Bearclaw

Direktlänk till inlägg 7 november 2009

Varför tror ofta .....

Av Rosie-Marie & Harry - 7 november 2009 19:49

Ja det här med killar och tjejer. Blir rätt ledsen när jag hör ungdomar prata om just tjejer te.x Det var nämligen så att en höll på bli pappa men tjejen valde att ta bort barnet. Då säger killen att hon sa ju att hon skyddade sig… Detta gör mig förbannad ska ni veta vi lever i 2009 och inte på 1800 talet. Det är lika mycket killen skyldighet att se till att han inte blir pappa som tjejens. Vill man inte ha barn då skyddar man sig och det spelar ingen roll om man är kille eller tjej. Det finns ju inte bara barn man ska oroa sig för det finns ju sjukdomar man kan få när man har sex, och även detta skall man skydda sig mot.  Nej både killar och tjejer ta ert ansvar är ni stora nog att ni kan ha sex så kan ni även ta ansvar för det ni gör.


För det är inte alltid så lätt för en tjej om det skulle just bli ett barn att göra abort. Det är många känslor som är med i en sådan sak.

Många killar tycket att det är väl inget, då säger jag bara det skulle ni ha tänkt på innan ni hade sex.

För tjejen i detta läget bestämmer själv om det ska bli barn eller ej. Vilket många kanske tycker är fel, men det gör inte jag för det är tjejen som ska bära detta barn och ta den stora risken att föda fram det. Och hade man skyddats sig så hade det inte hänt.

Jag pratade med våra barn om detta och jag säger det till våra stora killar att det är även ert ansvar att skydda sig om man anser sig vara stor nog att ha sex.


kjamen

 
 
Sussi

Sussi

8 november 2009 00:42

Håller med dig!! Det är helt klart bådas sak att se till att skydda sig! Nuförtiden används nästan abort som ett preventinmedel vilket är helt galet..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

9 november 2009 13:14

Det lättaste sättet för att få sina söner och deras killkompisar att använda skydd är att helt enkelt visa dem hur mycket pengar som de kommer att få betala i underhåll till ett barn under barnets uppväxt. För oftast så bryr de sig inte om sjukdomar mm, för de går ju att bota. Nääe, rena siffror bruka få de flesta killar att vakna till liv.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards