Bearclaw

Alla inlägg under november 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 23 november 2009 08:11

Måndag igen och barnen har ätit frukost och gjort dig redo inför skolan, de minsta sitter och titta på film. Även de barn som väntar på bussen sitter och varva ner lite framför teven.


Vi ska köra 16-åringen till skolan så även han har gjort sig klar.

17-åringne har kört med sin moped till skolan tyvärr så har 16-åringens moped gått sönder och vi har inte fått något svar än. Ska höra med dem idag vad som händer ska skriva in han på körskolan ska bara ringa runt och se vilken körskolan som erbjuder det bästa alternativet.


De jobbades lite här hemma i helgen och sonens stuga blev nästan klar. Han fick upp tapeterna och målade, ska hjälpa han även med att lägga i hans matta. Och hans store bror skulle hjälpa honom med att bära ut hans möbler. Men han har gjort ett toppen jobb han hade även hjälp av hans kompis och hans pappa hjälpte även honom.


Idag ska vi fixa lite som vanligt så det blir som sagt klart här hemma.


Ha nu en skön dag och va rädda om er, kjamisar

ANNONS
Av Rosie-Marie & Harry - 22 november 2009 15:13

I det mörka och gråa vill jag ge er lite av kärleken

 

Och en elefant med hjärtan är ju toppen dåSkrattande

Kjamisar

ANNONS
Av Rosie-Marie & Harry - 22 november 2009 12:14

Ja ännu en natt utan någon reda med min sömn dottern har hostat och mått dåligt. Hon och jag har legat ännu en natt i soffan eftersom jag ville inte att 2-åringen skulle vakna. För det var nämligen så att varje gång hon hostade så gjorde det ont så hon bara skrek. Vid 04,30 kunde jag lägg henne i sin egen säng och naturligtvis så kom 2-åringen. Och gubben ja han har det bra han hihi.


Idag så ska sonen tapetsera sin stuga och göra det klart, så kan han börja att flytta in där i kväll. Vi kommer att hjälpa honom eftersom han har hjälpt oss. Ska även plocka bort lite skit ifrån stora rummet igen eftersom jag har lagt in lite saker där igen. Måste ha det klart till helgen så man kan börja tänka på något annat.


Tyvärr så är inte vädret det bästa men det är ingen mening att gnälla för det hjälper inte än då. Och man är ju även rätt trött men det är bara att se till att det händer lite idag.


Ha det gott och va rädda om er, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 21 november 2009 16:16

Idag har det varit fint väder ute barnen har varit ute till och från hela dagen ihop men gubben. De största grabbarna är också och jobba. Själv känner jag mig seg har inte fått sova med någon reda 3nätter. Vår lilla tjej mår inte så bra hon har feber och är förkyld detta har gjort att hon har varit vaken om nätterna på grund av sin hosta. Så man tycker att man har gått som en snigel men det har jag säkert inte gjort men det känns så.


Håller på med maten de minsta är inne nu och leker eller vad man kan säga att de gör. Gubben och de stora är ute och fixar lite. Hoppas att kunna tömma sonens stuga i morgon så det kan bli lite klart här hemma. Vet inte om jag ska göra någon efterrätt kan har bakat en kaka som de har fått fika på, så jag vet inte hur jag skall göra.


Ska inte göra så mycket nu får ta det lite lugnt eftersom man är trött. Ska ta tag i barnen innan de river vårt sovrum.


Sköt om er, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 21 november 2009 11:52

Nytt inlägg i Hundarnas Dagbok Skrattande


NospussarTungan ute

 

Av Rosie-Marie & Harry - 21 november 2009 10:06

Lite svar till Mia:

Det är helt okej att både fråga mig ang Gaby.

Det är inte det som jag blir så arg på.

Men just nu sitter vi här hemma med en annan hund som är rätt sjuk, och på vår hunddagbok så frågar man inget annat än.


Varför jag inte har skrivit något om Gaby. För jag har även skrivit att hon är under utredning och när allt är klart så kommer info. Har även skrivit att Gaby mår bra och att hon är hemma hos oss. Om man nu har följt Gabys inlägg så vet man detta.


När man sitter orolig för att ens djur mår dåligt och detta skrev jag i hundarnas dagbok att vi är oroliga om vår andra hund. Då tycker jag att det är ren respektlöshet och hjärtlöst att göra just så.

Och toppen på detta is berg är att jag också vet vem som undrar: 


Jag är allt annat än en elak person, men när man inte ens kan tala om vem man är eller vad man kommer ifrån så tycker jag att man skall tänka efter lite vad man skriver. Vet inte hur andra har det med sina djur men för oss betyder dem mycket och vi gör allt för dem.


Och när jag är inne på någon blogg som jag aldrig har varit på innan så skriver jag alltid vem jag är. För det sitter faktiskt en person bakom denna blogg. Vilket jag har förstått att det är många som inte förstår. Det är även helt okej att läsa utan att lämna ett spår också, men jag tycker faktiskt att man kan tala om vem man är. Det är så många personer som råkar ila ut för att de tror att de är hemliga men det är man inte.

Det är så att allt går att spåra om man inte tro detta så är man rätt dum.

Och här har det hänt så mycket och jag är så trött på att folk som jag anser är fega när man vill lämna ett kommentar, men vill inte säga vem man är.


Det är även okej om man inte tycker som jag men detta är min blogg och jag anser det. Om ni andra inte vill ha ett namn det är upp till er. Men jag är trött på anonyma personer.


Vi lär våra barn kan ni inte stå för det ni säger eller tycker ska ni inte heller säga eller tycka något.


Ha det gott, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 20 november 2009 13:54

Det är så att jag vet att du även läser denna bloggen.

Det är helt okej om man nu är så feg att man inte ens våga stå med sitt namn.

Men en sak är säkert att om nyfikna människor är inget som jag är intresserade av. Om du tycker man är tuff när man går in och skriver som du. Att du undrar när jag ska tala om vad som hände våran Gaby. När vi sitter i vårt hem med en annan hund som inte mår bra.

Själv tycker jag att det är både hjärtlös och respektlöst att göra så. Och att man sen inte kan skriva sitt namn m.m Nej du kan hålla dig borta från mina bloggar och säger bara det växupp och är du så nyfiken kan du skriva ditt namn m.m För det är sådana som du som sabba för andra med sin feghet.


Har du otur så kanske jag till och med lösenskydda jag den informationen när den kommer.

Vill du något så kan du säga vem du är, man blir bara så trött på dig (för jag vet nog vem du är).


Håll dig borta!!!

Av Rosie-Marie & Harry - 20 november 2009 09:21

Nytt in lägg i Hundarnas Dagbok  Skrattande


NospussarTungan ute

 

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bearclaw med Blogkeen
Följ Bearclaw med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se