Bearclaw

Alla inlägg under juni 2009

Av Rosie-Marie & Harry - 6 juni 2009 11:12

Då var det här med vädret igen det vill ta mig katten inte bestämma sig om det skall vara sol eller molningt man blir bara så trött. Sitter just nu och väntar på att smöret skall tina lite ska nämligen baka tårta. Min mamma och henns gubbe kommer för att fira lilldottern idag. Tror även att mellansystern och svärsonen skulle komma ut en sväng. Men det är om hon inte själv åker till B.B för nu börjar det blir lite mer än innan, så varje gång telefonen ringer så tror man att de är hon. :)


Gaby har gått i 6veckor nu och hon börjar bli stor men hon fattar inte riktigt att hon inte är så nätt som hon har varit. Hon är så rolig för hon går efter mig hela tiden och ser hon inte mig så gnäller hon. Men hon får hjälp utav Senyaya för hon är nästan likadan vill inte heller släppa mig ur sikte. De är för goa dessa djur som man har. Hundrummet har vi målat väggarna Harry fixade för min tid fanns inte där. Men jag tänkte jag skulle måla något motiv på den bruna väggen. När flickorna var små så målade jag disnyfigurer på deras vägger. Har alltid målat men nu var det rätt länge sen jag målade, så jag testade att måla sjöjungfrun och det blev rätt bra. Fast alla andra sa att den var jätte bra.


Här får ni njuta av vår kära Gaby som sagt är parad med Emil från Ekoxens kennel. Valparna väntar komma i v26.

mer info får ni gå in på hemsidan www.bearclaw.se  

 Gabriella

 Emil


Själv tror jag att dessa vackra hundar får fina valpar ihop:)

Ha det gått mina vänner och var rädda om er, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 5 juni 2009 11:11

 En mycket  god vän ringde och sa att katten hade fått kattungar, vilket vi skulle ha en av dem. Barnen blev  jätte glada eftersom den katten ungen vi skulle ha från början var sjuk.Och det är ju lätt dag att minnas när de föddes på eftersom det var på dotterns dag.

 

Äldsta sonen kom hem med ett bord som han hade gjort i skolan (han går på hantverkslinjen) och frågade om vi villa ha det inne hos oss. Vilket jag blev jätte glad över det är ju så roligt att ha något som sina barn har gjort och det är super fint.

Han har inte gjort stolarna men bordet är han som har gjort. De stod på en utsällning i skolan innan han fick ta hem det.:) Stolarna får han göra till hösten.



Lagad sen mat till barnen och oss det blev mat som gick snabbt eftersom alla var hungriga. Men när den väl var klar s åt vi. Gjorde sen ordning de minsta barnen för sängen dottern var helt slut hon ville inget men det tog inte länge fören hon somnade. De andra barnen kom in och tittade på film ihop med deras storebror som ändå skulle passa dem. Vi skulle nämligen titta på kattungen.



Vi åkte till våra kära vänner som hade kattungarna tog med oss lite fika. Kattungarna var så söta visste vilken kattunge som man ville ha Harry valde en men jag gillade även den andra. Men det kanske bli 2st eller bara 1 man får se. Men sen blev det fika och kaffe och mycket prat om allt möjligt som vanligt när vi träffas. Så tusen tack för at vi fick komma och titta och ett mycket trevligt sällskap.

Ha det got mina vänner,kjamen

 

Av Rosie-Marie & Harry - 5 juni 2009 11:08

Igår så rann tiden lilltösen fyllde år fick även besök av en vän jag bjöd henne på frallor som jag hade bakat. Här hemma så är det mammas frallor som är bäst och jag bakar gärna till dem men det är inte alltid man hinner på morgonen.

De blev lite stora men barnen älskade dem:)


Vännen stannade en stund och vi pratade lite skit, även den äldsta dottern kom med en present till sin lilla syster. Hon fick en fin solhatt och en keps dottern sa att solhatten var till fin och kepsen till lek. Vännen åkte och strax efter cyklade dottern till jobbet. Och vi åter gick till tvätten valplådan som Harry fixade.

Barnen vill mer än gärna hjälpa pappa att snickra, som ni ser de titta noga på hur pappa gör.

Kjamen på er


Av Rosie-Marie & Harry - 4 juni 2009 14:41

Idag fyller vår dotter 1-år och vi är så tacksamma över att få ha henne hos oss. För dagen hon kom kunde ha slutat helt annat vändning. Det blev akutsnitt och dottern slutatade att andas efter ca 1timme fick de igång allt på henne.

Vi är så tacksamma för personalen på neonatal i Karlskrona de var helt underbara. Så jag säger bara tack för vår ängel:

Tusen kjamar till dig vår ängel.

 

Av Rosie-Marie & Harry - 4 juni 2009 11:21

Även katten tycker om detta hundrum

Ha det gott, kjamen

Av Rosie-Marie & Harry - 4 juni 2009 08:42

Våra barn har köpt sig en fyrhjuling tillsammans och de bara älskar att få köra den hoj. Som tur är så gillar även de stora killarna detta så de kör mer en gärna ihop med dem.

Här är en bild på 6-åringen:

Jag har tyvärr glömt att ta ett kort på hundrummet innan vi började med det. Men det har inte varit någon altandörr eller bröstpanelen det har vi satt upp. Så det som skall göras är att väggaran skall målas och taket skall fixassen är det listerna.Sen är det klart HURRA! jag skulle ha målat rummet i går men jag var tvungen att ta i tu med tvätten först. Men idag blir det nya tagdå ska det bli målat av.

Här är en bild på hundrummet:

Jag glömde vi har även lagt in en  ny matta. I den röda mjölkbacken som ni ser har jag en till vatten skålen och en till alla deras ben och leksaker, även de måste ha lite ordnng i sitt rum:)

Ha nu en skön dag just nu skiner solen här fårse hur länge det varar.

Kjamisar

Av Rosie-Marie & Harry - 3 juni 2009 19:52

Ja då var det redan kväll och de 3 minsta ha jag lagt i sina sängar, ska strax ropa in 9-åringen för han vill bli klippt. Har nämligen klippt av håret på 2-åringen, 4-åringen och 5-åringen redan de tycker nämligen om att ha så lite hår på huvudet under sommaren. Och detta vill ju även 9-åringen så i kväll så blir det hans tur.

Idag har jag inte hunnit med att måla hundrummet så det får bli i morgon. Däremot har jag fixat min tvätt, dammsugit, torkat golven och fixat lite mat till kidsen och även gjort fika. Jag bakar nämligen mycket själv tycker det blir godast, men även vi kan köpa hem lite kakor. En vän skulle ha kommit på en kopp kaffe men fick förhinder så vännen missade den goda kakan som vi mumsade i oss:) 

Här är en bild på kakan vi fikade på i kväll:

Jag hade även bakat bullar för ett tagsen men dom finns det inte ett spår av. Man hinner baka dem och knappt i 2dagar fick man se bullar sen var de slut. Tänkte se hur dagen ser ut i morgon om man orka att ta en bullbakning. Så här bjuder jag er på mina bullar:

Ha nu ett toppen kväll och sköt om er, många kjamisar

Av Rosie-Marie & Harry - 3 juni 2009 12:54

Onsdag och vädret är inte så bra vet inte vad det vill göra regna eller att solen ska skina. Men det är lite jobbigt eftersom en annan är mycket väder påverkad så jag blir så trött av åligt väder och när det åska så får jag ont i huvudet. Idag så har jag hållit på tvätten sen ska jag måla hundrummet. Just nu så öser det ner ute inget kul.


Lyssnade på teven igår tror det var på nyhetsmorgon på tv4 de pratade om vargen. Jag förstå dessa människor som har blivit drabbade av vargen att de inte vill ha dem på husknuten. En annan då som inte har varg här nere vet inte riktigt hur man skulle ställa sig i den frågan om man levde ihop med dem. Men vi har ju räv och lokatt som är inpå husknuten och de får gärna vara jag vill ju inte att våra djur ska råka ila ut, men de har ju rätt att leva de med. Tänk om djuren kunde skjuta ut oss människor då hade det inte varit många människor kvar (tror jag). Jag tycker då att alla har rätt att leva men naturligtvis tycker jag inte att det är okej när te.x vargen går in och skada fåren m.m Men frågan är hur man skall göra så att alla får sin plats i naturen för vi alla har ju samma del av den. Själv tycker jag att vargen är ett vackert djur och sen kommer våra hundar därifrån, så jag är ju jätte glad över att vargen finns. Ja det är inte lätt att vara alla till lags men jag hoppas verkligen att man kommer på ett bra sätt så inte vargen dör ut, det skulle vara jätte trist.

 

Ha det gott mina vänner och va rädda om er man vet inte vad som händer i morgon, kjamen

Presentation

Omröstning

Hur gillar ni att äta semlor??
 Äta toppen först
 Äta med varmmjöl på talrik
 Äter den som den är
 Ta bort mandelmassan
 Gillar det inte alls.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards