Bearclaw

Alla inlägg under december 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 19 december 2009 20:46

Nu har jag målat båda rummen klara och ryggen har gått av, men vad gör man inte för sina barn. Nu är det resten som skall fixas men som tur är det inte lika jobbigt. Barnen har varit ute och lekt sen på morgonen. Nu väntar de bara att maten skall bli klar sen ska jag och sonen baka lite eftersom vi ska fira vår 9-åring som fyller 10 snart. Och vi bestämde att i morgon är den bästa dagen att fira honom på.

Här får ni lite bilder på mina bilder som jag har ritat och målat.

dotterns rum2   Dotterns rum

dotterns bild   Dotterns rum.

sonens rum2   Sonens rum men de har inte blivit målade än.

sonens rum bild   sonens rum ej i fylld


det kommer mer bilder sen  

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 18 december 2009 20:28

Nu ska jag äta lite god mat och dricka lite kall mjölk till  

Ska även tända ett ljus också det blir mysigare då.

Barnen sitter och titta på teve men de äter pizza.

 

Av Rosie-Marie & Harry - 18 december 2009 15:45

Nu har jag målat delar av dotterns rum. Så min Nacke mår inte så bra ska lova.

Men vad gör man inte för sina barn   

Har precis tagit lite foto men jag visar dem senare.

Nu är figurena som jag ritade färglagda.

Har bara sonens rum kvar att fylla i.


Kjamen  

Av Rosie-Marie & Harry - 18 december 2009 09:07

Då var det fredag och vi har fortfarande snö ute. Barnen var ute nästan hela dagen i går de kom in för att värma sig sen gick de ut igen. Det var verkligen roligt att se dem leka ute så mycket för det var ett tag sen. De har redan planerat vad de ska göra idag när de kommer hem från skolan. Och idag när de slutar skolan så har de jullov det kan vara rätt skönt för dem. Och nu när det är snö ute så kan de vara ute och leka lekar som de inte har gjort innan.


Igår så ritade jag upp figurerna i de minstas rum det blev jätte bra nu ska jag bara fylla i med färg. Och fönsterna ska på plats och taket  men det viktigaste är att fönsterna är där de skall vara taket kan man ju alltid sätta upp sen om vi inte hinner med det. Men matta och golvlister är på plats. Ska måla lite av barnens möbler så det passa in i deras rum. Jag har ju en bild i mitt huvud som jag vill att det ska se ut, och det vill jag gärna utföra också hihi.


Sen har jag allt annat som jag måste se till att få gjort det är en hel del kvar. Måste även åka och handla mat m.m så man slipper åka när man är uppe i allt. Så det få bli nu på förmiddagen som jag ska åka.


Ha en skön dag, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 17 december 2009 16:43

Nu har jag städat köket och det var inget roligt vill jag lova, jag har köksskåp som inte når ända upp till väggen. Så där uppe var det rätt otäckt fast det inte var så länge sen jag städade där. Jag skulle mer än gärna ha skåp som når ända upp då slipper man detta flåtiga otäcka när man städa.


Har även gjort lite lussebullat jag har lovat barnen så nu fick de bullarna. Gjorde bara lite eftersom jag skall baka i helgen. Vår 9-åring blir 10 den 22 december och vi skall fira honom på söndag. Så jag måste fixa lite till de kommer med lite smått och gott.


Sen hoppas jag att vi skall bli klara med barnens rum i morgon så jag kan flytta in dem på lördag. Men det är ju lite som måste fixas innan de kan flytta in. Gubben håller på att lägga in mattan i deras rum. Sen ska vi hämta fönstrena i morgon och lite färg som behövs sen är det bara att fixa.  Jag tycker sådant är så himla roligt och jag gillar att måla.

Tänkte jag skulle måla av en sak som jag tyvärr inte kan säga just nu, , men jag lova jag ska visa er sen. Det ska bli en present.  


Ha det så gott, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 17 december 2009 12:13

Nytt in lägg i Hundarnas Dagbok   


Nospussar på er  

 

Av Rosie-Marie & Harry - 17 december 2009 08:15

Då fick jag min snö till slut och det är så vackert ute och det kom lite snö i går. Det var lika dant när vi var i kyrkan i går så var det så vackert med snön som låg på backen och ljusen som lyste när vi kom. Så nu hoppas jag som sagt att snön skall få ligga kvar i alla fall till jul det blir lite mer jul känsla med snön.


Barnen har åkt till skolan och de var så glada när de vaknade och snön fortfarande låg kvar. De har redan planerat vad de skall göra när de kommer hem. Det super skönt för det var ett tag sen de gjorde det, men nu kan de leka lekar som de inte har lekt vilket gör att allt blir roligare för dem. Man får passa på att leka i snön så länge den varar.


Nu har vi som sagt målat i de minstas rum mattan bar gubben in i går och idag skall han lägga den. Måste fixa fönsterna till rummen också och golv listerna skall sättas på plats. Och jag ska se till att få upp bilderna på väggen. Allt detta hoppas jag att vi skall hinna med idag så jag får lite ordning i resten av huset.


Ha nu en skön morgon och dag, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 16 december 2009 22:31


Nu får ni sova så gott

Kjamen   

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards