Bearclaw

Alla inlägg under augusti 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 23 augusti 2009 22:25

Då var det redan söndags kväll barnen ligger redan i sina sängar. Även tonåringarna har gått och lagt sig.

Hundarna ja de sover väl bit vis valparna är i full gång att leka i köket och hundrummet. Fabian ligger i hallen han gillar att ligga där ute. han vill ha koll så att ingen kommer in. Senyaya hon ligger i sin säng under teven och Goliat ligger brevid Senyaya.

Tyvärr så är inte Gaby hemma än, men hoppas på svar denna veckan som kommer.

Min man har åkt iväg en runda och jag passade på att sätta mig vid datorn.



Idag har vi tagit lite nya bilder på valparna tog ut dem på ängen och det gillade dem.De sprang och busade bland buskarna och det höga gräset. Vädret har ju varit toppen.

Ponti:

Saga:


Blir mer bilder i morgon:) Ponti kommer att åka hem till sin nya familj i morgon. Det ska verkligen bli trevligt att få träffa dem igen.


Nu får ni ha det så gott och va rädda om er nu, kjamisar

Av Rosie-Marie & Harry - 22 augusti 2009 10:43

Då var det lördag och solen skiner barnen är ute och leker, och jag sitter här vid datorn. Ska på möte idag hoppas det blir ett bra möte:)


Blir så full i skratt: Vaknade vid 06.30 och som vanligt så tar jag upp dottern fixa välling till både henne och 2-åringen. Gick även in och väckte min man tyckte att han också kunde komma upp och hjälpa till med allt som skulle göras. Jag började med att torrmoppa golvet från allt grus sen torkade jag golvet både inne i tv-rummet och köket. Släppte ut valparna och gjoprde rent även i hundrummet. Fixade maten till alla hundarna. kopplade på kaffet, gick på toa kom ner igen.

Fick väcka min kära man igen då hade det gått 1timme sen jag väckte honom första gången, hans svar blev oj trodde bara att det hade gått 10min. Ja som ni ser har vi långa 10min här nere. Han kom upp.


Jag gjorde även välling till 4-åringen min man tog ut de vuxna hundarna på en lite sväng. Han satte sig med barnen inne i tv-rummet och jag bjöd honom på lite kaffe satte mig. Sen undrade han om han kunde duscha och det var okej. Jag gick upp rensade kattlådan gav katterna mat och rent vatten, gick ner igen och fyllde upp skålen med lite blötmat till dem. gick upp igen och gav dem maten. 2-åringen satte sig på pottan så jag var tvungen att hjälpa honom, Sen hade valparna kissat på golvet så det var bara att torka upp igen. När min man väl kom ut från duschen så kunde jag få göra mig i ordning.

Han fixade frukost till barnen så de åt när jag kom ner. Jag gav hundarna maten gjorde mig i ordning gav dottern sin medicin och barnen plockade undan efter sig. Sen gick de ut. Jag la dottern i sin säng och satte mig ner och tog mig en kopp kaffe och skrev lite.


Ja som ni ser så är vi kvinnor riktiga super kvinnor eller:)???

Men jag älskar min man fast jag hinner med mer än han.


Ha det så gott och va rädda om er, kjamen


Av Rosie-Marie & Harry - 21 augusti 2009 08:12

Jag vill börja med att TACKA ALLA som har varit så snälla och lämnat så uppmuntrande kommentarer när tiderna kännes som jobbigaste SÅ TACK SNÄLLA FÖR ATT NI VISA ATT DET FINNS BRA MÄNNISKOR.    


Sen har jag också glömt att tala om att häromdagen så fick jag en ängel en vän som tyckte jag skulle behöva en som tog hand om mig. Jag var tvungen att hänga upp den på väggen ovanför min säng.  SÅ Tack för min beskyddare:


Idag skall våra valpar till veterinären för besiktning ska ta lite foto på dem så ni får se. Men det kommer jag göra senare har inte riktigt den tiden just nu. Ville bara hoppa in och skriva någon rad innan jag dra igång med det jag måste göra.


Jag hoppas ni får en toppen dag vare sig ni är lediga eller jobba, ha det nu så gott, kjamen   

Av Rosie-Marie & Harry - 20 augusti 2009 09:53

Nu känns det mycket konstigt sitter vid bordet och barnen äter frukost, men det är bara 3barn som är hemma. Idag har även vår 6-åringn blivit stor och går sin första dag i skolan tycker inte det var länge sen han var liten. Ha man kan inget annat än säga att tiden går lite för fort Man vill göra så mycket mer, fast då skulle man behöva mer timmar per dygn. Däremot så kan jag lämna saker till en annan dag det kunde jag inte innan, men jag tycker livet är för kort att inte göra visa saker.


Snart ska ju Ponti flytta till sin familj så i morgon bär det var till veterinären för undersökning m.m Det ska verkligen bli jätte roligt att få följa Ponti och Saga och se hur dana hundar de blir. Det är ju som med sina barn och barnbarn men vill ju vara med och se. Men Pontis ägare har lovat att skicka bilder och vi kommer att ha kontakt med varandra vilket är jätte trevligt. För de är som sagt helt underbara människor med ett stort hjärta. Och det är verkligen en ära att få lära känna dem.


Senyaya tar sitt stora ansvar för valparna hon behandla dem som sina egna och skydda dem och vårda dem. Ja det är riktigt roligt och se ur hon har ändrat inställning till valparna på en sådan kort tid. Så de får mycket kärlek och omvårdnad av henne. Goliat och Fabian ja de vet nog inte riktigt vad de ska tycka om dem. De låter konstigt och bits ja de vill nog mer hålla sig undan men de är snälla mot dem. Vi har gjort en hage på altanen till valparna så de kan springa ut och in. Vilket vi tycker är bra för där ute sen är hanarna i rastgården vi har nämligen den i samband med vår altan så hundarna är med oss hela tiden. För oss är det viktigt att våra hundar är ihop med oss och barnen eftersom vi är en familj.

 

Fick denna vackra blomma av min goa vän hon kom med den för hon tyckte att jag skulle behövas muntras upp: Så TUSEN TACK för en mycket fin blomma.


Ha det gott och sköt om er, kjamisar

Av Rosie-Marie & Harry - 19 augusti 2009 07:38

Då var nästan som vanligt här hemma barnen börjar nämligen skolan idag alla utom 6-åringen han börjar inte fören i morgon. Och det gillar han inte för vill börja nu helst innan sommarlovet. Tonåringarna ja de skulle nog vilja ha ett längre sommarlov. Men själv tycker jag att det ska bli skönt att komma in i rutinerna i igen och barnen kommer i säng i tid om kvällarna. För vi har lite svårt att vara hårda när man vet att de är lediga och hur man än har gjort det så har det blivit sena kvällar. Men nu blir det nästan som vanligt vi har blivit en mindre hemma om dagarna och tyvärr så verka det inte bli någon kyrkansbarntimma på tisdagarna de drar in på allt tyvärr. Men torsdagarna få i alla fall 4-åringen åka tid vilket  han behöver.


Våra valpar de springer runt i hela köket ihop med Senyaya och tycker bara att livet är toppen. Hanarna får vara ute i hundgården som de trivs i de älskar att vara ute så där ligger de och kolla in läget vad alla gör runt omkring. Måste även säga att vår kära valp ägare är för go hon skrev in i blogg kommentar från Polen. Jag förstår att du längtar efter din/eran hund(ler), vi ser fram emot att träffa er igen.


Det var lite om det åter kommer senare om lite ditt och datt.

Ha det så gott och sköt om er och glöm inte bort att bjuda på ett leende då får du ett tillbaka, kjamisar.

Av Rosie-Marie & Harry - 18 augusti 2009 09:20

Ja som alla vet så går tiden för fort snart flytta Ponti till sin nya familj och det ska verkligen bli så roligt att få lämna över honom. Trodde först att det skulle bli svårt men det är det inte. Han kommer hamna i en helt underbar familj och kommer bli så älskad och den glädjen som de visade när vi träffades går inte att betalas i pengar. Ska ta lite fina bilder på dem så ni får se lite mer av dem båda innan Ponti åker hem till sig. Saga kommer att stanna kvar hos oss vilket vi är jätte glada för. De är 2valpar som är pigga och lekfulla ja så som valpar ska vara. Däremot är de inga små valpar Ponti vägde vi förra veckan och då vägde han ca 7600gr och Saga 6500gr och de bara älska mat. Men vi ska väga dem igen denna veckan. Sen ska de på veterinär besök  i slutet ja det är som att gå på undersökning med barnen(ler).


Vi vet inte så mycket mer om vår kära Gaby utan att det är som innan men under kontroll. Nu hoppas vi verkligen att vi ska få veta mer om henne denna veckan det är ju så jobbigt att bara gå och vänta. Men så länge man inte ger upp hoppet så går allt som tur väl är.

Senyaya tar hand om valparna och njuter av dem men det gjorde hon inte innan då tyckte hon att de var rätt konstiga saker. Men som sagt det gör hon inte nu tror hon är lite mallig när hon går runt och kolla dem. Sen är det ju inte fel att få lite extra mat får även Yaya gillar mat.


Det var lite om det hoppas ni får en skön dag och va rädda om er, stora kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 18 augusti 2009 09:04

Vädret verka blir bra idag med. Har varit uppe halva natten pågrund av vår lilla dotter hon har haft 40graders feber. Och då har jag svårt att sova eftersom jag ligger och vaka på henne. Vi har tagit lite prover på henne eftersom vi misstänker allergi. Så mannen i huset ringde till doktorn och det är ca 3v sen vi tog dessa prover. Och svaret som min fick gjorde han inte gladare precis proverna bland annat det de tog i kisset visade att hon har urininfektion och vi har inget vetat. Man kan undra hur elaka vi har varit eftersom det verka aldrig ta slut med saker och ting här hemma.


Men det är bara att spotta i näven och ta tag i allt som är och vi har börjat att rensa ut ska bland annat prata med vår advokat i veckan. Det ska bli roligt och höra vad han har att säga om allt. Och jag hoppas verkligen att mitt fall kan även hjälpa någon annan som har råkat ila ut. Själv är jag så glad att jag har våra barn för utan dem så hade jag nog varit riktigt knäckt men nu är det tredje gången som jag blir så arg, och det är rätt lite eftersom jag runt 40 idag. Har rätt lång stubin men det var som en bekant sa till mig. Du Rosie du är en super snäll människa men du jag skulle aldrig vilja vara din ovän, eftersom du blir som fan själv. Men då har det gått rätt lång tid som folk har kunnat jävlas med mig eller min familj.


Kjamisar

Av Rosie-Marie & Harry - 17 augusti 2009 05:12

Inlägget som jag skrev i går handlar inte om hundfolk. Jag har skrivit en gång förut att det finns skit och smutskastning även i andra föreningar. Men denna gång handlade inte om hundfolket var bara tvungen att försvara det. Utan detta handlade om en annan fritisaktivitet.



Och det är ju så en fritidsaktivitet ska det vara också där skall man komma och ha roligt dela samma intresse med andra människor som tycker att det är lika roligt. Men tyvärr så blir det alltid skit när folk blanda in andras eller deras egna privata saker i det. Jag har alltid lärt mig sen liten att privat är en sak och förening en annan. Det som är lite trist är att det finns de som inte riktigt förstår detta.


Det som är ledsamt är att jag är en sådan person så gillar jag att göra det jag gör så bjuder jag till mycket. Så jag har bakat köpt saker m.m med detta vill jag inte att folk säga å vad du är bäst. Å nej det vill jag inte men lite mer respekt än så att folk inte kasta ryktes spridning om en det tycker faktiskt jag förtjäna.

Och som sagt tro inte att jag inte kan göra fel för det kan jag man är ju mänsklig.

Men däremot så struntar jag vad andra gör de för göra som de vill.

Om det då inte handla om misshandel i alla dess former dessa personer försvara jag inte eller de som är så elaka och sprider sitt skit om andra.



Nej jag är en person som inte gillar att bråka utan jag vill leva mitt liv ihop med min familj. Se till att de får allt de behöver. Jag har varit med om så mycket i mitt unga liv har fått kommit på fötter så många gånger. Så det jag vill ha är lite lugn och ro ihop med min familj. Sen tycker jag om att göra visa saker utanför min familj och det tycker jag att jag försöker göra hel hjärtat.

Men tydligen så var inte det så utan man tycks ha rätt att sitta och smutskasta en person ang rykten. Har även lärt mig att man skall vara mycket försiktig över man säger till andra. Och det finns lagar som skyddar en och som säger vad man får göra och säga.

Nej jag har varit med om alldeles för mycket och skulle jag skriva om det så skulle det bli en riktigt tjockbok. Jag tycker faktiskt att livet är för kort för att man skall vara så elaka mot varandra.

Utan har man samma intresse så hjälps man åt och gör det så roligt man kan ihop.



För det är faktiskt så att delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg.

Och det är ju så mycket roligare än att bråka och vara elaka mot andra och varandra. Jag hoppas verkligen att detta blir bland det sista jag skriver om elakheter.


Men denna gång var tvungen att försvara hundfolket för de är inte inblandade i detta.



Ha det så gott och ta vara på er bryr er om varandra, stora kjamen Rosie..

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards