Bearclaw

Alla inlägg under december 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 29 december 2009 14:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Rosie-Marie & Harry - 29 december 2009 10:22

Nytt inlägg på Hundarnas Dagbok   

 

Nospussar på er  

Av Rosie-Marie & Harry - 29 december 2009 09:19

Tisdag morgon och det är ingen värme ute när jag steg upp så visade det -7grader ute. Det är lite jobbigt pågrund av att temperaturen går från +3 till minus -10 minus det är ett stort hopp. Men det finns inte någon snö kvar det lilla är i de högarna som är uppskottat.


6-åringen har en kompis hemma 10-åringen hade en kompis hemma här i går det är så skönt att barnen har kompisar. Och här hemma får de gärna vara och leka eftersom vi ändå är hemma. Så det kan bli rätt många barn som är mellan varven men det är bara roligt. Och det blir inte mer att laga mat till eftersom det alltid blir mat över.


Den ena av de stora sönerna är hos en vän, den andra har skulle fortsätta att fixa men den stugan som han har delat. Han ska tilläggs isolera den och sätta upp en vägg där det inte finns någon. Sen är det lite mer som han måste göra för att få delen där han vill ha den. De andra delarna ska till den andra stugan det kommer bli toppen när det blir klart.


Ska även ut och städa lite på tomten men tyvärr så blev ju vårt släp stulet och det andra släpet måste vi byta däck på. Gubben skulle se om han kunde ta med sig det in till stan och fixa ett nytt så vi kan köra med släpet igen. Det har varit så bra eftersom vi har använt det ena släpet att köra sopor och den andra har vi använt till material. Då har vi nämligen fyllt släpet eftersom vi har haft skräp på tomten. Nu får det bli lite annat tänkande eftersom det blir rätt mycket skräp när man bygger.


Ha en bra dag. kjamen  

Av Rosie-Marie & Harry - 28 december 2009 17:06

 

Kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 28 december 2009 15:21
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Rosie-Marie & Harry - 28 december 2009 11:48

Vad skall man säga det känns inte riktigt som vinter men det är så när man bor där vi bor. Det har ju inte alltid varit så men den senaste tiden har det inte varit mycket till vinter. Däremot mycket regn och blask har vi fått och fuktig luft. Vill man ha vinter så får man flytta på sig det är väl bara att inse att så är fallet. Men som jag har sagt innan är jag så tacksam över att vi fick en vit jul.


Nu får man se till att barnen blir underhållna ändå utan att de skall tycka allt är tråkigt att leka. Ska göra lite troll deg som de skall få fixa och måla sen. 2 av pojkarna vill leka med sina kompisar och den näst äldsta ska också iväg till en kompis. Den äldsta han håller på att fixa ute på den gamla stugan för han vill ha sin stuga klar till nyår.


Jag skall hitta bland mitt tvätt berg och gubben skall fortsätta med det han håller på med. Just nu hoppas jag att vi skall bli klara så vi kan börja med något annat.


Ha nu en skön dag, kjamen  

Av Rosie-Marie & Harry - 27 december 2009 17:47

Nytt inlägg i Hundarnas Dagbok   


 

Nospussar på er  

Av Rosie-Marie & Harry - 27 december 2009 12:37

Det är lite bättre väder ute det regnar inte. 10-åringen är och leker med en kompis de andra barnen är uppe och spelar på deras datorer. Dottern ligger och sover och 3-åringen tittar på teve. De stora pojkarna är ute hos sig och plocka ordning i deras stugor.


Själv så skall jag ta i tu med tvätten som har blivit här hemma. Har inte brytt mig om tvätten på några dagar detta innebär att havet med tvätt har blivit stora berg. Så det är bara att ta sig i kragen och göra något åt det för att gnälla hjälper tyvärr inte för tvätt högen minska inte.


Sen skall jag även plocka ordning lite här hemma så det likna ett hem igen hihihi. Gubben skulle ta tag i kontakter och lite annat plock som han inte har hunnit med. Man måste se till att även gubben får lite att göra hihi.


Ha nu en skön dag, kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards