Bearclaw

Direktlänk till inlägg 5 juli 2009

Det åskade som bara den igår.

Av Rosie-Marie & Harry - 5 juli 2009 12:55

Igår eftermiddag kom det åskväder som inte var av denna värld regnen slog ner i backen och åskan den kom rätt tätt. Som tur är så är ingen av barnen här hemma rädda för åskan men däremot har man talat om att det inte är och leka med och det är farligt. Men jag vill inte ha barn som skriker och gråter för att de är så rädda. Så höll det på till midnatt det bara öste ner vi hade stora vatten pölar på tomten av allt regn som hade kommit. Man klagade på att det var så varmt ute nu tycker jag att det är rätt tråkigt att det fortfarande regnar ute. Fast de har lovat bättre väder framåt eftermiddagen om man skall tro på detta.


Barnen har det varit fullt ös på sedan 06.30 sen har man varit uppe lite då och då i natt både för att se att valparna och Gaby hade det bra och vaknat av regnet. Men det är tur att man är en som orka med detta min man hade varit slut redan och det var han visst och sant i går. Men killar har inte samma tålamod eller ork att inte få sova så många timmar åt gången. Tycker det är bra att vi är olika för det är vi verkligen.


Man prata om jämställdhet det tycker jag att man skall ha om både en man och kvinna har tex samma jobb och mannen får mer lön helt fel!! Däremot så kan vi inte riktigt göra samma saker eftersom en kille är byggd på ett sätt och vi kvinnor på ett annat. Och tyvärr så finns det jobb som inte vi kvinnor kan jobba på grund av styrka och det är inte fel tvärtom vi kvinnor kan ju föda barn och de kan inte männen. Jag tror lite på när vi har kommit så långt att vi förstår att vi är olika och inte kan lika saker så blir det jämställdhet ännu mera. För tror inte att jag inte tycker att vi kvinnor skall få mäns jobb eller vad man skall kalla dem för det är helt okej. Det jag tycker är viktigt är att vi förstår att vi är olika och det är ju bra.

HA EN SKÖN SÖNDAG, KJAMEN

  

 
 
Gunilla

Gunilla

5 juli 2009 16:32

Jasså ni har fått ett sådant åskväder som vi hade i torsdags. Regnet stod som spön i backen och åskan kom tätt,och vattenpölar. Vi har mulet idag men rätt skönt ändå, det är bara början på juli det måste bli bättre. Man är egentligen inte nöjd man klagar på allt tror jag.
Ja det där med jämnställdhet är en intressant fråga egentligen. Det ska börjas redan på förskolan, pojkar och flickor ska behandlas lika. Det fungerar inte i längden.
Det finns en bra bok om detta men just nu minns jag iunte titeln,men om du vill kan jag ta och kolla, vi skulle läsa den på jobbet. Om könsroller mm.
Nu har jag skrivit så mycket så du får ha det så bra. Må så gott, Gunilla.

http://gunibirgit.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

5 juli 2009 22:07

Ja, det vore verkligen jobbigt om du skulle ha haft rädda barn när åskan går. Hur går det med vovvarna? Är dom åskrädda?
Doris är som tur var inte alls så rädd och det underlättar väldigt mycket!

Här hade vi växlande molnighet idag och ca 20 grader..

Ha en fin kväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Gunilla

Gunilla

6 juli 2009 11:51

Okey, jag ska bläddra i min pärm så ska jag nog hitta namnet på boken, ha en bra dag, Gunilla.

http://gunibirgit.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosie-Marie & Harry - 8 mars 2013 12:45

Today I am really happy. Has been in a meeting with my big son, when all parties had been talking about what they had on his heart, it felt okay. Got up everything I had in my heart and came up with very positive results feels so good. Think even my ...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 februari 2013 09:27

Good morning all the wonderful people    Have been awake for a while now, drinking my coffe. Like every day*s schedule full of things to do    The kids are in school now, all my dogs have been out and wait for their food. Will soon go to the d...

Av Rosie-Marie & Harry - 6 oktober 2011 21:40


    A little what my company does, carwrapping as in the picture. :)) Huggies Lite vad mitt företag gör, folierar bilen som är på bilden :)) Kjamen   ...

Av Rosie-Marie & Harry - 14 juli 2011 20:50

  Our smallest girl // Vår minsta tjej     big sister // stora syster       Huggies // Kjamisar ...

Av Rosie-Marie & Harry - 4 april 2011 13:54

It has been busy with sick children and puppies. I have not had time to blog unfortunately you would like to catch as much but that is what it is. Our smallest little girl is 5 months already and she has really started to want to look around some mor...

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards