra. Vi tyckte inte att det gjorde så mycket eftersom de ändå var lediga men nu ska allt dit där det hör hemma. Skönt att få lite ordning på allt igen och att de lägger sig i tid de har ju fått varit uppe lite längre pågrund av att de inte behövde stiga upp. Och det får man ju lida får nu det tar ju tyvärr några dagar innan de somna som de bruka.


Ha en bra dag, kjamen  

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards