Bearclaw

Alla inlägg under mars 2010

Av Rosie-Marie & Harry - 19 mars 2010 08:03

Har nu lyssnat på nyheterna 2-dagar i rad där de prata om 31-åringen som vill har hjälp för att kunna få en så bra död som möjligt. Det är ju så trist att man skall behöva be och värna om att kunna få denna hjälp som innebär en sömnspruta så hon inte känner när de stänger av respiratorn.

Om man nu vill ha denna hjälp så tycker jag att det är själv klart att man skall få den. Det är ju hennes liv och hon har rätten att bestämma om sitt liv själv.


Jag hoppas verkligen att hon får den hjälp som hon vill ha. Hon har ju skrivit till socialstyrelsen och vill ha hjälpen innan sommaren. Jag hoppas verkligen som sagt för hennes skull att hon får den hjälp hon vill ha.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------


Och jag vill bara göra er påmind att ni skriver under namninsamlingen om ni inte har gjort det redan.

Insamling

Ha det gott mina vänner va nu rädda om er, kjamen  

Av Rosie-Marie & Harry - 18 mars 2010 09:59

Vi behöver många som skriver på ang namn insamlingen det spelar ju ingen roll om man har barn eller om man bor just här.

Men vi hoppas att så många som möjligt vill skriva under och hjälpa oss.

TACK!!

Av Rosie-Marie & Harry - 18 mars 2010 08:06

Snälla hjälp oss att rädda Listerby buss gå in på denna länk och skriv under.


http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=4394



Tack på förhand!!

Av Rosie-Marie & Harry - 18 mars 2010 07:44

Så här går det till i vår kära kommun och man kan inte bli annat än arg.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

På ett tillsynes olämpligt sätt så har våra käraste entreprenörer Listerby Buss förlorat trafiken i området. Dessa människor har under många år tagit väl hand om våra barn på ett ytterst personligt, trafiksäkert och bra sätt. Nytt för terminen är även att de lagt stora pengar på att uppdatera sin fordonspark.


Nu till problemet:

Kommunen har gjort en andra upphandling av busstrafiken, eftersom Bergkvarabuss och Sköneviks buss inte var nöjda med redovisningen av bla fordonskrav och säkerhet, och därmed tillåtit Bergkvarabuss dumpa sitt pris med 380 000:- (efter att alla blottat sina anbud) och helt spelat ut Listerby Buss. Därmed passade även andra entreprenörer på att HÖJA sina priser på andra upptagningsområden och skinna oss skattebetalare på nära 9MILJONER under en 5-års period.


Kontentan av denna ANDRA upphandling är: för att spara 12000 kr så kostar det oss skattebetalare 9MILJONER och avslagna ben på kommunens småföretagare!!!!!! Våra skattepengar hamnar dessutom i Bergkvara kommuns ficka, istället för att återgå till VÅR skola och VÅR äldrevård!!

Av Rosie-Marie & Harry - 17 mars 2010 11:28

Idag är det ingen sol ute man känner sig även lite seg. Nu har det varit så fint väder några dagar och fått lite energi av solen, så nu när den inte vill titta fram så saknar man den.


Idag har barnen studiedag så alla barnen är lediga så det fullt hus kan man säga hihi. Ska rensa upp lite i vardagsrummet idag för det ser ut som en byggplats vilken gör mig lite ledsen eftersom det inte var så länge sen jag städade där inne. Och det är ett rum som inte används varje dag utan vi har gjort det så att det skall vara just ett finrum. Men min kära gubbe har så lätt att lägga in saker i detta rum sen ligger det där ett bra tag. Men nu vill jag ha ordning eftersom det ska bli lite fest för barnen och då ville de vara just där inne.

---------------------------------------------------------------------------------------------------


Sen blev jag lite arg   när jag hörde nyheterna i går. Det är ju så vi inte får använda elchocker till våra hundar, vilken är bra enligt mig. Men vi använder det till oss människor jag får inte ihop detta alls. Vi får inte använda det till djur men människor är det helt okej. Är det riktigt sjukt eller i detta läge så ska man ju inte använda det på människor heller.  Och de använder det i vården på folk som inte mår bra. ÄR DET SJUKT ELLER enligt min åsikt så skulle själv få testa det. Ibland så känns det som vi fortfarande lever i det gamla och att vi inte har lärt oss något av det förflutna. Själv tycker jag det är så grymt att man bara tänker tanken att använda det till sjuka människor.


kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 16 mars 2010 09:16

Då var det barntimman och kurs kväll. Lill tjejen är hos sin mormor tycker det är jätte bra att min mamma har orken att ha sina barnbarn lite. Hon bruka ta dem en i taget så var och en får lite egen tid med sin mormor. Vi andra väntar att klockan skall bli så vi kan åka till barntimman.


Solen skiner även idag och man blir på så gott humör och det var även rätt skönt ute. Hjälpte min mamma att sätta in bilstolen i hennes bil. Medans jag var ute satt små killarna och tittade på barnprogram de sitter även nu och titta. De har varit lite bråkiga idag vet inte vad de har velat men nu är de i alla fall både snälla och lugna.


Ha det gott för nu skall jag dricka mitt kaffe och göra oss i ordning för barntimman.


kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 15 mars 2010 08:46

Vaknade innan tuppen hade stigit upp och det värsta var väl att det inte var något av barnen som väckte mig. Vet inte varför jag vaknade men jag kunde inte bara sova det gick inte då hade jag ändå försökt somna om men det var bara att stiga upp.


6-åringen var också vaken så han satt i soffan och tittade, frågade honom varför han var uppe redan han kunde minst sova 1 ½ timme till. Men även han kunde inte sova sa han.


Han bruka vakna av sig själv han är som jag är och var när jag var liten vaknade också jätte lätt på morgonen. Men väl uppe så fixade jag lite kaffe satte mig soffan och sonen han åt frukost. När väl klockan var dags så väckte jag den andra sonen som skulle till skolan. Nu var alla barn vakna den som fortfarande sov var gubben men det dröjde inte länge fören barnen hade sparkat upp honom.


Så nu var alla barn som skulle till skolan klara att ge sig iväg de hade fått med sig allt som de behövde få med sig. Bussen kom och barnen åkte till skolan jag och gubben såg nyheterna och drack lite kaffe.


Sen skulle gubben iväg men han kom in igen och talade om att ha var tvungen att hämta barnen i skolan. De hade glömt att kolla sin olja så det var 4 grader i skolan. Tycker det är mycket dåligt att det får hända på detta vis. Att de inte har mer koll på värmekällan är inte klokt. Men det var ju inget annat än att gubben fick hämta hem de små skol barnen igen. Så nu sitter de i soffan och titta på barnprogram.


Ha en skön måndag här skiner solen även idag och man blir så glad och kroppen bara fylls med energi vilket är toppen. Det gör ju att man orka med allt som man måste göra.

  Kjamis  

Av Rosie-Marie & Harry - 14 mars 2010 23:30

 

Sov så gott nu, kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards