Bearclaw

Alla inlägg under augusti 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 8 augusti 2009 09:33

SOlen lyser över Ronneby vilket är både bra och dåligt vi har hundutställning i stan. Och tyvärr så finns det hundägare som lämna sina hundar i bilen. Har varit med och jobbat på denna utställning för några årsen och jag vet inte hur många bilar där det satt hundar i och de mådde inte så bra pågrund av värmen. Så jag ber er lämna inga barn coh hundar i bilen när det är varmt det är farligt. Ska åka ner nu till utställningen för att titta lite ta med mig kameran och ta lite bilder som ni får se senare.

Här kommer bilder på vår lilla energi knippa Senyaya


Här ligger hon och vaka över barnen som badar.

Sen vill man ju veta vem som går in och ut igenom dörren:)

Måste hinna fatt katten.


ha en underbar lördag, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 7 augusti 2009 14:05

Ja då var det fredag och solen både lyser och värmer vad man skall tycka och känna är helt underbart sommaren har kommit hurra! hurra!

Nog om detta igår var vädret toppen så jag passade på att träna mina delfiner på lite konster. Det bästa är att de kunde träna med sig själva.

Fundera lite på en turné  men då får jag träna lite mer med dem först.

Här kommer lite bilder på våra delfiner.

Här ser ni dem innan de skall börja showa.

Här är det ring träning fundera att ha den tänd.

Här blev det lite mer i vattnet men lite träning skall det nog blir bra.


Ni får ha en helt underbar fredag och jag hoppas solen skiner i hela Sverige


Ha det så gott, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 6 augusti 2009 08:44

Solen skiner även idag och det är ju toppen då kanske jag får undan min tvätt. Bålgetingarna är borta från trädet så nu är det bara att tvätta. Men vi upptäckte dem på ett annat ställe så nu kommer de i morgon och spruta så de går väck även där.

I helgen så är det hundutställning i vår lilla stad tyvärr så har vi inga hundar som vi skall ställa ut. De ser inte så bra ut så de får vänta men vi har anmällt dem till Öland. Då hoppas jag att de ser bättre ut man vill ju inte ställa ut sina hundar när man vet att de inte går bra för dem. Men vi skall åka ner och titta på dem som tävla, och heja på vår väns hundar.


Ni får ha en skön dag, kjamisar 

Av Rosie-Marie & Harry - 5 augusti 2009 14:45

Som ni har förstått har vi haft det lite jobbigt här hemma.

Vår kära tik Gaby blev jätte sjuk och det har varit mycket nära att hon inte skulle klara sig. Och för oss är det en familjemedlem så det har tagit oss mycket hårt. Som det ser ut idag så är det mycket bättre med henne och det går framåt i stället för bakåt vilket glädjer oss jätte mycket. Sen har vi det här med våra köra valpar, eftersom Gaby inte kunde ta hand om sina valpar eftersom hon har varit så sjuk.


Detta gjorde att vi fick ta en foster mamma till dem så de kan få den kärlek som en mamma bara kan ge. Så denna underbara Tea på Ekoxnes kennel tar hand om våra valpar. Och när vi kom hem till dem så tog hon hand om dem på en enda gång. Tea är en toppen tik och hon ger valparna den omsorg de behöver.  Uzzo blev också glad över att få lite kompisar och de har så roligt ihop, men de äter alla 3 så det knakar. Jag hoppas jag kan visa lite mer bilder på valparna här fram över. Valparna kommer att vara hos Tea ett tag eftersom att Gaby inte kan ta hand om dem.


Gaby ligger idag på djursjukhuset och blir väl om hände tagen där, och vi vill att hon skall känna sig stark innan hon kommer hem. Och då vill vi ju inte oroa henne med att få hand om hennes valpar.

Det var lite som har hänt och varför vi har varit hängiga, för oss är detta jobbigt och för våra barn som har hundarna mycket hos sig så har deras känslor varit rätt jobbiga att tackla. Detta har gjort att vi alla rent känslomässigt har haft det så jobbigt eftersom vi vuxna har ju inte vetat vad vi skall känna sen barnens känslor på detta. Nej detta har inte varit en rolig resa. Men nu vet ni hur läget har varit.


Ha det så gott och va rädda om er, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 5 augusti 2009 08:50

Idag skiner solen här och man blir piggare av att få se den. Man får väl fortsätta att med min städning hann ju inte klart med min dammning. Kan inte göra allt på en enda gång får jag tål inte detta damm, så min näsa klia och rinner. Ibland kan det vara riktigt jobbigt men man måste städa för det gör sig inte själv:)

Ska även vara ute så lilltösen kan vara ute lite barnen vaknar här hemma sen går de ut, skulle de få så hade de varit ute redan runt 06.00 men då tycker jag att de kan ta det lite lugnt. 

Här kommer lite bilder på en cool kille:)

4-åringen som ville att jag skulle ta lite coola bilder på honom.

Var även tvungen att ta bild på honom när han kör fyrhjuling.


Ha en kanon dag och var rädda om er, stora kjamen 

Av Rosie-Marie & Harry - 4 augusti 2009 21:18

När man ser ett barns leende så kanman inget annat än att bli glad.

Vår lilla tjej sitter här i sin vagn och är medveten att hon blir fottad. Och då var hon bara tvungen att le lite.

 

Ha en underbar kväll, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 4 augusti 2009 11:35

Idag är inte solen framme och enligt vädret så kommer den inte fram heller, men man kan ju alltid hoppas.

Idag står städning på menyn har precis dammat av tv-rummet och det var rätt dammigt fast vi knappt har varit inne. Kan inte förstår var det kommer ifrån men det är ju bara att städa ochse glad ut:)

Hoppas även att min tvätt blir torr så jag kan fortsätta att tvätta. 


Sen blir det även en stor rörning på tomten även där förstår jag inte vart allt skit kommer ifrån. Lika dant med dessa leksaker nu har jag fixat en jätte sandlåda till barnen men tror inte att de leker där inte. Här fixar man och dona för att barnen skall ha roligt men när det börjar bli så de kan leka är det inte lika roligt.


Ni får ha en skön dag och ta vara på er, kjamisar

Av Rosie-Marie & Harry - 3 augusti 2009 10:27

Måndag och solen skiner med sin frånvaro barnen är ute och leker, 9-åringen är hos en vän även 15-åringen är iväg. 17-åringen kom precis in och kände sig lite seg han hade en kompis hos sig så det blev sent i natt innan han kom i säng. Men man skall vara glad att han är uppe(ler).


Vår lilla dotter börja bli lite trött hon går omkring med sin snuttefilt och tummen i munnen. Lite roligt med henne är att hon bara använder tummen när hon har sin snuttefilt.


Blev lite trött i går när jag hängde upp tvätten när jag såg ett stort bålgetingbo i trädet där jag har mina tvättlinor. De gillade inte när jag var där med tvätten så jag fick hänga upp den lite längre bort på linan. Detta gjorde så att jag inte kunde tvätta som jag ville har nämligen lite tvätt som behövs tvättas. De stora killarna har städat sina rum så de kom med en hel hög tvätt, sen har vi tvätten som är inne så det blev en del. Men tack vare dessa getingar så kunde jag inte hänga upp tvätten. Harry sprutade gift i boet så idag vet jag inte om det har fungerat han har inte varit och tittat än.

Hur det är annars så är det fortfarande berg och dalbanan men det blir väl bättre får man hoppas.


Vill tacka min kära vän att hon har stått ut med mig och min familj det har varit helt toppen att få umgås med henne och hennes man. Barnen gillar dem så mycket och gör inget annat än att prata om dem. Så Tusen Tack för Att du Finns i Vårt Liv!


Ni får ha det så gott och va rädda om er man är ju aldrig lovad en morgon dag, stora kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards