Bearclaw

Alla inlägg under januari 2010

Av Rosie-Marie & Harry - 15 januari 2010 13:47

Nytt inlägg i Hundarnas Dagbok   


 


Nospussar på er  

Av Rosie-Marie & Harry - 15 januari 2010 12:53

Fredag och vad ska man säga min sömn är inte som den ska vara haren dotter som har fått för sig att vakna när jag går och lägger mig. Tror nu inte att hon somna bara för hon får komma till våran säng. Nej så enkelt är det inte nej då ligger hon där och vrider och vänder sig och det tar ett tag så får jag lägga henne i sin säng och då går det bra att ligga kvar. Sen har jag haft de andra barnen som inte heller vill somna. Ja så min sömn blir inte vad den kanske skulle vara, sen ska man ju upp på morgonen och ta hand om resten av familjen. Men man får sova när man blir gammal kan man ju hoppas på hihii


Min dator är fortfarande under behandling jag hoppas att den ska bli klar idag, man får leva på hoppet. Jag blev tvungen att städa ut mina lådor det var ju inget som jag hade planerat men den ena sonen råkade hälla ut välling så det rann in i alla lådorna. Så det var ju inte så mycket att göra utan att göra rent i dem. Nu fick man ju det gjort hihi.


Just nu ligger dottern och sover och pojkarna som är hemma leker då passade jag på att hoppa in och skriva lite. Jag hoppas verkligen att ni får en härlig dag, stora kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 14 januari 2010 14:13

Min dator är inte klar än det tar sin lilla tid. Gubben håller på att göra en kopia av min dator till en annan hårddisk. Det har tagit än så länge 2 1/5 dagar så jag hopps verkligen den ska bli klar snart. Jag jobbar mycket från just min dator där har jag så kallat allt som jag behöver att ha. Så det ska bli så skönt när allt fungera igen som den ska göra utan att allt bara stängs av eller hänger sig. Man får ju ha lite tåla mod fast jag inte har lust   hihii.


Vad som händer annars i vår stora familj. Skolorna har ju börjat och barnen har sakta kommit i säng i vettig tid. Vilket är ett måste när de går upp tidigt på morgonen. Nästa vecka börjar även barntimman vilket ska bli jätte roligt. Idag har jag tvättat lite och börjat sakta städa bort julen tar ett rum i taget. Man hinner inte med så mycket eftersom det är barnen som vill ha sin tid och djuren. Men för mig gör det inget eftersom jag älskar tomtar och stjärnorna.


Nu ska jag fixa lite mat till barnen vet däremot inte riktigt vad jag ska ha till mat men det bruka komma när man väl kommer till köket.


Ha nu en super skön dag, kjamisar  

Av Rosie-Marie & Harry - 13 januari 2010 20:35

Varför ska andra bestämma hur en familj ska ha det. Det är så mycket diskussioner ang detta att mammor är hemma med sina barn. Själv så tycker jag att var och en förälder gör som de tycker är det bästa för sitt barn. Vi anser att det bästa för våra barn är att får vara hemma och inte vara på dagis. Jag vill ha en bra grund som våra barn står på och för oss är det just att få vara hemma. När de är små som tur är så kan vi ha våra barn hemma får vi har fixat med jobb så att det går. Det har varit mycket som vi har varit tvungna att planera men nu är det klart. Jobbet är inte i starten riktigt än men det börjar snart.


Men åter till mammorna och barnen jag anser inte att det ska finnas kvinnor som ska bestämma vad andra ska göra med sina liv. Jag tycker att de som vill jobba ska själv klart få göra det och de som vill vara hemma ska få göra det. Men det ska inte vara så att någon karriärs kvinna ska tala om för mig vad som är bäst för våra barn. Det är hennes val att vara där hon är tror inte att hon vill att någon ska bestämma vad hon ska göra.

kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 13 januari 2010 19:14

Igår hade jag min kurs i Emmaboda det var verkligen jätte roligt att få träffa dem igen. Och det gick jätte bra på alla sätt och vis de kunde danserna som de inte hade gjort något annat än att dansat under deras uppehåll. Tyvärr så var min dator inte som den skulle vara men som tur var så gick kursen bra ändå. Min man började att tömma min dator i går och håller även på idag så han kan fixa den igen. För den lever lite ett eget liv och jag vill gärna ha lite ordning på den.


Ska snart göra lite kvällsmat till killarna innan de ska i sängen. Just nu är de uppe och leker så jag tänkte att de kunde få göra det en liten stund. Dottern som vakande redan kl,03;30 i dag på morgonen har vi redan lagt hon har varit rätt trött idag. Hon sov bara 1,5timmar vid lunch så det har varit lite gnäll.


Jag ska även besöka er min bloggvänner men eftersom min dator inte är som den ska så vet jag inte när jag hoppar in till er. Det går nämligen rätt trögt när man är ute bland sidorna.


Ha nu en skön dag, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 12 januari 2010 11:47

Idag börjar jag mina kurser i Emmaboda det ska bli så roligt att få träffa mina dansare igen. Ska förbereda lite innan jag snart ska ge mig iväg.


Igår så hade vi ingen ström de höll på med kablarna och jag måste säga att man är ju super glad att man kunde elda i kaminen. För det var avstängt mellan 08,00-12,00 sen hade vi ström 1timme så vid 13,00-15,10 var vi utan igen så man kan ju att det var rätt svalt i resten av huset. Men vi och barnen var i stora rummet och hade det mysigt. Jag gjorde pannkakor när strömmen kom på vid 12,00 det är super bra för barnen här hemma älskar kalla pannkakor. Sen hade vi ju även fika som vi gottade oss med under tiden.


Gjorde även frallor till barnen som du kunde äta tills kvällsmål och här hemma är frallor som jag har bakat super gott och de bara älskar när det är nybakat.


Åter till dagen så har jag inte sovit så där bra vår dotter ville inte somna om när hon hade vaknat. Så hon höll mig vaken halva natten. Så när klockan ringde på morgonen så ville jag inte stiga upp, men som mamma så hade jag inget annat val det var bara att stiga upp och se till att alla barnen vakande som skulle till skolan. Och se till att de fick frukost i sig.


Ha en bra dag, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 10 januari 2010 22:03

 

Sov Gott mina kära bloggvänner  

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 10 januari 2010 16:52

Jag vill säga ett jätte stort GRATTIS till min vän som har väntat så länge med att kunna få barn   som äntligen är väntan över och de ska ha barn i Augusti

 

GRATTIS MIN KÄRA VÄN

Du kommer att bli en bra mamma


Stora kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards